Koodi-puhelin
Poikuus meni, mutta se ei haittaa
Nyt homo

Olin kaverini Markon kanssa hänen mökillään tekemässä pientä remonttia. Olin tuntenut Markon jo vuosia ja ihaillut salaa hänen tosi miehekästä vartaloaan ja isoa elintään. Jollain lailla se tuntui kiihottavalta vaikka en koskaan ennen ollut kenenkään miehen kanssa vaan ainoastaan naisten. Mutta jokaisella meistä on varmaan niitä ajatuksia joskus - ajattelin ja annoin elämän jatkua. Tämä reissu tuli muuttamaan minut ja mielipiteeni.

Päivä oli helteinen ja työskentelimme mökin kimpussa pelkät shortsit päällä. Aina välillä katselin Markoa sillä silmällä ja se tuntui mukavalta. Joskus jopa tuntui että Marko katsoi minuakin, mutta ajattelin sen olevan jotain muuta. Kun työt oli tehty ehdotti Marko minulle, että menisimme uimaan ja sitten alkaisimme lämmittää saunaa. En vastustanut ajatusta. Kävelimme mökin rantaan ja riisuimme vaatteemme ja menimme järveen jossa viihdyimme aika pitkään. Kun sitten alkoi vähän tulla vilu niin nousimme rannalle lämmittelemään pyyhkeiden päälle. Minä jäin istumaan ja Marko kävi viereeni pitkäkseen alkaen nauttia auringon suomasta lämmöstä. Siinä hän makasi selällään silmät kiinni niin, että hänen vehkeensä oli toisella reidellä lepäämässä. Huh huh! Huomasin, että se alkoi kiihottamaan minua niin, että omani alkoi vähän nostella päätään. Yritin siirtää ajatukseni muualle, mutta vaikeata se oli.

Kun en kerta kaikkiaan voinut istua siinä koska pelkäsin Markon jostain syystä huomaavan, että minä katselen häntä ilmoitin hänelle meneväni laittamaan saunaan lämpiämään. Marko hyväksyi ajatukseni ja sanoi vielä jäävänsä hetkeksi aurinkoon jos se vain minulle sopisi. Kerroin sen sopivan ja nousin ja menin saunalle.

Kun olin saanut tulen kiukaan ja vesipadan alle menin ulos tupakalle. Katsoin taas Markoa ja mitä näinkään. Hän makasi yhä rannalla ja hänen kädessään oli hänen ihana kyrpänsä jota hän hiljaa puristeli. Menin sisälle saunaan ja siirryin seuraamaan tilannetta saunan ikkunasta jotta Marko ei huomaisi, että seuraan hänen touhuaan. Saadessani itseni ikkunan eteen näin Markon kyrvän olevan jo ihan jäykistynyt ja puristelu oli vaihtunut rauhalliseen runkkaukseen. Oma elimeni pamahti täyteen seisontaan ja aloin myös runkkaamaan sitä hiljaa nauttien salaisesta tirkistelystä. Yhtäkkiä Marko kuitenkin lopetti sen ja nousi istumaan. Hän myös sytytti tupakan ja sen jälkeen alkoi siirtymään saunaa kohti. Seisokki oli jo laskenut ja Marko oli niin kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Minulle tuli kiire lopettaa hommat ja siirtyä pesuhuoneen puolelle pumppaamaan vettä pataan.

Huh huh! Marko ei huomannut mitään ja jatkoimme alasti yhdessä saunan lämmitystä. Kun sauna oli lämmin siirryimme löylyyn. Saunassa vallitsi ihmeellinen hiljaisuus ja yhtäkkiä Marko ilmoitti että häntä panettaa. Tuo kommentti sai minut vieläkin hiljaisemmaksi ja lopulta sain tokaistua takaisin Markolle, että niin minuakin. Sen jälkeen keskustelu oli naisissa ja kaikenlaisessa jonninjoutavuudessa. Yhtäkkiä Marko sanoi, että tämä keskustelu ei ainakaan helpottanut tilannetta koska hänen elimensä on noussut pystyyn. Vilkaisin Markoon ja totesin että minulla on sama tilanne. Marko otti kätensä pois etumukseltaan ja sieltä paljastui täydessä seisokissa oleva ihana kyrpä.

Ajattelin kokeilla kepillä jäätä ja sanoin Markolle, että nyt ei kai auta muu kuin mennä nurkan taakse vetämään käteen niin paineet helpottaa. Tähän Marko totesi, että miksi mennä nurkan taakse kun sen voi tehdä tässä lauteillakin ja aloitti samalla hitaasti runkkaamaan omaa kyrpäänsä. Nielaisin muutaman kerran ja katseeni jähmettyi tuohon jumalalliseen näkyyn. Äkkiä Marko lopetti ja sanoi minulle, että tee nyt hyvä mies itsellesi sama vai täytyykö hänen auttaa, ja jatkoi sen jälkeen runkkaustaan. Menin aivan lukkoon, en saanut sanaa suustani enkä pystynyt tekemään mitään. Marko katsoi minua ja sanoi sitten, että kai hänen on autettava minua kun en tee muuta kuin tuijotan häntä. Hän katsoi minua kysyvästi ja minä kai sitten vielä nyökkäsin hänelle. Niinpä hän siirsi kätensä minun kyrvälleni ja alkoi runkkaamaan sitä hiljaa. Ai että se tuntui hyvältä. Marko tuli lähemmäksi ja otti pussini toiseen käteensä ja toisella jatkoi runkkaamista. Minä taas siirryin parempaan asentoon, koska se tuntui niin ihanalta. Yhtäkkiä Marko otti kädestäni kiinni ja siirsi kätensä omalle jäykälle ainakin 19 cm kyrvälleen. Tunnustelin sitä ihanaa elintä ja lopulta aloin runkkaamaan sitä rauhallisesti aluksi mutta lopulta aikamoista vauhtia. Markon vauhti kiihtyi myös minun haaroissani ja äkkiä tunsin laakin lähtevän ja laukesin hirveästi huutaen osittain jopa Markon päälle roiskien. Ai että se tuntui hyvältä. Pian myös Marko laukesi käsilleni varmaan yhtä kovaa huutaen. Nousimme normaaliin istuma-asentoon ja katsoimme toisiamme. Marko avasi suunsa ensimmäisenä ja kysyi minulta, että miltä tuntui. Kerroin että hyvältä oli tuntunut. Hän myönsi myös itse nauttineensa asiasta.

Siirryimme pesuhuoneen kautta ulos vilvoittelemaan ja jatkoimme siellä juttuaan. Marko sanoi äkkiä, että hän on aina tykännyt miehistä enemmän vaikka naisiakin on joskus tullut vikitellyksi. Minä sanoin, että tämä oli ensimmäinen kokemukseni miehen kanssa mutta se oli tuntunut ihan mukavalta. Palasimme saunaan ja hetken saunottuamme Marko ehdotti menemistä pesulle. Suostuin. Huomasin Markon elimen jo jäykistyneen jonkun verran. Laitoimme pesuvedet valmiiksi ja äkkiä Marko pyysi jos hän saisi pestä selkäni. En ajatellut sen enempää vaan sanoin siitä vaan. Marko alkoi pestä selkääni mutta äkkiä huomasin, että ei taida pelkkä selkä riittää vaan hän oli minun takamukseni kimpussa. Äkkiä huomasin Markon sormen olevan peräreiälläni ja ennen kuin kerkisin mitään sanoa huomasin sormen olevan työntymässä sisääni. Se tuntui kamalan kiihottavalta ja pelottavalta. Pian siellä oli kaksi sormea ja kiihotus nousi entuudestaan. Äkkiä Marko kysyi minulta: Saanko ?. En saanut taaskaan sanaa suustani vaan vaistomaisesti taivutin vartaloani eteenpäin. Marko otti sormensa pois perseestäni ja työnsi kovana olevan elimensä peräaukolla ja alkoi työntämään sitä sisään. Se sattui mutta pian kipu vaihtui taivaalliseksi nautinnoksi. Käsillään hän otti minua minun kyrvästäni kiinni ja alkoi puristella sitä varovasti. Hän pääsi sisääni ja aloitti yhä kiihtyvät työnnöt kunnes äkkiä laukesi sisääni. Sen jälkeen hän vetäytyi minusta ja kääntyi ympäri ja pyysi minua pesemään hänen selkänsä. Ymmärsin yskän ja seurasin Markon esimerkkiä ja lopulta purkauduin hänen sisäänsä.

Tämän jälkeen pesimme itsemme loppuun rauhallisesti ja siirryimme sitten päätaloon nauttimaan juomista ja toisistamme.

Tästä on nyt muutamia vuosia ja en ole koskaan katunut sitä mitä tapahtui. Markon kanssa ystävyytemme on saanut uuden salaisen muodon jota harrastamme säännöllisesti aina kun vaan meillä on yhtäaikaa vapaata.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute