Koodi-puhelin
Lämmittelyä teltassa
Garath

Tämän tarinan tapahtuma-aika on kuusikymmentä luvulla, siis ajalla, jolloin homous oli jotain kauhistuttavaa. Siitä ei puhuttu, sitä ei ollut, mutta kuitenkin homoja oli ja he nauttivat toisistaan, salaa ja piilossa.

Olin silloin noin yhdeksäntoista, vähän ylikin oikeastaan. Kaverini oli minua vuoden nuorempi ja kova kalamies niin kuin minäkin. Tapanamme oli häipyä päiväkausiksi kalastamaan ja asumaan milloin minnekin, kämpille, laavuille, telttaan.

Oli kevät, hauen kutu parhaimmillaan ja niin päätimme lähteä hauen pyyntiin eräälle erämaajärvelle. Leipää ja suolaa mukaan, kahvia ja sokeria, onnistuin jopa saamaan pullon evakkoa, väkevää Karjalan viiniä.

Ajoimme polkupyörillä noin parikymmentä kilometriä ja tallustelimme vielä jalkaisinkin noin kolme-neljä kilometriä, ennen kuin saavuimme vanhalle paikallemme.

Teltta pystyyn ja kalastamaan. Siitä se lähti. Kalastelimme koko päivän ja onnistuimmekin saamaan muutaman todellisen vonkaleen. Kun palailimme teltalle, aloitimme tietenkin haukien paistamisen, loimuhauki oli kummankin suurta herkkua. Yksi kaloista oli mätihauki, joten siitäkin saimme lisäherkkua leivän ja kahvin lisäksi.

Söimme ja kylläisinä siinä polttelimme tupakat, olimme molemmat aloittaneet tupakoinnin sinä talvena. Olo oli mahtava ja kun ilta alkoi hämärtää, hain evakkopullon teltasta ja niin siinä sitten jutut kovenivat ja molemmat aloimme olla melkoisessa tuiterissa, ensi kertaa kun olimme asialla.

Siinä puhuttiin jos jotakin ja tietenkin puhe myös seksiin luiskahti. Olin edellisenä kesänä menettänyt poikuuteni, vanhempi serkkuni oli minut vietellyt ja siitä olin todella pollea. Kaveri halusi kuulla siitä ja totta kai minä kerroin. Taisin vähän jopa kehuskella ja antaa itsestäni todellisen maailmanmiehen kuvaa. Oikea panomies ja sitä rataa.

Jossakin vaiheessa sitten alkoi sadella ja niin kömmimme telttaan ja jatkoimme naukkailua. Kun sitten olimme pullon tyhjentäneet, olimmekin jo melkoisessa tämmingissä. Estotkin alkoivat vähetä ja siinä sitten aloimme puhua runkkaamisesta ja kuinka ollakaan, jossakin vaiheessa kaverini halusi nähdä, millainen minun kullini on kovana, kuten hän sanoi. No, riisuin housuni ja siinä sitten alushoususillani otin kullini esiin housujen halkiosta. Sehän seisoi, tietysti ja halutti niin helkkaristi, teki mieli vetäistä liemet pihalle, mutta joku tai jokin pidätti.

Kaverini, hänen nimensä on muuten Raimo, katseli kulliani selvästi kiinnostuneena ja sanoi omansa olevan paksumpi, mutta lyhyempi. Käskin hänenkin vähentää vaatteita ja niin kohta myös Raimo oli housusillaan ja niin me siinä sitten toistemme kulleja vertailimme. Raimo kysyi yhtäkkiä, että tiedänkö, miten ne miehet, jotka nussii toisiaan, sen tekevät. Sanoin tietäväni, kerroin, että joko imevät tai sitten nussivat toisiansa perseeseen. Se tuntui Raimoa kiihottavan ja hän kysyi minulta, saako hän koskea kulliini. Annoin tietenkin luvan ja niin Raimo hiveli parilla sormella kulliani, jopa hieman puristelikin sitä.

Minulla seisokki vain yltyi ja sanoin Raimolle, että jos vielä hivelet, niin kohta lentää.

Raimo innostui ja sanoi, että hän haluaa nähdä sen ja niin näytin Raimolle, miten kulliani on käsiteltävä. Raimo ottikin kiinni kullistani ja parilla vedolla lasti lähti liikkeelle, suoraan kaverin päälle, suoraan kaverin kullille. Otin siitä kiinni ja samalla kun puristin sitä, liukas kulli vavahteli kädessäni ja niin sai myös Raimo omansa.

Siinä sitten huohoteltiin ja kohta naureskeltiin ja tupakoitiin. Molemmat olivat sitä mieltä, että tuntui todella mahtavalta, paljon paremmalta, kuin oma käsi.

Minulla alkoi kohta seisoa uudestaan ja jostakin pamahti päähäni, että olisi kiva yrittää Raimoa perseeseen. Otin hänestä kiinni ja ikään kuin leikilläni kaadoin hänet mahalleen teltan pohjalle, nousin hänen päälleen ja tein lantiollani naimaliikkeitä hänen pakaroitaan vasten. Ihmeekseni Raimo vastasi liikkeisiin ja hieroi persettään minua vasten.

Kullini oli ulkona housuista ja kaverin alushousujen peittämä perse tuntui todella hyvältä kulliani vasten. Työnsin käteni Raimon alle ja hänen paljas seisova kullinsa osui käteeni. Innostuin siitä kovasti ja aloin riisua Raimon housuja hänen jaloistaan. Kun Raimo nosti persettään auttaakseen minua, olin jo melkein tulla pelkästä himosta ja innostuksesta.

Kuitenkin onnistuin rauhoittamaan itseni ja nousin Raimon jalkojen päälle istumaan ja aloin hieroskella hänen pyöreää vaaleaa persettään.

Raimo on hyvin vaalea, nuorena vallankin hän oli kuin kalkkilaivan kapteeni. Itse olen hyvin tumma ja jo silloin karvoitukseni oli melkoisen mustaa. Hieroin siis Raimon persettä ja puristelin ja availin pakaroita. Pieni ruskea reikä oli kiihottavan näköinen ja mieleni teki työntää kullini sinne. Otin kiinni kullistani ja aloin painaa sitä reikää vasten.

Eihän se mennyt, ei, vaikka molemmat yritimme parhaamme.

Sitten keksin, että jos panisin rasvaa kulliini, niin se saattaisi auttaa. Voita oli, mutta sitä oli niin kovin vähän, ettei sitä halunnut edes herkkuperseeseen tuhlata. Sitten muistin, että rinkassani on Tummelia, utarevoidetta, jota jouduin joskus laittamaan jalkoihini, niihin tuppasi tulemaan herkästi kovettumia.

Otin voiteen esiin ja laitoin sitä kullilleni, voitelin sen kauttaaltaan ja yritin uudestaan. Ei onnistunut sitenkään, vaikka kaveri auttoi levittämällä pakaroitaan avoimemmiksi. Sitten hän sanoi, että jos laitat sitä rasvaa sinne peppuunkin, jos se auttaisi. Niinpä aloinkin sormellani varovasti rasvata persettä ja niin sormeni luiskahti sisään. Kaveri ynähti ja yritti päästä pois. Painoin sormeani syvemmälle ja aloin työnnellä sitä siellä edestakaisin.

Se tuntui kaveristakin ilmeisesti paremmalta ja hän nosti persettään ylemmäksi, pyllisti oikein kunnolla. Nousin uudestaan hänen päällensä ja työnsin kulliani kohti rasvaista reikää. Hitaasti kullini alkoi upota sisään ja kaveri uikutti ja valitti sen sattuvan. Yrittipä hän työntää minua poiskin, mutta isompana ja voimakkaampana onnistuin pysymään reiällä. Kun tunsin, että terska luiskahti sisään, työnsin kiihkoissani voimakkaasti ja survaisin liukkaan ja kuuman kullini syvälle Raimoon.

Se tuntui mahtavalta ja jos emme olisi toisiamme aikaisemmin runkanneet, olisin varmasti tullut saman tien. Nyt kulli oli kova kuin ratanaula ja syvällä Raimon perseessä. Aloin liikkua, ensin vähän ulospäin ja sitten voimalla sisään. Tuntui, kuin olisin kääntynyt nurinpäin, tuntui todella mahtavalta.

Käskin Raimon puristaa persettään ja hän tekikin työtä käskettyä, puristi ja löysäsi, samalla hän alkoi liikkua allani. Hän nosti persettään ylöspäin ja veti alas ja puristeli mennen tullen kulliani, jota jo himosta hulluna rynkytin hänen perseeseensä. Voimakkaasti painoin syvemmälle, nousin hänen päällään ylöspäin ja otin häntä kiinni lantiosta. Vedin itseeni ja aloitin hirveän köyrimisen. Raimo voihki ja minä huohotin ja yhtäkkiä tunsin, että Raimon perse alkoi lypsää ja kummallisesti kouristella kullini ympärillä. Se riitti minulle ja hirmuisella kiihkolla ja kiimaisena survoin kulliani häneen ja sain kauhistuttavan orgasmin. Tuntui, että varpaat irtoaa, ainakin kynnet, kulli tuntui kasvavan ja spermaa suorastaan tulvi, lähes tuskaisesti, Raimon tiukkaan ja lypsävään perseeseen.

Lysähdin Raimon päälle ja jäin siihen makaamaan. Raimo makasi allani ja sanoi, ettei halunnut minun lähtevän pois, lämmitin kuulemma hänen palelevaa persettään ja selkäänsä niin mukavasti. Niinpä sitten jäin makaamaan siihen ja siihen sitten nukahdimme.

Jossakin vaiheessa heräsin, heräsin siihen, että kullini seisoi, makasin Raimon päällä ja Raimo puristeli pakaroillaan kulliani, joka oli jossakin vaiheessa pehmennyttyään luiskahtanut pois hänen reiästään. Olin valmis uuteen nussimiseen, aloin jo hamuilla Raimon persettä ja tunkea kulliani kohti reikää.

Raimo kuitenkin pyysi, että hän saisi käydä kusella ensin. Suostuin siihen ja niin hän häipyi teltasta ja kuulin hänen kuseskelevan ja piereskelevän ulkona.

Kun hän tuli sisään, hän tuli viereeni ja kääntyi mahalleen ja avasi jalkansa ja nosti persettään ylös ja sanoi, että nyt kun saisi vielä sitä makkaraa.

Siinä vaiheessa mieleeni tuli, että kun edellisellä kerralla nousin hänen päällään ylöspäin, niin näin kullini soutavan perseessä ja se tuntui silloin kiihottavalta. Niinpä otin molempien rinkat ja käskin Raimon kontalleen niitten päälle. Ja niin Raimo nousi siihen ja perse oli kuin tarjottimella. Kiihkeänä rynnistin hollille ja survoin kullini suoraan sisään, vähäsen olin siihen rasvaa laittanut. Perse oli yhtä tiukka ja ihana kuin aikaisemminkin, nyt vain näin, kuinka kullini sukelsi sisään ja tuli ulos, pääsin syvälle sisään ja Raimon viileitten pakaroitten painautuminen vatsaani vasten lisäsi kiihkoani.

Nussin ja nussin, työntelin edestakaisin ja kokeilin kaikkia mahdollisia kulmia kullilleni. Raimo pyysi minua runkkaamaan itseänsä ja niin otin hänen kullinsa käteeni ja aloin hitaasti puristella ja runkata häntä. Sipaisin vähän Tummelin käteeni ja kun sain kullin liukkaaksi, ei kestänyt montakaan vetoa, kun Raimoa sai, voihkien hän ruiskutti liemensä rinkkojen päälle ja puristeli perseellään myös minut hulluuden partaalle.

Samalla kiihkolla kuin aikaisemmallakin kerralla, aloitin sen hullun panemisen, se oli nussimista, hässimistä, panemista. Kiihkolla rynnin häntä vasten ja huutaen ruiskutin itseni tyhjäksi hänen tiukkaan suoleensa, lysähdin hänen päälleen ja siinä vaiheessa vasta, suutelin hänen niskaansa ja kuiskasin hänen korvaansa, kuinka ihanalta hän tuntui ja kuinka paljon hänestä pidän.

Käännyimme kyljellemme, olin vielä hänen sisässään ja puristin häntä rintaani vasten. Tunsin hänen nyyhkyttävän ja kun kysyin, mikä hätänä. Hän vastasi, että hänestä vaan tuntuu niin hyvältä. Hän kertoi, että oli jo pitkään halunnut olla enemmän kuin kaveri, mutta oli pelännyt ja luullut, että lopettaisin kaveruuden siihen, jos hän kertoisi, että aina kun olemme kahden saunassa, hänellä on vaikeuksia seisomaan pyrkivän kullinsa kanssa ja hän on joutunut runkkaamaan aina ennen saunaan menoa monta kertaa. Hyväilin häntä ja vakuutin, etten pidä sitä pahana, vaan minusta olisi mukavaa naida häntä muulloinkin ja sanoinpa vielä, että joudut antamaan minulle aina kun haluan.

Raimo kysyi, kiristänkö häntä sillä, että hän on homo. Sanoin, että en, vaan sillä, että jos hän ei anna minulle, jätän hänet ja etsin jonkun toisen herkkuperseen itselleni. Nauruksihan se meni, sylikkäin siihen hetken juteltuamme nukahdimme ja aamulla taas heräsimme himoon ja kiimaan.

Sillä kalareissulla kalastamisesta ei oikein meinannut mitään tulla, sen verran kiimaisena kävin. Kerta toisensa perään komensin Raimon paljastamaan perseensä ja tyydytin hänet ja itseni.

Kun sanoin, että jos haluat, saat sinäkin naida minua, kieltäytyi hän siitä ja sanoi, että haluaa vain, että minä nussin ja hän saa olla naisena.

Kaveruutemme jatkui pitkään ja leikkeihimme tuli mukaan Raimon pukeutuminen naiseksi. Armeijan jälkeen vielä olemme paljon yhdessä, vaikka molemmat tahoillamme löysimme itsellemme vaimot.

Vieläkin, tosin harvemmin, vietämme miesten retkiä, häivymme kalastelemaan ja naiskentelemaan, useamminkin minulla tekisi mieli, mutta kun Raimo asuu nykyisin Englannissa, ei se oikein ole mahdollista.

Siksipä olenkin etsiskellyt itselleni hutsukkaa, samanlaista herkkupeppua ei vain ole löytynyt. Täytyy siis vain jatkaa etsimistä, pillu on hyvää, mutta kunnon herkkupeppua ei mikään voita!!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute