Koodi-puhelin
Kesällä uimassa
Juha

Näin aamulla rannalla ei ollut ketään. Menin pukukoppiin vaihtamaan ylleni uimahousut. Olin saanut juuri riisuttua itseni kun koppiin tuli Toni. Hän oli 18 ja siis minua muutamaa vuotta vanhempi.

”Onpa komeat vehkeet ”, Toni sanoi ja tuijotti suoraan jalkoväliini. Hän tuli lähemmäs ja tarttui kiinni kaluuni, joka kosketuksesta alkoi kovettua. ”Mahdatkos tietää mitä tällä oikeen tehdään” Toni sanoi ja puristeli edelleen kaluani. Se seisoi jo kovana.

”Tiedän minä”, sanoin hiljaa. Toni harrasti voimailua ja oli siksi iso ja lihaksikas. Minä en halunnut riidellä hänen kanssaan. Toni hieroi kaluani ja veti esinahan taakse. Olinhan tehnyt samaa itse monet kerrat, mutta se tuntui erilaiselta nyt kun toisen kädet runkkasivat kaluani. Laukeaisin minä hetkenä hyvänsä.

Toni irrotti otteensa kalustani. Aioin ottaa uimahousuni penkiltä ja laittaa ne jalkaan, mutta Toni kielsi. Hän otti paitansa ja housunsa pois heittäen ne penkille. Kun hän riisui alushousunsa, näin hänen kalunsa sojottavan kovana. Toni laskeutui eteeni polviensa varaan ja otti kaluni suuhunsa. Hän alkoi imeä sitä ensin aivan kärjestä ja sitten ujuttaen vähitellen sen yhä syvemmälle. Yritin pidätellä lastiani, mutta siitä ei tullut mitään. Laukesin yhtenä ryöppynä ja Toni otti sen suuhunsa. Mitään sellaista en ollut ennen kokenut.

Toni käski minut penkille makaamaan selälleni. Toni tuli taakseni ja alkoi taas hieroa kaluani. Kauaa hänen ei tarvinnut sitä tehdä, kun se jo taas alkoi jäykistyä. Toni hieroi pyllyäni ja painoi sormensa reiästä sisään. Sitten hän sylkäisi kämmeneensä sperman sekaista sylkeä ja hieroi siitä jäykkänä seisovaan kaluunsa. Sitten hän käski minun nostaa jalkani olkapäilleen. Kun olin sen tehnyt, tunsin kuinka Tonin kalunpää kutitteli peppuni suulla. Pikkuhiljaa se alkoi työntyä sisään. Se sattui, mutta yritin olla välittämättä kivusta.

Kun Toni oli työntänyt kalunsa kokonaan sisääni, hän odotti hetken aikaa paikallaan. Sitten hän alkoi vetää sitä ulospäin ja työntää taas takaisin sisään. En enää tuntenut kipua, vaan Tonin työnnöt alkoivat tuntua hyvälle. Toni kiihdytti hiljalleen tahtia ja alkoi huohottaa raskaasti. Äkkiä hän työnsi kalunsa nopealla työnnöllä aivan pohjaan ja karjaisi. Tunsin kuinka Tonin kalu sykki pyllyssäni ja pumppasi spermaa.

Toni veti kalunsa ulos ja kysyi olenko kunnossa. ”Olen”, vastasin lyhyesti. Makasin edelleen selälläni penkillä ja Toni tuli päälleni. Hän hankasi kaluansa minun kaluani vasten ja luulin, että laukea taas. Tunsin kuinka Tonin kovettuva kalu hankasi vatsaani.

Sitten Toni kääntyi ympäri ja otti kovan kaluni taas suuhunsa. Hänen kalunsa seisoi kovana aivan kasvojeni edessä. ”Ime, poika,” Toni sanoi. Ensin hieman arastellen otin hänen jäykän kalunsa suuhuni ja aloin imeä. Toni alkoi liikuttaa kaluansa suussani ja välillä minulla oli vaikeata pitää sitä huulteni välissä. Tunsin kuinka oma laukeamiseni lähestyi ja taisi Toninkin laukeaminen olla lähellä. Äkkiä Tonin kalu syöksi kuumaa spermaa suuhuni. En itsekään kestänyt kauempaa vaan lennätin lastini Tonin suuhun.

”No, millaista oli. Otetaanko joskus uusiksi?”, Toni kysyi. ”Otetaan vaan”, vastasin. Sinä kesänä osuimme usein samaan aikaan uimaan.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute