Koodi-puhelin
Serkkua ja kaveria
Hese

Päivä oli ollut pitkä. Päivä koulussa ja ilta töissä. Tällaista tämä 18 vuotiaan opiskelijapojan elämä on. Mutta, valittaa en voisi. Opiskella pitää ja ilta- ja viikonlopputöistä sai rahaa. Asunto oli järjestynyt sopivasti sukulaisen luota. Tädin talo oli 2 kerroksinen ja minulla oli iso huone ja kylppäri käytössäni toisessa kerroksessa. Toiseen kerrokseen oli omat rappusetkin, joten sain viettää melko lailla omaa elämää. Serkkuni Pasi kävi aika usein luonani. Hän oli tädin ainoa lapsi. Pasi oli mukava ja rento tyyppi, eikä ulkonäössäkään ollut moittimista. Hänen kanssaan aika kului leppoisasti.

Olisiko sauna vielä lämmin. Oli keskiviikko ja silloin sauna yleensä lämmitettiin. Päätin lähteä kellariin katsomaan. Kuumat löylyt kun saisi, niin päivä olisi pulkassa. Pihalla ei ollut autoa, joten isäntäväki oli ilmeisesti lähtenyt johonkin.

Avasin pukuhuoneen oven ja katsoin seinällä olevaa ajastinkelloa. Kellon aika oli juuri loppumassa, joten lisäsin nupista tunnin lisäaikaa. Hieno homma, ajattelin juuri kun kuulin heikon äänen saunan puolelta. Samassa huomasin vaatenipun penkillä. Tai oikeastaan niitä oli kaksi. Pasin vaatteet siinä ainakin oli, mutta toisia en tunnistanut. Avasin varovasti oven suihkuhuoneeseen ja kuuntelin. "Tuntuu tosi hyvältä... haluatko sä maistaa sitä?", kuului saunasta. Ääni oli minulle vieras, mutta en voinut erehtyä. Se oli pojan ääni.

Katsoin toista vaatekasaa uudestaan. Ne oli pojan vaatteet. "Aih.. varo hampaita" kuulin pojan sanovan. Otin molempien poikien alkkarit käteeni ja katsoin etumusta. Tuoreet läikät housuissa kertoivat, että saunaan oli menty kiimatippa kyrvän päässä. Oma kyrpäni oli jo täydessä seisokissa. Riisuin vaatteeni nopeasti ja aisa ylöspäin sojottaen menin saunan ovelle. "Multa tulee nyt....nyt lähtee" kuului saunasta ja samassa aukaisin oven. Pasi oli polvillaan kumartuneena toisen pojan jalkovälissä ja imeä lutkutti tämän kyrpää. Pojat eivät kiimassaan huomanneet minua ennen kuin sanoin, että mulle kans. Pasi päästi spermaa syöksevän kalun suustaan ja kääntyi katsomaan säikähtäneenä minua.

Toinen poika pani kätensä vielä seisovan kyrpänsä päälle suojaksi. Käskin Pasin istumaan lauteille. Levitin hänen jalkansa ja vedin lantiota itseeni päin. Pasin kyrpä oli nyt kuin tarjottimella. Se oli noin 14 senttinen, ei kovin paksu. Karvoitus oli vielä vähäistä, joten hänen pallinsa olivat herkullisesti näkyvillä. Mikä sun nimi on, kysyin pojalta. Kakistellen kuului Ja…ni...oon samalla luokalla ku Pasi. Suudelkaa, käskin poikia. Poikien huulet kohtasivat ja kiihkeä suutelu alkoi. Otin Pasin pallit toiseen käteen ja toisen käden kiedoin kyrvän ympärille. Vedin esinahkaa hitaasti alaspäin. Terskan päässä olevan spermatipan nuolaisin kielelläni pois. Pasilta pääsi nautinnollinen ähkäisy joten imaisin koko mutterin suuhuni. Kieleni hieroi terskaa joka puolelta ja Pasin voihke kasvoi. Puristelin pusseja koko ajan ja imin kyrpää yhä syvemmälle suuhuni. Liikutin päätäni hitaasti edestakaisin ja Pasin elin sai koko pituudeltaan suuhoitoa. Pasin keho alkoi nytkähdellä ja nautinnollinen voihke suutelun lomassa kasvoi. Pasin lantio nytkähti rajusti ylöspäin ja ensimmäinen annos lensi suuhuni. Imin kyrpää koko ajan ja nielin koko lastin. Pasin ilme oli autuas, kun lopetin imutuksen. "Voi luoja ku tuntu hyvältä!", Pasi sanoi.

Janin kyrpä oli herännyt uuteen eloon, joten siirryin hänen jalkojen väliin. Kyrpä oli pitempi kuin Pasilla, noin 16 senttinen paksu jötikkä. Karvoja ei ollut kuin pieni tupsu kyrvän juuressa. Imaisin terskan suuhuni ja aloin imutuksen. Jani oli jo yhden orkun saanut, joten yllätyin kun hän syöksytti spermalastin suuhuni melkein heti. En lopettanut imutusta ja kun Janin kyrpä pysyi kovana orkusta huolimatta annoin mennä täysilä koko ajan. Jani huokaili nautinnollisesti ja otti yhä lujemmin hiuksistana kiinni. Olin kontillani Janin edessä ja Pasi päätti käyttää tilaisuutta hyväkseen. Hän siirtyi taakseni ja tunsin kuinka kova pojan kyrpä kosketti rakoani. Pasin kyrpä ei ollut kovin paksu, joten pakaroitani vähän levittämällä hän sai terskan sisään ja saman tien hän painoi koko kyrvän juurta myöten sisääni. Pasi aloitti rajun pumppauksen ja oloni tuntui taivaalliselta. Janin kyrpä alkoi paisua entisestään ja ääntely voimistui. Pasi pumppasi kyrpäänsä sisääni kuin viimeistä päivää. Janin keho nytkähti rajusti ja lantio kohosi ylöspäin. Häneltä pääsi karjaisu kun lasti lähti liikkeelle. Suuni täyttyi spermasta ja sitä valui suupielestäni Janin palleille. Tunsin suolessani Pasin spermojen lentävän sisääni. Pasi korisi sekavasti ja lysähti selkäni päälle kaikkensa antaneena.

Pasi irrottautui selästäni ja hänen veltostunut kyrpänsä lurpsahti suolestani ulos. Käännähdin keskilauteella selälleni ja seisova kyrpäni sojotti kattoa kohti. Pasi ei aikaillut. Hänen huulensa olivat heti terskani ympärillä. Kyrpäni oli saman kokoinen kuin Janilla ja sai vuorostaan tuntea Pasin kiihkeän suun ympärillään. Jani nousi ylälauteelta ja pyysi Pasia tekemään vähän tilaa. Jani polvistui alimmalle lauteelle ja levitti jalkojani. Tunsin jälleen kyrvän aukollani kun Jani ohjasi kovettunutta kyrpäänsä kohti reikää. Hän painoi kerralla koko aisan sisääni. Pasin kyrpä oli onneksi jo levittänyt suoltani, joten Janin paksumpi kalu meni ilman kipua juurta myöten sisääni. Pasin suu lypsi kyrpääni yhä kiihkeämmin ja Jani pumppasi kyrpää sisääni yhä nopeammin. Silmissäni näkyi tähtiä ja valtava nautinnon tunne täytti koko ruumiini. Olin lähestymässä huippua. Silmissäni musteni kun purkaus tuli. Pasi imi koko ajan kyrpääni ja Janin kyrpä sylkäisi lastin suoleeni. Jani lysähti päälleni yhä kyrpä suolessani. Olo oli raukea ja puristin Jania itseäni vasten. En olisi halunnut päästää hänen ihanaa pojan kyrpäänsä sisältäni koskaan pois. Niin hyvältä se tuntui.

Pasi ei ollut vielä valmis lopettamaan. Hänen kyrpänsä oli saanut uutta puhtia. Pasi meni Janin taakse ja levitti tämän pakaroita. Pasin kyrpä alkoi porautua Janin suoleen hitaasti. Janilla oli vielä neitsyt suoli, joten Pasin kyrpä ei kivutta mennyt sisään. Jani puri minua kaulaan ja kädet puristelivat minua voimakkasti kun Pasi määrätietoisesti painoi kyrpäänsä yhä syvemmälle Janin suoleen. Lopulta se oli kokonaan sisällä ja Pasi alkoi hitaasti liikutella sitä edestakaisin. Janin kipu alkoi hellittää ja tunsin sisälläni olevan kyrvän kasvavan. Jani kohottautui hieman ja myös hänen lantionsa aloitti liikkeen. Otin kyrvästäni kiinni aloin runkkaamaan itseäni. Katsoin selälläni maaten, kuinka Jani silmät kiinni pitäen nautti keskipisteenä olosta. Hänen kyrpänsä liikkui suolessani yhä kiihkeämmin ja Pasin kyrpä vatkasi Janin suolta täysin vedoin. Muutaman minuutin kuluttua Pasin huippu tuli kuin tulivuoren purkaus. Voimakkaan karjahduksen säestämänä hän pumppasi spermat Janin suoleeen ja se oli liikaa Janille. Myös hänen lastinsa lähti liikkeelle ja purkautui jo spermaa täynnä olevaan reikääni. Näky oli niin irstas, etten voinut pidätellä omaa huppuani, vaan ruiskutin spermat Janin rinnukselle.

Hetken kuluttua irroittauduimme toisistamme ja voipuvin askelin menimme pesuhuoneen puolelle. Saippuoimme toinen toisemme ja pesimme spermat ja hien pois.

Pasin vanhemmat olivat lähteneet mökille ja Pasi ja Jani olivat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen. He olivat molemmat 18-vuotiaita ja tunteneet vetoa toisiinsa jo jonkin aikaa, mutta tilaisuutta haaveiden toteuttamiseen ei ollut tullut, kuin vasta nyt. Ja minä olin yllättänyt heidät kesken touhujen. Olimme kuitenkin kaikki sitä mieltä, että tämä oli parasta mitä olimme koskaan kokeneet ja ottaisimme tämän uusiksi heti kun olisi mahdollista.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute