Koodi-puhelin
Retki Helsinkiin
Micke

Olin pitkään jo suunnitellut matkaani Helsinkiin ja nyt se vihdoin sitten on koittanut, tulen maaseudulta jossa elämä on kutakuinkin tasaisen tappavaa. Mieli ja toiveet korkealla suunnistin kaupungille, nähtävyyttä riitti vaikka kuinka ja paljon. Sitten se tuli eteeni, Keltainen ruusu niminen video alan liike, menin sisään, katselin ympärilleni.

Liikkeen molemmista päissä oli erilliset tilat verhoin edistetty. Uteliaisuuteni voitti ja pistäydyin katsomaan, monia eri koppeja jossa on TV-vastaanottimet, seinillä valikko josta valita katseltavaksi makuistansa ohjelmaa.

Etsin tietenkin gay-filmit ja aloin kuumenemaan, pikkuveli nosti uhmakkaasti päätään, joten kaivoin sen eteen ja aloin runkkaamaan, vierus kopeista kuului jos minkäkinlaista äännähtelyä, lähdin kopistani ja huomasin käytävällä liikkuvan nuoren miehen myöskin kiimoissaan, hän hakeutui lähelleni ja osoitti kiinnostustaan, eikä aikaakaan kun hän seisoi takanani ja hivutti kätensä pakaroilleni, katsoin taakseni ja siinä hän seisoin, hyvän näköinen kundi, käännyin häneen ja suutelimme toisiamme tulisesti hellästi ja miehekkäästi.

Hän laskeutui eteeni ja kaivoi kovan kaluni esiin ja alkoi intensiivisen imemisen, olin ihan kuin toisessa maailmassa, samoin hän kaivoi mahtavan melansa esiin ja niin imin minäkin elämän melaa, kyllä maalaispoika sai, koppi oli kyllä aika pieni mutta hyvin me siinä toisemme hoidettiin, pussit tyhjänä ja peppu hoidettuna molemmilta, poistuin liikkeestä, päätimme tavata uudelleen muutaman päivän päästä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute