Koodi-puhelin
Menetys
Mika

Olen 18-vuotias kundi Etelä-Suomesta.Oon tosi hyvän näkönen, 180cm, 65kg. Oon lukion kolmannella ja mun kaa samalla luokalla on yx Olli. No kerran oltiin liikkatunnin jälkeen peseytymässä kahdestaan. Kun huomasin et Olli tuijotti mua. Kysyin et mitä tölläät ja se vastas et: En mitään, olisin vaan sanonu et oot tosi hyvän näkönen.

Siihen mä: Ai kiitti et ittekään oo ruma. Upeet lihakset ja lepotillassakin valtava kyrpä.

No suihkun jälkeen Olli vaan kysy: Haluuk sä panna mua? Mä olin ihan ällikällä lyöty ja sanoin:Mä oon aina halunnu tehä sen. Näin miten Ollin kyrpä alko turvota ja omanikin oli jo täydessä stondiksessa.Samassa pukukopin ovi aukesi ja sisään tuli Ollin paras kaveri Tuomas. Nähtyään meidät alsti se katto Olliin, joka nyökkäsi vastaukseksi. Tuomas lukitsi pukukopin oven Avas reppunsa ja otti sieltä pullon liukuvoidetta, kortsuja ja anustapin.Sit otti vaatteet pois ja sen 21 senttinen kyrpä ponnahti ilmaan vaatteiden puristuksesta.

Olli Otti kortsun ja laitto sen mun kyrpään, mä oli laueta josiihen paikkaan mut onnex pystyin pidätteleen.Sit olli otti liukuvoidetta, rasvas peräreikänsä ja sano: Tuu sisään josuskallat. Mä menin sen taakse asetin kyrvän reiälle ja aloin työntää.Mun kalu uppos tiukkaan perseeseen helposti, se tuntu taivaalliselta joten aloin työntelemään. AAAH, AAAH, Olli huusi nautinnosta .Samassa huomasin oman perseeni suulla jotain ja ennen kuin ehdin tehdä mitään oli Tuomas tunkenu kalunsa mun sisään.

Se ei sattunu ollenkaan vaan tuntu taivaalliselta .Vähän ajan kuluttua minä ja Tuomas lauettiin ja lysähdettiin istumaan uupuneina .Silloin Olli kääntyi muhun päin valtava, ainaki 25 senttinen kyrpä kädessää ja runkkasi villisti. Olli laukes. Spermat lens Tuomaksen six-pack-vatsalle. Nuole ne Tuomas käski ja mä tein työtä käskettyä. Mmm, miten hyvältä nuoren kundin sperma maistu toisen vatsalta nuoltuna .

Tähä loppui tämän kertainen sessiomme mutta voitte olla varmoja että me tehtiin niitä vielä paljon lisää.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute