Koodi-puhelin
Vanhempaa miestä
Poika

Pitkän epäröinnin jälkeen annoin bi-puolelleni vallan ja klikkasin itseni gay-chattiin. Toivoin löytäväni itseäni ainakin puolta vanhemman miehen eli 40 tai yli. Hetken seurasin keskustelua, kunnes minua lähestyi M44vHki. Vastasin hänelle ja kerroin hieman itsestäni. Hän kuulosti kaikin puolin hyvältä ja lopulta sovimme tapaavamme hänen asunnollaan.

Minua jännitti älyttömästi ja kävelin sovitun kerrostalon eteen...siinä ei ollut ketään. Odottelin hetken, kunnes ovesta tuli sopusuhtainen, farkkuihin pukeutunut mies. Tunnistimme heti toisemme, kättelimme ja hän pyysi minua luokseen. Menimme ylös ja astuimme hänen ovestaan sisään kaksioon.

Istuin sohvalle ja teeveestä tuli pornoa. Hän meni kylpyhuoneeseen ja kuulin suihkun äänen. Pian hän tuli valkoisessa kylpytakissa eteeni. Hän avasi kylpytakin ja alta paljastui puolijäykkä muhkea kalu. Nojasin eteenpäin ja tartuin hänen kaluunsa. Se oli kuuma ja sykkivä. Lipaisin kielellä terskan päätä ja otin koko terskan lopulta suuhuni. Maistelin kalua ja kiihotuin. Pikkuhiljaa kalu työntyi syvemmälle suuhuni ja imin villisti. Välillä otin kalun suusta ja nuolin sen vartta. Kivikova kalua oli suunnaton ja se sykki suussani. Imin posket lommollaan ja aloin toivoa kalun saamista reikääni.

Tällaista kalua varten persettäni joutuisi kylläkin hieman venyttelemään.

Aivan kuin hän olisi ajatellut samaa kun hän veti kalunsa suustani. Hän käänsi minut ympäri ja tunsin kuinka pakarani levitettiin. Tunsin märän kielen reiälläni ja värähdin. Hän survoi kieltään reikääni ja samassa kaluni nytkähteli ja ruiskutin spermat lakanalle. Hän huomasi tämän ja käski nuolemaan lakanan puhtaaksi. Nuolin omat spermani suuhuni ja hän käski minun pitää ne suussani. Hän tarttui päähäni ja suuteli kaapien kielellään spermani suustani omaansa. Sitten hän jatkoi perseeni imemistä.

Tunsin pian rasvan valuvan reiälleni ja pian hänen sormensa valui sisääni. Hetken päästä tunsin toisenkin sormen ja voihkin hänen alkaessa levittää ja venyttää reikääni hellästi. Hän venytteli sitä, tunki lisää sormia ja nuoli samalla pakaroitani. Vartin päästä hän lopetti ja kuulin kondomipaketin rapinaa. Vihdoin saisin ison kalun reikääni. Käännyin selälleni, hän laittoi tyynyn selkäni alle ja nostin jalat kohti kattoa. Hän asetti terskan pään reiälle ja työnsi....Se ei sattunut ja hän työnteli varovasti. Hitaasti hän kiihdytti ja pursotti sekaan lisää rasvaa. Aloin voihkia järjettömässä kiimassa hänen naidessa tiukkaa persettäni.

Lyhyen nainnin jälkeen hän tuli ulos ja käännyin kontalleni ja hän tuli taas, lujaa ja ihanasti naiden neitsytpersettäni ja vatkasin vastaan minkä jaksoin. Kuulin hänen huohotuksesta että pian olisi räjähdyksen aika ja halusin hänet suuhuni. Hän vetäytyi ulos, otti kumin pois ja työnsi kalunsa suuhuni. Muutaman kerran hän työnsi ja veti kunnes tunsin sperman iskeytyvän valtavalla paineella suuhuni. Sitä tuli ja tuli ja kaikki ei suussani olevan kalun takia mahtunut suuhuni ja sitä pursusi suunpielistäni. Imin ja valutin spermaa pitkin poikin. Nuolin kalua vielä pitkään puhtaaksi, suutelimme, lepäsimme ja lopulta tunsin häne

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute