Koodi-puhelin
Metsämies
Hannu

Tapahtui vuosia sitten, olin innokas 18-vuotias lintumies. Kävin yksin paljon bongaamassa lintuja ja pidemmälläkin ympäri suomea. Vanhempani hyväksyivät sen pitivät harrastustani loistavana.

Eräänä viikonloppuna olin päättänyt lähteä yksin itä-suomeen rannikolle katselemaan kevään viimeisiä muuttolintuja jotka tulivat taas kotoiseen Suomen maahamme. Olin varustautunut hyvin ja isäni kuljetti minut Helsingin linja-autoasemalle. Antoi vielä kännykkänsä mukaan jos tulisi jotain niin soita oli siis viesti.

Bussimatka kesti kolmisen tuntia ja varmaan nukuin koko matkan. Saavuin määrän päähän ja lähdin karttojen kanssa suunnistamaan kohti tulevaa leiriäni. Olin varannut paljon evästä ja teltan untuvamakuupusseineen. Vihdoin saavuin paikkaan jossa olin isäni kanssa ollut parisen vuotta aiemmin. Paikka näytti aivan erilaiselta koska siellä oli kaadettu puita ja paljon. Ilmeisesti ihan äsken. Ihmettelin mutta en antanut sen häiritä.

Pystytin itselleni leirin ja olin tyytyväinen. Lepäilin nuotion ääressä ja nautin rauhasta. Mutta silloin alkoi kuulua moottorisahan ääntä. Tyrmistyin ja olin jopa vihainen. menin katsomaan mitä siellä tapahtuu. Kävelin pitkin metsää kunnes näin vanhemman noin 60-70 vuotiaan miehen kaatavan suurta kuusta. Mies huomasi minut ja tervehti iloisesti. Sanoin olevani lintuihmisiä ja hän naurahti ettei linnut ennenkään ole pelännyt hänen sahaansa. Mies kaivoi termospullon ja kysyi otanko kahvia. Otinhan mielelläni.

Vaalean harmaatukkainen ja ihan hauskan näköinen isäntäni tarjoili leipiä ja juttelimme niitä näitä. Sanoin että nyt pitää palata leirilleni sillä kohta on pimeä. Mies kysyi halusinko saunaan? Hänellä oli pieni mökki noin pari kilometrin päässä leiristäni ja olisi ollut oloinen saadessaan seuraa.

Aikani mietittyä suostuin ja sain tarkat ohjeet miten löytäisin sinne. Ilta oli pitkällä ja suunnistin kohti isäntäni mökkiä. Mietin mahdankohan löytää mutta kohta pilkahtikin valoa kuusien lomasta ja saunalämmityksen tuoksu levisi kaikkialla. Mies tervehti minua ja pyysi olemaan kuin kotonaan. Hetken kuluttua kysyi maistuisko nuorelle kaverille saunaryyppy? En kehdannut kieltäytyä ja samassa hän kaatoi jo minulle oivan annoksen kirkasta lasiin. Nautimme siinä ennen saunaa muutamia kirkkaita ja oluttakin. En vain ole koskaan ollut mitenkään kestävä alkoholin suhteen ja tulin huppeliin.

Menimme saunaan ja riisuuduimme. Ihanat löylyt hivelivät vartaloitamme ja isäntäni tarjosi taas olutta. Yhtäkkiä huomasin miten hän katseli minua ihan avoimesti ja tajusin hänellä olevan erektio. Mies halusi pestä selkääni ja sanoin että mikä ettei. Huomasin olevan humalassa ja aika kunnolla mutta kontrolli kuitenkin säilyi. Mies otti sienen ja pesi selkääni pitkää. Siirtyi pakaroihin ja samassa hänen kätensä oli kaluni kimpussa. Mies totesi että pitäähän kikkelikin olla puhdas. Se vain tuntui jumalaisen hyvältä eikä kukaan olut aikaisemmin kosketellut minua sieltä. Sain valtavan erektion ja hävetti. Vanhus rauhoitteli ja sanoi, että tämähän on ihan luonnollista. Sitten hän käänsi minut itseään vasten ja alkoi hieroa vartaloani. Kiihotuin entisestäni ja halusin myös kosketella häntä.

Mies vei minut pukuhuoneen puolelle ja kumosi lattialle. Samalla hän kääntyi asentoon jossa otti kaluni suuhunsa ja työsi omansa minun kasvojani vasten. En tiennyt mitä tehdä mutta luonnostani laitoin ! hänen valtavan kalunsa huulieni väliin ja aloin imeä häntä kuin viimeistä päivää. Vanhuksen huulet tuntuivat ihanalta ja kokemattomana en enää kestänyt vaan sain valtavan orgasmin ja laskin koko neitsyyteni hänen nieluunsa.

Mies käänsi minut penkille vatsalleen ja alkoi puuhailla jotain takanani. Hän sanoi että rentoudu. Haistoin mintun tuoksun ja samassa hän tyhjensi hammastahna tuubin anukseeni. Huusin koska tahnan kirvely todellakin sattui. Mies tarttui hiuksistani ja sanoi, että poika nyt aloillaan. Pelästyin hiukan ja annoin hänen tehdä mitä halusi. Ja hän halusi sitä mitä pelkäsin. Tunsin valtavan terskan koskettavan anustani. Mutta yllättävän helposti hän tuli sisääni.

Hitaasti ja varmasti vanhus alkoi naida takamustani. Tuska oli aluksi hirvittävä sillä hänen kalunsa oli aivan liian paksu ja hammastahna kirveli ihon mennessä rikki. Yritin rentoutua. Samalla mies tarttui etukautta kaluuni ja alkoi runkata sitä vimmatusti. Yhtäkkiä kaikki alkoi tuntua todella hyvältä ja mies kiihdytti tahtiaan perseessäni ja kalussani. Sitten kuului hirveä huuto ja tunsin miten suoleni täyttyi vanhuksen spermasta. Samalla oma kaluni seisoi ääriään myöten ja lähetti valtavan lastin penkille. Makasimme varmaan puolituntia ennen kuin tokenimme taas saunaa. Ilta jatkui toisiamme imien ja myös itse pääsi naimaan vanhaa miestä. Se oli ihanaa. Lintuja en sinä viikonloppuna nähnyt mutta olin kesän aikana joka viikonloppu samassa leirissä... ja niin oli metsämieskin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute