Koodi-puhelin
Teinikundien saunareissu
Boyeing

Olen 19-vuotias kundi ja olen harrastanut poikien välistä seksiä jo kolmen vuoden ajan, enkä toden totta tahdo saada kylläkseni. Niinpä ei haitanne, vaikka kerronkin, kuinka kaikki sai alkunsa. No, olin kuudentoista, kun paras kaverini Mikko sai vanhemmiltaan lahjaksi moottoripyörän. Hän oli itse asiassa vähän vanhempi muin minä ja ehtinyt jo täyttää seitsemäntoista. Olin usein katsellut jo koulussa Mikon söpöjä pojanreisiä, jotka tiukkojen farkkujen muotoilemina näyttivät taivaallisen kiihottavilta, kun hän istui viereisessä pulpetissa matematiikan tunnilla. Mutta moottoripyörän satulan päälle levitettyinä Mikon reidet näyttivät aivan vastustamattoman houkuttelevalta varsinkin, kun haarojen välissä pullotti pienen meloonin kokoinen paketti, joka vain odotti purkamistaan.

Yhtenä kesäisenä keskiviikkona kävi sitten niin, että Mikko kutsui minut vanhempiensa huvilalle, jonne matkustimme Mikon moottoripyörällä. "Hei nyt se toteutuu", ajattelin, ja nousin tosi mielelläni prätkän selkään: sain lopultakin istua tämän rakastamani kaverin takapenkille ja levittää omat jalkani hänen vartalonsa ympärille. Sillä rakkaudeksi, ainakin kaukorakkaudeksi, tämä kaveruussuhteemme oli ainakin minun puolestani tullut, eikä Mikollakaan näyttänyt olevan mitään sitä vastaan, että omien housujenikin etumus painautui hänen alavartaloaan vasten kun istuimme siinä prätkän satulassa peräkkäin.

Mikko sanoikin lopulta, että "Voisitsä ton tarakan asemasta pitää kiinni mun kropasta kainaloitten alta", ja niin mä sitten otin Mikosta tuon hänen pyytämänsä halausotteen vaikka vähän mua hävettikin se, mitä muuta ajattelisivat jos he näkisivät meidät prätkän selässä tässä asennossa.

Matka läheisen järven rannalla sijaitsevalle huvilalle oli lyhyt, mutta muistan sen kuin eilisen päivän. Se oli eka kerta pitkään aikaan, kun olin saanut halata toista poikaa, ja onnittelen itseäni, että se oli Mikko. Mutta tässä ei todellakaan ollut kaikki, mitä samana iltapäivänä tuli vielä tapahtumaan. Saavuttuamme perille panimme saunan lämpiämään. Mikko näytti avoimelta ja luotettavalta kaverilta. Ajattelin, että hän varmaan on hetero, koska hän noin estottomasti haluaa lämmittää meille saunan ja olettaa kai, että istuisimme siellä puhuen naisista.

Mikko oli hyvännäköinen kundi. Hänellä olivat myös erittäin kauniit käsivarret, jotka näyttivät tosi hehkeiltä hänen sytyttäessään saunan kiukaaseen valkean. Mikon reiluus ja avoimuus oli miellyttänyt kaikkia muitakin hänen kavereitaan. Hän oli kaveripiirissä suosittu kundi. No mitäs pidit prätkäkyydistä, sanoi Mikko. "Joo, olihan se...", mä sanoin ikään kuin peitellen sitä, että kaluni oli alkanut kyydin puolessa matkassa seistä Mikon persettä vasten ja Mikko oli varmaan sen huomannut. "Sulla on kai hyvä flaksi tyttöjenkin kaa, kun sulla on toi prätkä...", mä yritin, mut siten mä huomasin mun typeryden ja miten epäaidoilta nuo sanat kuulostivat mun omissakin korvissa. "Mun satulassa ei oo istunut yksikään tyttö", sanoi Mikko mun suureksi hämmästykseksi, ja mä luulin, että kai se on sen hetuliavoimuutta, että uskaltaa sanoo jopa ton. "Sulla ketää?", jatkoi Mikko. "Ei...", mä sanoin vältellen, koska mä tiesin, että mä olin umpihomo eikä mulla ollu vielä seksiä toisen kundinkaan kaa.

Meidän jutellessa sauna oli lämminnyt, ja aloimme ottaa farkkuja pois. Paidat olimme ottaneet pois jo paljon ennen, sillä ulkona oli lämmin kesäinen päivä. Paikalla ei ollut ketään muita, ja näytti ihan sietämättömän kiihottavalta, kun Mikko riisui itseltään farkut huvilan kuistilla ja otti lenkkarit ja sukat pois. Parasta oli, että Mikon valkoiset pikkuhousut näyttivät edestä tosi ahtailta, ja oma kullinikin oli alkanut seistä niin, että kun saimme pikkuhousut pois jalasta meidän molempien kyrvät olivat sellaisessa erektiossa, että vähäinenkin runkkaus olisi lähettänyt lastit liikkeelle ja lennättäneet ne pelkästä paineesta ne ainakin metrin päähän. Huomattuaan erektioni Mikko tuli yllättäen ihan mun lähelle ja pani kätensä kaulaani ja sanoi mulle, että "Itse asiassa mä olen aina tykännyt tosista kundeista".

Mä en ehtinyt sanoa mitään, kun Mikko puristi 17-vuotiaan vartalonsa mun 16-vuotiasta vartaloa vasten, ja kalumme koskettivat toisiaan. Sitten hän alkoi työntää kieltään suuhuni ja suuteli mua tosi ihanasti vaikkakin aika kömpelösti, tai ainakin musta tuntui siltä, koska olin itse vielä lähes kokematon. Mä tiesin heti missä mennään, ja Mikko veti mut kädestä perässään saunaan. Siellä suutelimme uudestaan,ja kalumme odottivat toimenpiteitä kiveksissä odottavan spermalastin purkamista varten. Kullimme olivat todellakin pakahtumiseen asti paisuneita, ja molempien terskan päässä oli tehotippa.

Tarkemmin sanottuna koko terska oli aivan liman peitossa, ja aloimme sitten runkata kalujamme. Ensin runkkasin varovasti omaa 16-senttistä kulliani ja siten siirsin käteni Mikon noin 18-senttisen kalun varteen ja vetelin esinahkaa! edestakaisin. Mikko teki mulle samaa. Emme puhuneet juuri mitään. Katsoimme vain tosiamme, ensin vähän uteliaasti ja sitten rentoutuneesti ja yhä uudestaan kiihottuen. Istuimme lauteilla, ja Mikon alastomat reidet näyttivät todella kiihottavilta löylyn aiheuttaman hien kosteuttamina. Mä pyysin saada nuolla niitä ja asetuin Mikon eteen kontelleni. Nuolin hänen reisiään ja kiveksiään, ja lopulta otin hänen koko kalunsa suuhuni. Imin sitä ja pyöritin kieltäni terskan ympärillä, ja Mikko voihki nautinnosta. Nuolin hänen nännejään, ja sitten siirryimme makaamaan saunan ylimmälle lauteelle.

Makasimme siinä hetken päällekkäin kalut vatsaamme vasten puristuneina. Mikko joka oli päällä alkoi sitten nuolla mua, ensin nännejä, sitten karvatonta pojannapaani ja sitten kulliani. En ollut koskaan kokenut kenenkään imevän kaluani, ja se tuntui niin ihanalta, että multa jo melkein lensivät lastit. Sain kuitenkin orgasmin hillittyä. "Tykkäätsä musta", Mikko sanoi, ja mä vastasin, että "Tuskin mä muuten täällä olisin".

Mieleni teki sanoa, että mä rakastan sua ihan mielettömästi, mutta en vielä uskaltanut. Nousimme istumaan lauteille, ja lopulta vatkasimme toistemme kaluja, ja orgamsit alkoivat lähestyä. Ei siinä kauan mennyt, kun molemmilta lensivät pitkät spermaroiskaukset saunan lattialle ja portaille teinivoihkaisujen säestäessä tapahtumista. Lopulta makasimme rentoina saunan lauteilla, ja katsoimme toisiamme ilman kiirettä mihinkään. Eikä meillä kiirettä ollut myöhemminkään. Vaikka tämä eka kertani jäi yhteen orkkuun, se oli ihan tarpeeksi hyvä, ja teimme samaa ja paljon muuta yhdessä vielä monta kertaa. Mutta sinä samana päivänä me tunnustetiin toisillemme, että ollaan homoja, kun saunominen oli päättynyt. Myöhemmin molemmat meistä kertoi toistensa yllätykseksi vielä sen, että ollaan oltu toisistamme kiinnostuneita jo pitkän aikaa, eikä mikään mahti maailmassa voisi enää meidän suhdetta enää erottaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute