Koodi-puhelin
Vanhempien miesten seurassa
biJ

Tämä tapahtui vuosi sitten Turussa, kun olin 22-vuotias. Olin pitkään haaveillut seksistä vanhempien miesten kanssa, kun viimeinkin sain rohkaistua mieleni lähettämällä ilmoituksen nettiin. Hain ilmoituksessa yli 45-vuotiasta tai vuotiaita. Vastauksia tuli vain muutama, joista vain yksi kuullosti hyvältä. Eräs 54v Matti haki juuri kaltaistani nuorta kaveria puhtaasti seksiin. Sovimme, että tapaamme hänen luonaan parin päivän kuluttua.

Kun ilta viimein saapui, olin melkein jo perumassa sovittua tapaamista, koska jännitin aivan tajuttomasti. Rohkaisin kuitenkin mieleni ja kävelin hänen luokseen, muutaman kilometrin päähän. Päästyäni soittamaan ovikelloa oli sydämeni melkein jo pysähtyä jännityksestä. Oven tuli avaamaan noin 185cm, kaljuuntuva, lihava mies. Hän pyysi tulemaan peremmälle. Sisällä, eteisessä kuulin olohuoneesta ääniä... Emme olleet kahden! Matti huomasi hätäännykseni ja rauhoitteli, ettei kai se minua haittaa jos eräs hänen kavereistaan seuraa touhujamme. Ajattelin jo perua kaiken kun Matti veti minut perässään olohuoneeseen. Olohuoneessa oli Matin ystävä Pekka, joka oli myös n.180 ja lihava.

Miehet pyysivät minua istuutumaan sohvalle. Istuessani alas eivät Matti ja Pekka aikailleet, vaan Matti avasi vetoketjunsa ja veti paljaspäisen kalunsa ulos housuista. Samaan aikaan Pekka alkoi työntää minua niskasta alaspäin kohti Matin kullia. Se oli ensimmäinen kerta kun maistoin miehen kalua. Pekka painoi päätäni yhä syvemmälle Matin syliä. Matti taas pani minua suuhun istuvaltaan. kun Matin kalu alkoi olla täydessä iskussa veti hän minut pois sylistään ja käänsi minut kohti Pekkaa. Pekka runkkasi jo kyrpäänsä, kun käännyin häneen.

Pekka ja Matti nousivat sohvalta ja menivät sohvan molempiin päihin ja jättivät minut sohvalle niin, että perseeni oli Mattia kohden ja suuni kosketti Pekan nivusia. Matti alkoi avata ja riisua housujani sen verran että pääsi työntämään sormeaan perseeseeni. Pekka nai minua suuhun samalla. Matti sanoi yhtäkkiä, että nyt saat narttu parrua perään ja otti sohvan alla lojuneen kyrvän näköisen kynttilän. Matti rasvasi kynttilän ja reikäni. Tunsin kipua kun kynttilä painui sisälle perääni. Pekka lopetti suuhuni naimisen ja siirtyi myös taakseni.

Siinä minä olin polvillaan sohvalla, kun kaksi vanhempaa, isoa miestä naivat minua kynttilällä. Matti työnsi kynttilää sisääni useamman minuutin, aina välillä he kertoivat kuinka hyvä poika olin, kun olin niin valmis... Matti otti kynttilän pois ja alkoi asettaa kyrpäänsä reiälleni. Se tuntui jännältä. Pekka tuli taas naimaan minua suuhun samaan aikaan kun Matti pani minua perääni. Matti työnsi ensi hitaasti ja varovasti, kunnes sai kullinsa kokonaan sisääni, silloin hän alkoi naimaan kuin viimeistä päivää, myös Pekka kiihdytti tahtiaan ja otti päästäni kiinni huutaen: "Nyt huora nielet kaiken mitä multa tulee!" Pekka laukesi suuhuni ja käski minun pitämään hänen kulliaan suussa vielä sen aikaa kun Matti on valmis. Matti nai kuin eläin. Tunsin kuin hänen vatsansa oli selkäni päällä ja kuinka hänen pussinsa hakkasivat persettäni vasten. Vasta pitkän ajan kuluttua Matti ähisten tuli. Hän otti kullinsa ulos, repäisi kondomin pois ja käsi minun kääntyä ottamaan suuhun myös Matin satsin. Matin spermaa tuli ja tuli, sitä valui pitkin poskiani. Siinä minä olin housut polvissa kahden minua vasta naineen miehen välissä.

Matti kysyi jäänkö illaksi heidän kanssaan juopottelemaan? Ja minä lupasin. Pääsin seuraavana iltana lähtemään pois heidän luotaan ja paikkani olivat kipeät ja leukani väsyneet, mutta sain mitä halusin... Minua naivat vanhemmat, tukevat miehet, joista olin aina haaveillut, minut oli sidottu, alistettu ja minua pantiin suuhun. Lisäksi Molemmat miehistä antoivat minulle 200mk "vaivan palkaksi". Sen jälkeen en ole taas ollut vanhempien miesten kanssa, mutta koska nyt opiskelen, toivon että Matti tai Pekka tunnistaa tarinan ja pyytää minut taas luokseen... Toivon myös muilta kommentteja: bi0434@iobox.fi

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute