Koodi-puhelin
Saunassa
Janne

Tämä tapahtui kesällä. Minä olin 18v ja kaverini Heikki myös. Olimme päättäneet kaverini kanssa lähteä ryyppäämään heidän kotiinsa, kävimme ostamassa korin kaljaa ja lähdimme sitten heille. Joimme puolet korista kaikessa rauhassa kunnes päätimme lähteä saunaan. Otimme tietenkin saunakaljat mukaan ja menimme.

Katselin Heikkiä kun hän riisui vaatteensa, hänellä oli ihana pieni kalu. Sitten menimme suoraan saunaan suihkun kautta. Juttelimme jonkun aikaa ja Heikki rupesi lähenteleen, minä aluksi vastustelin, mutta sitten hän hipelöi jo pallejani, ja runkkasi kaluani "Tykkäätkö?", hän kysyi. Hän runkkasi vielä vähän aikaa, sitten hän nosti kyrpäni pystyyn ja piti sitä paikoillaan kun hän istui sen päälle.

Vähän ajan kuluttua hän kumminkin nousi pois sitten hän rupesi imemään kyrpääni kuin viimeistä päivää. Hän imi sitä samalla kun runkkasi, minä välillä sanoin "aaaah.". Sitten hän alkoi runkkaamaan ja välillä otti suihin, mutta runkkasi suurimmaksi osaksi, kauan aikaa hän joutuin tekemään samaa liikettä kun minä sanoin "nyt tulee..." Ja spermaa ruiskusi enemmän kuin koskaan.

Heikki vielä runkkasi vähän aikaa ja imi sitten kyrvästä spermat pois. Sitten Heikki lähti saunasta, mutta tuli takaisin vähän ajan kuluttua ja alkoi levitellä rasvaa persereikääni kun olin selälläni. Sitten hän nosti minua pakaroistani ja työnsi oman kyrpänsä sisälle pyllyyni. Hän alkoi tehdä samaa sisään ulos liikettä, hänen ympärileikattu mulkkunsa tuntui hyvältä ja oli pitkä. Lopulta häneltäkin tuli ja hän laukesi kyrpäni päälle. Hän alkoi levitellä sitä siihen ja sitten menimme suihkuun, pesin spermat pois.

Siihen ei se ilta vielä loppunut, menimme keittiöön juomaan lisää kaljaa ja joimme ja juttelimme kaksi tuntia. Sitten minä menin yhtäkkiä pöydän alle ja aukaisin Heikin farkun vetoketjun ja vedin hänen seisovan kyrpänsä ulos ja aloin imemään sitä edestakaisin. Heikki ei sanonut tästä mitään, paitsi "aaaaah tuntuu hyvältä." Ja minä jatkoin kunnes Heikki taas laukesi tällä kertaa suuhuni, imin kaikki hänen spermansa. Jälkeenpäin Heikki ei sanonut mitään, jatkoimme juttua samaan malliin. Heikki esittää tänäkin päivänä, ettei hän muista mitään asiasta, vaikka me tiedämme kyllä mikä totuus on. ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute