Koodi-puhelin
Minä ja liikunnan ope
Jake

-”Missä pirussa se on?”, kirosin rähmälläni poikien pukuhuoneen lattialla. Liikunnantunti oli loppunut jo varttitunti sitten ja kaikki muut olivat jo lähteneet. Minä taas olin jäänyt etsimään rannekelloani jonka olin kadonnut tunnin aikana. Irvistin ja kirosin uudemman kerran, mutta nousin kuitenkin istumaan pukuhuoneen puiselle penkille.

Joutessani vedin päälleni puhtaan t-paidan ja vaihdoin liikuntahousuni. Juuri kun olin nostamassa farkkujani seinällä olevasta koukkurivistä, kuulin tutun äänen huutavan. -”Timppa!”, tiedätkö kenen tää rannekello on? Ääni kuului liikunnanopettajalleni herra Matikaiselle, joka juuri tällä hetkellä seisoi pukuhuoneen ovensuussa. Hän oli pitkä ja leveäharteinen mies, joka tienasi lisätienestejä paikallisen kuntohallin kunto-ohjaajana. Hänen lyhyt ruskea tukkansa oli hiestä märkä, sillä olimme pelanneet sählyä tunnilla ja opettaja oli aina aktiivisesti mukana. Hänen tiukka t-paitansa oli myös kostea, paljastaen treenatut rintalihakset ja muhkeat hauikset.

Reippaasti hymyillen hän ojensi rannekelloa nähtäväkseni. En voinut kuin tuijottaa tuota jykevää käsivartta joka oli tumman karvan koristama. -”Ju-juu... on se mun.”, sopersin ja hienoisesti täristen otin kellon opettajalta. Käännyin, kun huomasin nolostuneena seisovani opettajan edessä pelkät boxerit jalassa. Asiaa vielä pahensi se että opettajan läsnäolo sai minut aina kuin kuumeiseksi, puhumattakaan raudanlujasta erektiosta joka tahtoi pyrkiä esiin aina liikunnantunneilla.

Olin ennen pystynyt välttämään nolot tilanteet keskittymällä liikuntaan, mutta nyt ei oltu tunnilla ja kullini alkoi osoittaa varoittavia elpymisen merkkejä. - ”Niin muuten, mitenkäs se sun niskas? Se osuma minkä sait Jyrkin mailasta tais sattua?”, opettaja tiedusteli ja tuli lähemmäksi. Voi ei, ajattelin ja asetin farkkuni paisuvan haaravälini eteen. - ”Saanko mä kattoa?”, opettaja kysyi ja siveli niskaani sormillaan.

Kylmien ja kuumien väreiden aallot ryntäsivät lävitseni. Värähdin tahtomattani. –”Ai, anteeks sattuuko siihen? Kuule mulla on tällasta salvaa joka auttaa, voinko mä laittaa?” Nyökkäsin hermostuneena ja katsoin muka ohimennen taakseni. Opettajalla oli lempeä virne kasvoillaan ja hänen silmissän loisti. – ”Kuule, otatko ton paidan pois niin saan tän paremmin.” Olin saada sydänkohtauksen kun kuulin nuo sanat.

Päähäni tulvi villejä ajatuksia ja kysymyksiä. Kuin huumassa riisuin t-paitani. Opettaja taas istui penkille ja taputti polveaan. –”Tuuhan tähän istumaan niin katotaan sitä ruhjetta.” Hädin tuskin liitoksissani pysyen istahdin opettajan lämpimälle ja kiinteälle reidelle. Vahvojen käsien levittämä viileä salva tuntui ihanalta niskassani. Tunsin opettajan toisen käden kietoutuvan ympärilleni ja olin aivan varma siitä että opettajan verryttelyhousut olivat paisuneet.

Kylmä salva ja kuuma sykkivä syli saivat minut ekstaasin partaalle. Jäin malttamattomana odottamaan jatkoa. Äkkiä opettaja suuteli minua hellästi korvan taakse ja jatkoi sivellen kielellään alaspäin. Nautinnollisesti kaarsin pääni hänen harteilleen. Vahvat kourat sivelivät lempein liikkein paljasta rintaani samalla kun liikuin hiljaa edestakaisin opettajan kuumassa sylissä. En voinut uskoa tapahtuvaa todeksi kun opettajan raudanluja liha painoi piukkaa persettäni vasten. Opettajan vasen käsi hipelsi nännejäni samalla kun toinen käsi määrätietoisesti tunkeutui boksereihini, pudottaen samalla farkut lattialle ja viimeisen vastustuksen rippeen mielestäni.

Kullini vastasi raavaan miehen kosketukseen paisuen uskomattoman kovaksi. Veri ryntäsi kovana sojottavaan elimeeni ja sai suonet pullottamaan. Voihkaisin kun vahva käsi tarttui kulliini ja puristi. Käänsin päätäni ja opettaja tunkeutui suuhuni kielellään. Parransänki ja vahva miehen ja hien haju saivat minut sekaisin päästäni. Nielin, nuolin ja painin opettajan kielen kanssa intohimon kouristaessa rintaani. Hitaasti opettaja alkoi liikuttaa kättään housuissani. Tunsin kuinka touhutippani virtasivat kastelleen bokserini ja opettajani kuumat kädet.

Hänen paisuva molonsa painoi yhä kovemmin persettäni vasten ja alkoi etsiytyä aukkoani kohti. Jopa boksereiden ja verryttelykankaan läpi tunsin kuinka hänen elimensä pää alkoi vettyä. Opettajan vasen käsi jätti rintani ja siirtyi alemmas reidelleni. Hän tarttui bokserin helmasta ja veti kosteat alushousut päältäni. Alushousut lensivät kaaressa pukuhuoneen lattialle. Opettajan kuuma hengitys painoi niskaani samalla kun hänen toinen kouransa liikkui kullini ympärillä, toisen pyöritellessä kivespussejani. Aloin voihkia yhä kovemmin ja liikkua yhä voimakkaammin hänen sylissään. Opettaja kuitenkin vain lisäsi vauhtiaan ja pian hänen kätensä runkkasi rajusti litisten kulliani.

Päässäni jysähti kun tunsin spermani lähtevän liikkeelle. Voihkin ja huusin kuin heikkopäinen lemmenmahlan syöksyessä kullini läpi ulkoilmoille. Kuuma ja tahmea suihku peitti opettajan kädet saaden tämän molon seisomaan yhä kovemmin. Tuuperruin rentona hänen syliinsä hänen pyyhkiessä käsiään housuihinsa. –”Voih, nyt mun housut likaantui. Pitää varmaan ottaa pois.”, opettaja kuiskasi korvaani ja veti kädellään verryttelyhousunsa nilkkoihin, samalla kun toinen käsi upposi samaiseen salvapurkkiin jolla hän oli lievittänyt ruhjettani. Seuraavaksi tunsin kuinka viileä salva levittyi vahvojen sormien avustuksella pakaroilleni ja perseelleni. Vingahdin kun salvan peittämä sormi tunkeutui äkkiä peräaukkooni. –”Rentoudu.”,pettaja kuiskasi ja nosti minua hieman sylistään.

Uskomattoman suurena ja paksuna sojottava molo seistä tökötti opettajan haaravälissä. Hän veti muutamalla liikkeellä elimen päähän kerrokseen salvaa ja asetti terskansa sitten liukastetulle peräreiälleni. Paniikissa kuitenkin jännityin enkä voinut päästää sitä sisälleni. -Rentoudu vain Timppa, tämä tuntuu hyvältä. Näin sanoen opettaja alkoi laskea minua syliinsä. Valtava kyrpä tunkeutui peräreikäni suun läpi. Vingahdin ja jännittäen otsa hiessä, yritin pyristellä vastaan. Painovoima ja liukastava salva kuitenkin toimivat minua vastaan ja sentti sentiltä opettajan molo alkoi tunkeutua peräsuoleeni. –”Mhh... niin tiukka...”, opettaja sopersi ja levitti pakaroitani käsillään. Tunsin kuinka lauennut kullini alkoi jälleen heräillä. Hellänä edellisestä hoidosta, se heikosti väristen alkoi paisua. Kipu muuttui sitä lujemmaksi mitä syvemmälle opettaja elintään työnsi. Hampaat irvessä otin kaiken vastaan sillä tätä olin aina halunnut. Tuskan täyttämien hetkien jälkeen tunsin opettajani terskan syvällä suolessani. Opettaja lopetti etenemisensä ja kietoi karhean karvan peittämät käsivarret ympärilleni.

Turvallinen syli ja pakahduttava intohimo pyyhkivät ylitseni ja veivät kivun ja kaikki estot mennessään. Rentouduin ja tämän tuntiessaan opettaja alkoi jälleen nostaa minua....... ja laskea ja nostaa ja laskea.... avasin suuni nautinnon ja hurmion sekaiseen huutoon. Valtava elin jyysti sisälläni yhä nopeutuvalla tahdilla. Tunsin kuinka suoleni alkoi venyä ja himoitsin kuumaa kyrpää sisälleni yhä lujemmin. Oma kullini oli jälleen noussut paraatikuntoon ja seistä sojotti kuin pieni majakka hennon häpykarvoitukseni keskeltä. Veri tunki sen paisuvaisiin ja sai koko komeuden kasvamaan. Olin niin kovana että olin haljeta. Kipu pisteli terskassani kun verisuoneni laajenivat yhä suu! remmiksi. Liukastuttava salva nopeutti opettajan tahdin uskomattomaan rynkytykseen kun valtava halko rynni suolessani. Opettaja aukoi suutaan jatkuvasti tiheneviin nautinnonkarjaisuihin jotka tulvivat jo muutenkin kiiman täyttämään tajuntaani. Minun korkea voihkintani sekoittui opettajani eläimelliseen mylvintään ja kiimaiseen, likaiseen äänen jonka minun välilihaani vasten hakkaavat opettajan kivekset aiheuttivat. Kaikki tämä sai minut niin valtavan tunnekuohun valtaan että olin menettää tajuni.

Onnen kyyneleet virtasivat poskillani ja otsani oli hiestä märkä. Tartuin kiimasta kirvelevään kulliini ja tunsin kuinka uusi lasti lähti matkaan. Raivokkaasti runkaten vedin kättäni ylös ja alas, jatkuvasti ähkien. Sitten yhden hetken aikana, opettajani kivekset mätkähtivät välilihaani vasten , hänen terskansa tunkeutui syvemmälle kuin aikaisemmin ja minä painoin kädelläni terskani alareunaa. Spermalasti lensi kuin komeetta läpi kullini samalla kun nautinnon hyökyaalto vei minut mennessään. Tunsin kuinka peräsuoleni supisteli orgasmin kourissa, puristaen opettajani kyrpää tiukasti kuin haluten omistaa sen. Opettaja karjaisi lujaa ja tunsin hänen kyrpänsä sykkivän hervottomasti rimpuillen. Suoleni täyttyi opettajani tulikuumalla mahlalla joka syöksähti rajusti perseeni syvimpiinkin sopukoihin. Mylvien kuin leijona, opettajani nai minua sperman tulviessa kiimaisesta reiästäni. Raskaasti hengittäen hän alkoi hidastaa tahtiaan ja lopulta asettui kokonaan aloilleen, minun puristaessa häntä tiukasti otteessani. Hän kahmaisi minut syleilyynsä ja suuteli minua märästi poskelle. Upposin hänen syliinsä, käsivarret hänen hartioillaan ja hänen rentoutuva kyrpänsä yhä spermaa tihkuvassa perseessäni. – ”Se oli sitten 10 todistukseen, Timo. Vai mitä sanot?” ,hän virnisti väsyneenä ja minun hymyiltyä takaisin suuteli minua hellästi.

Kommentit tms. osoitteeseen: jakemorrigan@yahoomail.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute