Koodi-puhelin
Yllättävä kokemus
-Tony-

Tää tapahtu joku vuosi sitten, just kun olin siirtynyt lukion kolmannelle. Lukio oli täynnä hyvännäkösiä muijia, mutta mä olin lähiaikoina joutunut huomaamaan että mä loin välillä pitkiä katseita myös lukion jätkiin. Mä kuvittelin aina että se nyt on vaan sitä tsekkailua, että minkänäkösiä kilpakumppaneita täältä löytyy, enkä antanut sen häiritä mitenkään. Mulle ei ikinä ois voinu tulla mieleenkään että oisin voinut olla homo.

Sitten parin viikon päästä tapasin yhden tokalla olevan jätkän Joelin futistreenejen jälkeen. Niillä oli just alkamassa peli ja mulla loppu treenit, joten näin Joelin van ohimennen, enkä uskonut Joelin tunnistavan mua, eihän me oltu nähty kun koulun käytävillä aijemmin, mutta kuitenkin kävellessäni Joelin ohi hän moikkasi nyökäyttämällä päätänsä ja kosketti muo huomaamattomasti. Mä vastasin samallatavalla ja kun käänsin päätäni, tarkistaakseni ettei kukaan muu mennyt ohi jolle hän olisi moikannut mun sijasta, huomasin että Joel tuijotti muo hymyillen kävellessä samalla jenginsä mukana kentän laidalle. Mä vedin pääni nopeasti takaisin ja olin kuin en olisi huomannut mitään, mutta vielä autoon mennessäni huomasin, että Joel katseli vielä mun perään, vaikkei varmasti voinut nähdäkkään mua auton sisällä.

Tätä mä kelailin illalla ittekseni, että oliko se hymy vaan jotain pilkkaavaa naurahteluu, vai oliks se todella kattonut muo silläsilmällä ja mitä se koskettelu oli ollut...Oliko se pelkkä vahinko, vai oliko se todella niinkuin musta tuntu, koskettanut muo tahallaan vielä melko intiimiin kohtaan. Päätin olla kuitenkin miettimättä asiaa, koska tulin sitten mihin johtopäätökseen tahansa, en voinut olla varma mistään.

Seuraava aamuna koulussa mulla oli kuitenkin tosi outo olo. Pari kertaa näin Joelin vilaukselta ja alitajuntaisesti yritin vältellä häntä mahdollisimman paljon. Kuljin käytäviä joita en yleinsä ennen käyttänyt, niiden hitauden ja kapeuden takia, mutta tiesin ettei melkeen kukaan käyttänyt niitä, joten ne olivat turvallinen reitti. Jätin ruan väliin, koska tiesin että meillä oli aika usein kakkosten kanssa samaan aikaan ruokailu.

Päivän päätyttyä mä lopulta tajusin miten naurettavaa tollainen piileskely oli, silti olin helpottunut etten ollut joutunut kertaakaan Joelin kanssa kasvokkain, kunnes sitten... Olin juuri matkalla lokeroille, kun huomasin Joelin olevan myös lokeroilla. Sillä oli mun vieressä lokero ja hän tiesi että olin tähtäämässä samaan mestaan, sillä olin jo ottanut avaimen taskustani. Mä tajusin että oli naurettavaa yrittää kääntyä, jonkun surkean tekosyyn varjolla, enkä edes tiennyt miksi mä Joelia pakoilin. Se eilinen oli varmasti ollut vaan vahinko, ei mitään sen enempää eikä vähempää...

- ”Terve!”, Se sano ja katto muo taas sama hymy kasvoillaan.

- ”No terve.” , Mä vastasin ja yritin toimia nopeesti lokeroilla, onnistuen vaan tiputtamaan kaikki lokerossa olevat kirjat lattialle.

Joel alko nauraa vaimeesti ja kyykisty auttaa muo kirjojen kanssa. Mä keräilin kanssa nolona kirjoja lattialta ja välttelin Joelin katsetta.

- ”Hei, mä kelailin täs et halutkoo sä lähtee tänä illal bilettää jonnekki, ku meit on hirveen vähän ja se sun frendis Akikin on ehkä tulos, kun se tuntee ton yhen mun frendin. Aattelin et se ehkä tulis vähän mielummin jos säki tulisit, et sil ois enempi tuttui.”

Joel oli jo noussut seisomaan ja lykkäs keräämänsä kirjat mun lokeroon. Mä katsahdin lattialta ylöspäin, enkä keksinyt mitään hyvää tekosyytä miks en ois voinut lähtee joten vastasin

- ”No joo voinhan mä tullakki.” Joel hymyili taas mulle sen vinolla hymyllä.

- ”Okeh, no tuu sitten puol kymmenen siihen ärrän kulmille ni me tullaan hakeen sut ja Aki siit.”

- ”Joo...”, Mä sanoin ja nyökkäsin. Se katto muo vähän aikaa oudosti ja lähti sitten pois.

Illalla muo harmitti enemmän kun vähän että olin lähtenyt mukaan. Muo ei vähempää jaksanut kiinnostaa tänään lähtee mihinkään ja muo epäilytti Joel. Ärrän kulmalla Aki oli jo venailemassa. Se moikkas muo jo kaukaa ja mä vastasin moikkaukseen vasta kun olin sen vieressä niinkun aina.

- ”Hyvä et tulit, mä jo aattelin et tuut myöhäs niinku aina.”

Mä en jaksanut vastaa mä vaan naurahdin ja samassa valkonen paku tuli ärrän kulmalle. Sitä ajo joku tutun näkönen tyyppi. Ku mä tarkemmin katoin ni tunnistin et se oli yks meidän koululaine abi. Joel avas oven ja vitto meidät sisään. Siel oli joku kolme tyyppii joelin lisäks ja ahtauduttiin johonkin sinne väliin. Auto matka meni nopeesti. Pete, joka oli siis se kuski ajo meidät johokin keskustaan ja mentiin sitten johonkin mestaan, jos en ennen ollukkaan. Siel sit tanssittiin ja juotiin ja pokattiin muijii, mut parin tunnin pääst muo alko tosissaan väsyttää.

- ”Mä taidan lähtee jo himaan.”, Mä sanoin.

-”No etkai sä nyt viel. Nythän tänne vast alkaa vyöryy lössii.”, Aki selitti, mut mä en jaksanut jäädä.

- ”Muo väsyttää ihan helvetisti, jääkää te tänne, mä lähen himaan.”

- ”Joo mä lähen kans. Huomen pitää tehä yks tutkielma, joten pitää olla pirtee.”, sanoi Joel vieressä.

Mä meinasin jo sanoo et mä taidanki jäädä, mutta en viittinyt joten me lähettiin Joelin kanssa taksilla himaan. Mun talon kohal mä jäin veke ja mun yllätykseks Joelki jäi. Se makso taksin ja tuli mun kans meidän pihaan.

- ”Kuule voisinks mä jäädä vähäks aikaa teille, ku mul jäi avaimet himaan, eikä meil o ketää himas ja kuulin ettei teilkää, ni se ei varmaa haittaa jos oon teil jonku aikaa, ennenku Pete tulee takas. Voin sit mennä niille yöks.”

Enhän mä tietenkään voinut jättää sitä ulos, joten suostuin sitten ja me mentiin sisään. Joel heitti takkinsa ja muut kamansa lattialle ja meni olohuoneeseen. Mä menin kans ja avasin telkan, mut Joel otti säätimen mun kädestä, laitto telkan kiinni ja tuli mun viereen sohvalle istuu. Se heitti säätimen lattialle ja silitti mun hiuksii. Mä olin vähän paniikissa ja säpsähdin, mut en oikee uskaltanut tai viittinyt tehä mitään.

Se kaato mut hellästi sohvalle ja tuli ite päälle ja suuteli muo hiljaa vetäen samal paitansa pois päältä. Sillä oli aivan upee vartalo. Laiha, mut lihaksikas ja sillä oli hopeinen nännikoru. Sitten se laskeutu vähän alemmas avas mun housun napit ja veti farkut veke niin et mul oli vaan boxerit jalassa. Mä katoin sitä vähän pelokkaasti ja se hymyili mulle rauhottavasti.

- ”Etkö sä oo ennen ollu jätkän kanssa?”, se kysy.

Mä pudistin päätäni ja mä en kehdannu kattoo sitä silmiin vaan mun katse harhaili kaikkialla huoneessa. Samassa se vetäs mun boxeritkin veke ja alko hitaasti nuolla mun kyrpää. Se tuntu aivan ihanalta, enkä mä enää tuntenut itseäni niin vaivautuneeks vaan nautin siitä mitä se teki. Sitten se otti koko kyrvän suuhunsa ja alko imemään sitä. Se leikitteli kielellää mun terskan ympärillä ja samassa mul oli jo täys stondis.

Se huomas että mä olin koht tulemassa joten se lopetti ja kääns mut vatsalleni varmoin ottein. Se otti lattialta reppunsa ja otti sieltä jotain rasvaa ja tunki sitä mun perseeseen. Se oli kylmä ja mä värähdin. En pelkästään sen takia että se oli kylmää vaan myös sen takia mitä se aiko tehdä. Mä yritin irtautua sen otteesta, mutta se piti musta kiinni ja kuiska mun korvaan.

- ”Mä aijon naida suo nyt. Tää saattaa jonkin verran sattua, mut kyl mä sen kestät ja haluut tätä kuitenkin.”

Mä yritin päästä sen otteesta ja sanoin etten mä haluu tätä, mut se ei uskonut ja alko ensin työnnellä yhtä sormee sisään. Se ei tuntunut paljon yhtään, mutta toisen mentyä sisään se alkoi jo sattua ja mä inahdin hiljaa.

- ”Hei Joel älä viitti oikeesti.”, Mä yritin, mut se vaan naurahti hiljaa ja otti kyrpänsö esiin.

Se oli aika iso, paljon isompi kun mulla ja muo sattu jo ajatus toi mun sisällä, mut säälimättä se kuljetti varmoin ottein kyrpänsä mun aukolle ja hetken aikaa siinä sitä pidettyä se survas sen voimalla sisään. Mä parahdin ääneen niin paljon se sattu ja yritin kaikin voimin päästä se otteesta, mutta Joel oli vahva ja paljon muo pitempi, eikä antanut armoa vaan aloitti hitaan nussimisen. Se työnsi kaluaan sisään ja ulos ja muo sattui aivan valtavasti. Mä suljin silmäni ja painoin pääni sohvaan kiinni ja vaikka mä kuinka yritin kestää sitä, niin multa valui vedet silmistä.

Joel lopetti hetkeks ja silitti mun hiuksii hiljaa ja kuiskasi:

- ”Hei yritä rentoutua ni tää ei satu niin paljoa. Oo nyt ihan rentona vaan.”

Mä yritin rentoutua ja kipu helpotti hieman, mutta Joelin aloittaessa uudestaan työntämisen viiltävä kipu palasi ja refleksin omaisesti jännitin lihakseni. Mä itkin hiljaa ja yritin olla huutamatta puremalla huultani Joelin kiihdyttäessä tahtia. Joel joutui taas lopettamaan. Se hermostu vähän, mutta ei suuttunut kuienkaan. Se katto muo hetken ja pyyhki kyyneleet veke kädellään ja suuteli muo poskelle.

”Rentoudu nyt helvetti, ei ihme että tää sattuu.”, se sano ja mä yritin rentoutua taas, tälläkertaa onnistuen paremmin.

Hetken nussittua se sitten tuli.

”Hyvin sä sen kestit.”, Joel sano ja käänsi mut itseensä päin.

Mulla oli vielä punaiset silmät kun olin itkenyt, ja se suuteli muo hellästi ja hymyili vinosti.

- ”Ja nyt on vastapalveluksen vuoro.”, se sano ja laskeutu polvilleen sohvan viereen ja hiljaa otti suuhunsa mun koko kalun.

Se tuntu aivan ihanalta ja vaikka persettä särki niin mä nautin täysin tosta kaikesta. Se alkoi imeä mun kyrpääni eikä mennyt aikaakaan kun ilmotin tulevani ja se antoi mun laueta huohottaen sen suuhun. Se nieli kaiken ja suuteli muo intohimosesti spermasella suulla ja antoi kielen kiertää mun suussa, niin että maisotin oman spermanin suolaisen maun. Sitten se puki, moikkasi ja lähti ulos.

Seuraavana maanantaina koulussa muo hävetti aivan valtavasti ja mä pelkäsin että se ois kertonut joillekki perjantaista. Mä näin sen heti aamulla lokeroilla ka se moikkas mua ja huomas mun vaisun suhtautumisen. Mä käänsin päätä pois kun se yritti saavuttaa mun katsetta.

- ”Hei Toni...mikä sul on?”, se kysy hiljaa.

- ”Ei oo hei mitään hätää, en mä kellekkää kertonu, enkä mitää jos sä sitä pelkäät, tää on ihan meidän kahen keskeinen juttu.”, se jatko ja kääns mun pään vakaalla otteella ja katso muo silmiin.

Hetki mulla meni totutella ajatukseen, mutta siitä lähtien me ollaan Joelin kanssa tavattu salaa muilta ja lähdetty aina vähän aikasemmin bilettämästä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute