Koodi-puhelin
Leirillä
Jusa

Olin muutama vuosi sitten leirillä eräässä leirikeskuksessa Länsi-Suomessa. Tunsin leiriltä hyvin vähän porukkaa. Nekin vähät, jotka tunsin, olivat rinnakkaisluokkalaisia eli "hyvänpäiväntuttuja". Lähdin leirille avoimin mielin ja ajattelin, että vaikken mitään muuta saisikaan irti leiristä, saisinpa ainakin silloin tällöin ihailla muita kundeja.

Leirikeskus oli vanha kartano, jossa pojat majoittuivat entiseen vierastaloon rakennettuun majoitusrakennukseen. Hihkaisin onnesta, kun näin, että huoneet olivat 12 hengen huoneita. Pettymyksekseni olin kuitenkin joutunut huoneeseen, johon majoittui vain kuusi poikaa. No, onhan sekin jo jotain, ajattelin.

Huoneeseen päästyämme havaitsin, että huone oli kovin pieni. Huoneen perälle oli mahdutettu molemmin puolin riviin kolme punkkaa, välissä vain vanhan rakennuksen katon hirsituet. Toisessa päässä huonetta oli pieni ikkuna ja sen edessä pöytä, jonka ympärille juuri ja juuri mahtui neljä kundia. Nurkassa vielä pienet kaapit jokaiselle.

Aloin purkamaan kamojani itselleni täysin vieraan viisikon seurassa. Viisikko tunsi toisensa lätkäjengin kautta. He olivat hyviä kavereita keskenään. Ensimmäinen ilta tuli ja meni ihan normaalisti. Huomasin, että viisikkoni oli puheliasta sorttia.

Aamulla kun isosemme tuli herättämään meidänkin huoneen, huomasin muiden kundien surutta nousevan ylös sängyistänsä aamuseisokistaan välittämättä. Yritin tietysti käyttäytyä normaalisti, mutta kun pojat rupesivat vaihtamaan boksereitaan, meinasin pudottaa silmäni lattialle. Ajattelin koko päivän niitä pieniä vilauksia heidän upeista kaluistaan ja vain vaivoin pysyin perillä oppituntien aiheista.

Illalla tuli aika ryhtyä iltatoimiin. Kävin iltapesulla ja menin takaisin huoneeseeni. Avasin oven ja olin taas pudottaa silmäni. Huoneessa oli vain kaksi kundia, Mikko ja Sami. He olivat molemmat alasti, mutta ryömivät peittojensa alle kun tulin sisään. Muuten läsnäoloni ei heitä selvästikään häirinnyt. Hetken päästä sisään tulivat myös kolme muuta jääkiekkoilijaa, Janne, Jon ja Mikael, pelkät bokserit jalassaan. Onneksi olin peiton alla, sillä näky oli nostanut kaluni pystyyn. Kun opettajat olivat käyneet toivottamassa hyvää yötä huoneessamme, hiljennyin ja teeskentelin nukkuvaa. Muut pojat keskustelivat keskenään. Yhtäkkiä joku heistä kysyi minua nimeltä. Mietin hetken ja päätin olla vastaamatta. "Kyl se nukkuu.", tunnistin Jannen äänen. Pikkuhiljaa pojat vaihtoivat aiheen seksiin ja etenkin runkkaamiseen. Pojat olivat selkeästi harrastaneet vastaavanlaisia hommia jo lätkäharrastuksensa parissa..

Mikael ehdotti kisaa, kuka runkkaa nopeiten itsensä laukeamiseen asti. Voittaja saa antaa jokaiselle muulle totuus tai tehtävä-tyylisen tehtävän. Kaikki suostuivat. Mikael toimi tuomarina ja tarkisti, että kaikilla seisoo valmiiksi ja että kenelläkään ollut boksereita jalassaan. Näin varmistettiin kaikille samat lähtökohdat. "Än, yy, tee, nyt" aloitti Sami kisan. Alkoi tasainen litinä. Vilkaisin varovasti sängyltäni. Kaikki katselivat toistensa runkkaamista. Ei kulunut kuin muutama minuutti kun Mikko huokaisi kovaäänisesti ja voitti kisan. Muut eivät lannistuneet vaan tekivät hiukan jäynää Mikolle. He menivät kaareen Mikon eteen ja laukesivat lähes yhtäaikaa roiskuttaen spermansa Mikon jo valmiiksi spermaiselle vatsalle ja kiveksille. "Jahas, pojat haluaa leikkiä vai.." Mikko naurahti ja jatkoi: "Aloitetaan pienimunaisimmasta eli ei muuta kuin kalut riviin." Kundit tekivät työtä käskettyä ja Sami joutui pienimmän aseen omistajana aloittamaan. Hän sai tehtäväkseen nuolla Mikon vatsan, kalun ja kassit puhtaaksi spermasta. Sami teki työtä käskettyä. Olin aivan kiimassa. Makea spermantuoksu täytti ajatukseni, mutta tyydyin vain hieromaan itseäni. Samaa tekivät Samin touhua vierestä seuraavat kolme muuta poikaa. Sami sai työnsä valmiiksi ja seuraavan tehtävän sai suoritettavakseen Jon. Hän sai Mikolta käskyn saada Mikko laukeamaan. Tyyli vapaa. Jon päätti antaa Mikolle suuhoitoa. Hitaasti Mikon 18 senttinen kova kalu upposi Jonin suuhun. Mikko huohotti melkein viisi minuuttia Jonin käsittelyssä kunnes laukesi. "Niele ne luuseri", Mikko virnuili.

Seuraava "uhri" oli Janne. Mikon oli alkanut itsensäkin tehdä mieli saada maistaa herkkutikkaria ja niinpä Janne asettui seisomaan Mikon eteen ja työnsi kalunsa Mikon suuhun. Ensin Mikko vain maisteli, mutta pian Janne aloitti valtavan suuhunnaimisen. Samalla muut pojat alkoivat runkkaamaan ja hyväilemään Mikkoa. Samalla kun Mikko sai lämpimän ryöpyn suuhunsa, hän tuli myös itse. Kuulin kuinka hän nautti olostaan. Olin itse aivan räjähtämispisteessä peittoni alla.

Kun Janne oli hoitanut velvollisuutensa, oli viimein Mikaelin vuoro. Hän kun oli porukan isokaluisin ja muutenkin komein. Mikko oli itse jo tyydyttynyt ja pohti, että heillähän on kuudeskin poika seurassaan. "Sehän on sitäpaitsi aika söpö.", Mikko kuiskaili. Sydämeni alkoi takoa entistä lujemmin. Pääsisin mukaan noiden urheilijoiden puuhailuun. Mikael alkoi heti vastustella, mutta muu sanoivat tehtävän olevan tehtävä ja hänenkin pitäisi se suorittaa. Lopullinen käsky oli saada minut laukeamaan.

Pienen suostuttelun jälkeen Mikael alkoi varovasti siirtää peittoa pois päältäni. Samalla hän huomasi, ettei minullakaan ollut boksereita jalassani ja varmasti huomasi mahtavan stondikseninkin. "Vittu jätkät! Tällä seisoo ja tällä on yhtä iso ku mulla. Vittu tää mitään nuku.." Teeskentelin edelleen nukkuvaa ja muut muistuttivat Mikaelia että hänelläkin seisoo nukkuessaan. Vihdoin Mikael aloitti varovaiset runkkausliikkeet kalullani. Olin laueta saman tien, mutta sain vaivoin pidäteltyä. Kiusoittelin hiukan poikia ja liikahdin hiukan muka unissani. Mikael säpsähti, mutta jatkoi esinahkani liikuttelua. Yhtäkkiä säikäytin kaikki sanomalla: "Ota se Mikael suuhun vaan niin selviit helpommin." Alkusokista selvittyään Mikael alkoi kokeneesti lutkuttaa mukavan kokoista pippeliäni. Se tuntui taivaalliselta ja tulin täydellä voimalla hänen suuhunsa. Ja nieli kaiken. Nuoli vielä kalunikin puhtaaksi.

Pienestä vilpistäni kisan voittaja Mikko antoi minulle rangaistuksen: jouduin toimimaan tunnin koko viisikon toiveiden täyttäjänä. Minähän suostuin oitis, mutta ehdotin myös kaikkea muuta kivaa.

Lopulta menimme nukkumaan kolmena parina. Minä sain olla Mikaelin vieressä. Laitoimme kaikki herätyskellomme soimaan, jotta emme jäisi aamulla kiinni. Hyväilimme Mikaelin kanssa toisiamme koko yön ja heräsimme aamulla tyydyttyneinä. Sama meno jatkui joka ilta, kuitenkin sillä erotuksella, että olin alusta asti poikien mukana runkkaamassa ja toisaalta vaihtelimme pareja joka yö.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute