Koodi-puhelin
Kasarmin yössä
Jusa

Olin armeijassa kaksi vuotta sitten. Olin koko palvelusaikani kasarmilla, joka oli aikaisemmin toiminut jonkinlaisena hallintorakennuksena, eli oli rakennettu toimistoiksi. Näin ollen tupamme olivat kuuden tai kahdeksan varusmiehen asuttaviksi tarkoitettu. Itse majoituin koko armeija aikani kuuden hengen tupaan. Olin sotilaspoliisi ja vietin paljon aikaa kasarmilla. Samoin viisi muuta "koiraa" tuvassani. Tai itse asiassa neljä muuta, koska heti palveluksen alkuaikana yksi taistelijoistamme keskeytti.

Yleistä kuitenkin oli, että öisin paikalla oli vain minä ja kolme muuta, koska eräs tupalaisemme oli lähes huippu-urheilija, joka sai paljon harjoitusvapaita, yölomia sekä urheilukomennuksia. Peruskoulutuskauden aikana elämämme oli aivan normaalia inttielämää, mutta kun vartiovastuu "vanhoilta" siirtyi meille ja tunsimme toisemme kohtalaisen hyvin, kaikki muuttui.

Oli taas normaali kinesviikonloppu, hiljaisuus oli komennettu ja tuvassamme oli tavanomaiset neljä henkeä. Puhelimme illalla ihan normaaleita asioita, niitä inttijuttuja. Tietysti puhuimme myös seksistä. Yhteinen murheenaihe oli se, että oli ikävää aina lukea pornolehtiä fikkarinvalossa peiton alla. Valoja kun ei voinut käyttää, koska ne olisivat näkyneet helposti viereiselle tielle, jota epäonneksemme öisin partioi myös päivystävä upseeri. Runkkaamisestakin puhuttiin ja mietittiin, että onhan se aika epäeroottista paskalta haisevassa vessakopissa vedellä. Ei siitä ainakaan mitään suurta tyydytystä saa. Aihe meni kokoajan pidemmälle ja puhuimme henkilökohtaisesta käteenvedosta intissä: missä ja milloin kukakin on runkannut. Itseäni keskustelu kiihotti kovasti ja aloinkin varovasti hieromaan itseäni peiton alla. Ilmeisesti joku muukin oli samoissa puuhissa, koska Hiltunen totesi: -En oo muuten runkannu viimeks ku lomilla ku oltiin. Ette usko miten tekis mieli.. -No, mikäs sua estää runkkaamasta. Siittä vaan, totesin. -Ai täs vai. Runkkaaks sä sit mun kans vai? -No jos noin kauniisti pyydät. -Ei sulla ois pokkaa ja vaikka uskosinki sua, niin sä kuitenki vaan teeskentelisit, Hiltunen alkoi kiinnostumaan. Väittely jatkui hetken kunnes Järvi yläpunkastani totesi: -No, no pojjaat. Eihän täällä sua ees nukkuu rauhassa. Tehkää mitä halluutte, mut tehkää se noppeesti. Mie keksin jo teille ratkasunki. Menkää tuohon punkalle vierekkäin istummaa ja sit alatte vetelemmää. -Ei paha, mut kyllähän me kaikki neljä mahdutaan tähän mun punkalle. Järvi ja Koivu kanssa, innostuin. Tuvassa alkoi pulina. Lopputuloksena oli kuitenkin se, että istuimme kaikki vierekkäin punkallani pelkät bokserit jalassa. Hiltunen laittoi hommaan vauhtia ja sanoi: -No nii pojat. Nyt hoidetaanki sit paineet pois. Onko teistä kukaan ennen harrastanu kimpparunkkuja. Kukaan ei myöntänyt, ja tuskimpa kukaan meistä valehteli.

Hetken kuluttua olimme kaikki hämärässä tuvassa vierekkäin bokserit nilkoissa ja kalu kädessä. Katselimme toistemme runkkausta. Se tuntui ihan mukavalta, mutta hetken päästä olimme jo paljastaneet kaikki itsestämme jotakin ja päätimme viettää hauskaa koko yön. Pyysin lupaa saada maistaa Koivun munaa. Sain luvan ja aloin imemään hänen kaluaan niin hyvin kuin leffoja katseltuani osasin. Nuoleskelin ja imin hänen normaalimittaista mutta paksua kalua. Sama touhu alkoi myös Hiltusella ja Järvellä. Aikani nuoltuani Koivu ohjasi minut kontalleen lattialle ja liukastai syljellään anustani ja sormiaan ja alkoi pikkuhiljaa työntää niitä sisääni. Vaikeroin hetken kivusta ja kuulin samanlaista ääntä myös toiselta puolelta punkkaa. Hetken kuluttua tunsin kuinka Koivu alkoi työntämään kaluaan sisääni. Ensin tuli terska ja mielyttävän hitaasti varsi upposi sentti sentiltä suoleeni. Hetken kivun jälkeen aloin nauttia. Järvi ehdotti, että menisimme pareittain vastakkain ja tekisimme kaiken s! amalla tavalla kuin toinenkin pari. Ensin me saimme näyttää suunnan. Koivu jatkoi takapuoleeni työntämistä ja nautin kokoajan. Koivu otti myös kalustani kiinni ja aloitti hitaan runkkaamisen. Jonkin ajan kuluttua Koivu kiihdytti tahtiaan sekä etu- että takapuolessani ja tulimme molemmat samaan aikaan läähättäen.

Sitten tulikin Järven ja Hiltusen vuoro ohjata. Sessio alkoi sillä, että meiltä äskeisiltä pyllyynnaiduilta otettiin suihin. Ihmettelin itsekin kovaa kestävyyttäni, mutta Koivu ehti vain hipaista kaluani kun se oli jo juhlakunnossa. Kunnon suukäsittelyn jälkeen aloimme naimaan suihinottajiamme, mutta nyt siten, että he olivatkin sylissämme. Tuntui fantastiselta saada ensimmäistä kertaa panna niin upean näköistä poikaa takapuoleen. Juuri ennen huippuamme vedin räjähtämispisteessä olevat kalumme ulos rei'istä ja aloimme naimaan kumppaneitamme suuhun. Kun olimme lauenneet, ehdotti Hiltunen, että kokeilisimme, miten ihan oikea miesjuna toimii. Hän itse halusi olla veturi. Menimme jonoon seisomaan ja varovasti työnsimme taas elonmerkkejä näyttävät inttipojan pippelimme edessäolevan herkkupyllyyn. Kun kaikki olivat saanet kalunsa sisään aloimme varovaiset naintiliikkeet. Hetken "matkustettuamme" irtauduimme ja menimme rinkiin. Runkkasimme itsemme vielä kerran toistemme kehoille la! ueten. Suihkuun emme tietenkään voineet mennä, joten päätimme vuorotelle nuolla toisiltamme spermat pois. Vielä ennen hyvänyönsuudelmia ja toivotuksia sovimme pitävämme kivaa jatkossa aina kun se olisi mahdollista. Urheilijatoverillemme emme toki kertoisi mitään.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute