Koodi-puhelin
Näin meni poikuus...
Poikuuden menettänyt

Olin usein koulun jumppatunneilla ja myöhemmin armeijassa miettinyt että onko minussa jotain ihmeellistä kun tuntui kivalta katsoa toisia miehiä alasti tai hyvin vähissä vaatteissa. En antanut ajatuksen haitata elämääni kunnes tapahtui jotain....

Viimeisenä päivänä armeijassa pyysi minun paras kaverini Jussi minua lähtemään kotiutumisen jälkeen saunomaan ja juhlimaan hänen mökilleen. Kun Jussi kertoi, että lähtisimme kaksistaan ja saisimme olla ihan rauhassa olin heti valmis. Kun sotilaspassit oli saatu käteen lähdimme vauhdilla ulos varuskunnasta ja suuntasimme kohti Jussin mökkiä. Reilun puolen tunnin ajomatkan jälkeen saavuimme Jussin mökille ja siirryimme välittömästi saunalle lämmittämään sitä.

Saunan lämmitessä juteltiin niitä näitä ja otettiin muutamia estojen poistajia. Saunan ollessa tarpeeksi lämmin siirryimme sisälle ja aloimme riisua vaatteita. Olin onnesta soikea kun ajattelin kohta näkeväni Jussin alasti. Hän oli ehdottomasti koko varuskunnan komein mies jossa kaikki oli paikallaan. En tietystikään voinut edes ajatella että olisin ehdottanut Jussille jotain. Kun olimme aikamme saunoneet ja välillä käyneet uimassa ja siinä samalla nauttineet muutamia estojen poistajia lisää aloin kiinnittää huomiota Jussin jalkojenväliin. Ihan kun Jussin vehje olisi vähän jäykistynyt. No huh huh ! Enhän minä nyt miesten kanssa voi - ajattelin, mutta en osannut arvata mitä oli tapahtumassa.

Kun sitten olimme istuneet vähän aikaa lauteilla alkoi Jussi äkkiä kyselemään minulta varsin henkilökohtaisia asioita seksielämästäni ja siitä mistä pidän. Kerroin olevani ihan perinteinen mies ja pitäväni tytöistä. Silloin Jussi tiputti pommin. Hän kertoi olevansa homo ja oli monta kertaa katsonut minua sillä silmällä ja oli varma siitä, että minä olisin katsonut häntä takaisin. Myönsin kyllä katsoneeni hänen vartaloaan mutta vannoin että muita ajatuksia minulla ei ole ollut. Samalla tunsin Jussin käden reidelläni.

Pelästyin ja ehkä jopa vetäydyin sivummalle. Mutta tuo käsi pysyi reidelläni. Silloin Jussi pyysi, että jos hän saisi runkata minua ihan ilman mitään taka-ajatuksia niin saisin nauttia jotain ennen kokematonta. Menin niin hämilleni, että en saanut sanaa suustani. Ja huomasin Jussin käden alkaneen siirtyä reidelläni kohti jo vähän jäykistynyttä elintäni. Kun käsi koski kyrpääni se tuntui kun olisin saanut sähköiskun. Mutta samalla se tuntui uskomattoman hyvältä. Päätin katsoa mitä tapahtuu ja huomasin että kaluni alkoi sykkiä pystyyn päin samalla kun Jussi hyväili sitä varovaisesti mutta päättäväisesti. Vähitellen hän alkoi myös liikuttamaan esinahkaani edestakaisin. Se tuntui uskomattoman mukavalta. Annoin itseni rentoutua ja päätin nauttia tilanteesta koko rahan edestä.

Ei tarvinnut kauan Jussin runkata kaluani kun tunsin laakin lähtevän. Ehdin huutaa "Ampu tulee" kun purkauduin. Luulin kuolevani, se tuntui niin ihanalta. Hetken huilattuani Jussi pyysi minua tekemään saman hänelle ja aivan pienen hetken epäröityäni aloin hyvällä hänen reisiään ja mahtavaa pystyssä seisovaa kyrpää. Paineet taisivat olla niin kovat, että minun ei tarvinnut montaa vetoa vetää kun huomasin Jussin jäykistyvän melkein kaarelle ja samalla laukeavan niin, että sperma roiskui pitkin saunaa. Toivuttuaan Jussi kysyi minulta olinko tykännyt siitä jouduin myöntämään hänelle että olin tykännyt. Sitten lähdimme pesulle jossa pesimme toisemme ja jotkut paikat vielä hiukan tarkemmin kuin muut. Siitä alkoi minun gay-elämäni. Tapaamme Jussin kanssa yhä säännöllisesti ja tutustumme toisiimme yhä syvemmin ja syvemmin. Tuota saunareissua en kadu......

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute