Koodi-puhelin
Jännitys
O.K

Pelasin Jääkiekkoa joukkueessa. Olin aina halunnut kokeilla poikaseksiä.Olin rakastunut yhteen poikaan nimeltä Ossi, olin himonnut häntä jo kaksi vuotta mutta en ollut uskaltanut tehdä mitään eleitä häntä kohtaan. En ollut varma oliko hän gay. kävimme kaikki poikien kanssa suihkussa tietenkin. Menin aina samaan aikaan suihkuun hänen kanssaan. Noin 162cm pitkä, todella treenattu vartalo, punaiset hiukset, tiukka peppu ja hyvänmuotoinen kulli. Olin haaveillut aina ottaa suihin ja harrastaa anaaliseksiä hänen kanssaan mutta en ollut uskaltanut tehdä mitään muuta kun olla kiltii hänelle.

Mutta kuitenkin kerran harjoituksissa menin ja päätin tehdä mitä olin haaveillut todella pitkään. Menimme suihkuun kahdestaan. Pistin oven lukkoon, silti hän jatkoi naaman pesuaan. Lähestyin häntä, avasin suuni, kullini nousi, hän jatkoi naaman pesuaan.

Menin lähenmäksi otin hänen kullinsa käteeni, hän pelästyi. Laitoin hänen kullinsa suuhuni ja imin todella lujaa. Hän ihmetteli vähän aikaa, mutta rupesi nauttimaan! Sitten vedin hänen esinahkaansa edestakaisin, imin ja imin.

Hänen kullinsa laukesi, nielaisin, hänen spermansa tuntui hyvältä. Sanoin että olin aina halunnut harrastaa anaaliseksiä hänen kanssaan. Hän suostui ja aloin työntää 17 senttiä pitkää kullia hänen tiukkaan ja pehmeään peppuun. Ensin hän voihki kivusta, mutta se loppui ja hän alkoi nauttimaan.

Lopetimme siihen, pesimme kalumme ja suutelimme toisiamme.Otimme suihin toisiltamme seuraavissa harjoituksissa vessassa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute