Koodi-puhelin
Naapurilla yötä
Jack

Asuin opiskeluaikoinani Helsingin keskustassa Eerikinkadulla pienessä kaksiossa. Samassa kerroksessa vastapäätä oveani asusti jonkinmoinen miespariskunta. Molemmat miehet olivat 40–50 -vuotiaita. Toinen oli isokokoinen, hieman tukeva kaveri ja toinen oli ns. normaalivartaloinen viiksiniekka. Olin hieman hämmentyneenä seuraillut heidän touhujaan, sillä heidän luonaan kävi todella paljon miehiä kylässä viikonloppuisin. Viiksiniekka oli monesti yrittänyt jutella minulle jotain törmätessämme käytävässä. ”Äh! Homoja!” ajattelin ja yritin vältellä heitä.

Eräänä lauantaiyönä kun saavuin ravintolasta kotiin.. taas ilman naista! huomasin, että avaimeni oli kadonnut tai ehkä se oli jäänyt kotiin. Siinä seisoin talon edessä viluissani enkä saanut edes ulko-ovea auki, koska ovikoodi ei toiminut yöllä. ”Voi helvetti”, ajattelin. Ajattelin mennä soittamaan kaverilleni, jos voisin tulla yökylään. Samalla huomasin viiksiniekan tulevan lähellä sijaitsevasta homobaarista päin kotiin. Hyvä, pääsisin käytävään yöksi! Viiksiniekka tuli ja morjesti minua. Sanoin että avain jäi kotiin enkä päässyt sisään. Hän sanoi että hei, voit tulla meille yöksi jos haluat. No jaa enpä taida tulla häiritsemään. Viiksiniekka sanoi, että en häiritsisi laisinkaan vaan päinvastoin he olisivat mielissään voidessaan auttaa naapuria hädässä. No miksei! pysyisin vaan erossa heidän touhuistaan, soittaisin aamulla talonmiehelle ja lähtisin aikaisin aamulla. Menimme ylös ja kaverin asuntoon. Viiksiniekan miesystävä oli jo nukkumassa. Viiksiniekka, joka esittäytyi Jukaksi, herätti kaverinsa Karin. Kari oli yllättyneen näköinen nähdessään minut, mutta selvästi myös ilahtui. Jukka sanoi että he olivat saaneet yöseuraa. Just... ajattelin ja kysyin missä voisin nukkua. Olohuoneen sohva oli kuulemma minulle varattu.

Menin olohuoneeseen ja riisuin vaatteet jättäen päälleni alushousut. Kari liikkui alasti ja näin hänen ison kalunsa heiluvan jalkojen välissä. Jukka oli myös riisuutunut makuuhuoneessa ja tuli alastomana olohuoneeseen juttelemaan kanssani. Hän kyseli kaikkea minusta ja lopuksi kysyi olisinko kiinnostunut miehistä. Vastasin että en ole. Yhtäkkiä Kari tuli istumaan viereeni ja otti minut kainaloonsa. ”No ei sitten , mutta me ollaan kiinnostuneista sinusta!”

Yritin rimpuilla irti Karin otteesta mutta 175/70 kokoisena kaverina en voinut vastustella n. 195/105 kokoista miestä. Jukka oli n. 185/85. Kari otti minut syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen ja Jukka tuli naureskellen perässä. ”Saat poika kohta kokea uusia asioita” hän nauroi. Kari laittoi minut sängylle mahalleen ja repi alushousuni pois paljastaen pyöreän urheilijan peppuni. Sitten hän istui koko massallaan jalkojeni päälle ja alkoi levitellä pakaroitani. Jukka tuli eteeni istumaan sängylle ja sanoi että voisin saman tien ottaa kyrvän suuhun niin ei tarvitse pakottaa. Hän heilutteli kaluansa naamani edessä ja kosketteli silla huuliani. Kalu oli veltto, mutta se vaikutti huomattavasti isommalta kuin omani (16cm), joka oli ainut kalu johon olin tutustunut. Kun en avannut suutani hän otti hiuksistani kiinni ja sanoi että nyt poika ala totella. Avasin varovasti suutani ja hän työnsi terskansa suuhuni. Se maistui suolaiselle ja aloin pikkuhiljaa lutkutella terskaa suussani. Tunsin kuinka se paisui pikkuhiljaa ja Jukka ynisi tyytyväisenä. Samalla Kari jatkoi peppuni tutkimista. Hän oli levittänyt jotain rasvaa peppuvakooni ja hänen sormensa kaivelivat reikääni. Se tuntui yllättävän hyvältä. Yritin katsoa taakseni ja näinkin Karin ison kalun olevan jo puolijäykkä. Sen täytyi olla täydessä mitassa yli 20cm ja se vaikutti todella paksulta. Otin Jukan kyrvän pois suustani ja sanoin että käyttäkää kondomia. Kari nauroi ja sanoi että ei tässä mitään semmoisia tarvita. Nyt tiesin olevani pulassa.

Sain Jukan kalun taas suuhuni ja sen imeminen alkoi jo sujua melko hyvin. Kalu oli täydessä mitassa ja se sykki ja punoitti. Jukka liikutti lantiotaan rytmissä. Sitten Kari käänsi minut selälleni ja levitti jalkani. Näin hänen valtavan kyrpänsä joka huojui vaakasuorassa. Hän tarttui sen varteen ja asetti sen reiälleni. Ja työnsi todella rajusti. Tunsin kuinka hyvin liukastettu reikäni venyi tuon hurjan terskan edessä ja kohta kalu olikin jo päässyt sisään. Kipu oli valtava. Kari alkoi heti nussimaan minua rajuin työnnöin enkä voinut edes samalla imeä Jukan kalua. Kari nai todella kovalla tempolla ja alkoi huohottaa uhkaavasti. Sitten hän vetäytyi minusta ja käänsi minut rajusti kontalleni. Ja taas hän tunkeutui minuun. Nyt myös Jukka sai kalunsa suuhuni. Kari piti vyötäröstäni kiinni ja nussi koko voimallaan. Sitten hän alkoi karjua ja veti minua itseensä päin tiukasti. Tunsin kuinka perseessäni oleva kalu pumppasi spermat suoleeni. Kari nytkytti vielä hetken ja sanoi Jukalle että olisi tämän vuoro. Jäin makaamaan mahalleni ja samalla katsoin Karin isoa punaista kalua joka kiilteli spermaisena. Tuo oli äsken sisälläni!

Jukka asettui taakseni ja tuli makaamaan päälleni. Hänen pienempi kalunsa luiskahti melkein vahingossa reikääni ja hän vuorostaan alkoi nussia minua. Jukan työnnöt olivat rauhallisempia ja nussiminen tuntui melkein hyvältä. Yritin mukailla hänen työntöjään ja saimmekin aikaan mukavan rytmin. Tältä siis naisesta tuntuu kun nussin heitä, ajattelin. Kari tuli nuolettamaan kaluaan minulla ja Jukan kyrpä liikkuu perseessäni. Kohta Jukkakin alkoi kiihdyttää tahtiaan ja yhtäkkiä hän veti kalunsa ulos ja käänsi minut nopeasti selälleni. Hän runkkasi punaista kaluaan ja lennätti lastinsa mahalleni ja naamalleni.

Sitten kävimme nukkumaan. Aamulla Kari nussi minua vielä sohvalla ja Jukka pöydällä. Meistä tulikin sen jälkeen hyvin läheisiä naapureita!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute