Koodi-puhelin
Koulukaverin kanssa ekaa kertaa
Jakke

Urheilutunnin jälkeen olin liian ujo käydäkseni suihkussa, mutta katselin kyllä aina pukuhuoneessa tarjolla olevia näkyjä. Yhtenä päivänä katselin kun yks Esa vaihto vaatteita. Sain katsella Esan kyrpää hetken. Se oli melko saman näköinen kuin minunkin, esinahka peitti terskan kokonaan ja oli ihanasti kurtussa punaisena nuppuna sen edessä. Se oli vähän pidempi kuin minun lepoasennossa. En usko että Esa huomasi minun katselevan, mutta vieressäni seisova Tero kyllä näki mitä minä katselin ja hymyili tietäväisesti.

Välitunnilla Tero tuli juttelemaan ja sanoi, että eikö olisi suihkuttaa dödöä kivesten taakse ja sitten antaa jonkun tytön vetää niitä ja haistella. Mulla oli vielä pieni stondis pukuhuoneessa näkemäni takia ja Teron sanoma sai kyrpäni sykähtämään ja lähtemään noususuuntaan housuissani, vaikeuttaen kävelemistä.

Koulun jälkeen istuimme bussissa vierekkäin Teron kanssa ja hän kysyi, jos haluaisin mennä heille. Tero asui lähellä päättäriä parin kilometrin päässä minusta. Emme olleet mitenkään läheisiä kavereita, mutta Tero oli hyvännäköinen, joten päätin mennä hänen kanssaan.

Tero asui aika isossa omakotitalossa ja siellä ei ollut ketään muita kotona. Aikamme juteltua sitä ja tätä Tero kysyi, että haluanko kokeilla sitä dödöjuttua! Sanoin etten oikein tiedä. Tero sanoi, että hän voisi näyttää, niin minä sanoin, että okei. Tero meni vessasta hakemaan dödöä ja minä istuuduin Teron sängylle odottamaan. Kaluni alkoi herätä eloon ja jouduin asettelemaan sitä housuissani niin, että se pääsi sojottamaan ylöspäin.

Vessasta palattuaan Tero tuli lähelleni seisomaan ja avasi farkkujensa napin ja vetskarin ja otti ne kokonaan pois, alushousut mukaan lukien. Teron kyrpä oli velttona ja hänen kiveksensä roikkuivat löysänä sen takana, vasen kives vähän oikeaa alempana. Teron kyrpä oli suunnilleen saman kokoinen kuin minunkin velttona ja sen päällä näkyi aika paksu verisuoni. Se oli mielestäni tummempi, kuin Esan. Esinahka peitti koko terskan, mutta mitään ei juuri jäänyt yli, toisin kuin Esalla.

Tero suihkutti purkista kivestensä taakse pienen määrän dödöä ja kysyi jos haluan kokeilla haistaa. Siinä vaiheessa olin jo niin kiimassa, etten voinut vastustaa ja otin ensimmäistä kertaa elämässäni toisen pojan kivespussin käteeni. Täytyy myöntää, että dödön tuoksu ei ollut mitenkään kiihottava, mutta se, että sain koskettaa Teron vehkeitä oli. Ja mikä vielä parempaa, niin sain tuntea, kuinka Teron penis alkoi kasvaa hivellessäni hänen palleja.

Tero kysyi, että haluanko minäkin dödöä. Vastasin vetämällä housuni alas. Minulla oli siinä vaiheessa täys stondis päällä ja esinahkani oli vetäytynyt hieman taakse mutta peitti silti suurimman osan terskaani. Kivekseni olivat aika tiukasti lähellä kyrpääni. Tero suihkutti niiden taakse dödöä ja hetken päästä työnsi nenänsä aivan palleihini kiinni. Tero nuuhki ja hiveli pallejani vähän aikaa ja sitten nousi pystyyn, jolloin näin hänen kalunsa täydessä juhlakunnossa.

Teron kyrpä oli jäykkänä ihan suora ja osoitti 45 asteen kulmassa ylöspäin. Esinahka oli vetäytynyt hieman taakse, niin että terskan pää näkyi. Terskan ääriviivat näkyivät tosi mahtavasti esinahankin alta. Kivekset olivat nyt lähellä Teron kyrpää, vasen vielä vähän alempana. Tero käski minun runkata häntä, niin laitoin käteni hänen kyrpänsä ympärille ja aloin runkata hitaasti. Oli mahtava tunne pitää toisen kundin kyrpää kädessäni ja tuntea kuinka kova se oli sisältä, mutta silkkisen sileä ulkoa. Teron esinahka liikkui taakse tosi helposti ja takaa paljastui tosi paksu terska.

Tero veti minut ylös ja seisoimme siinä kyrvät vastatusten hetken kunnes rupesimme rutistelemaan toisiamme, suukottelemaan ja hankaamaan vastatusten. Oma kyrpäni oli ihan räjähdyspisteessä ja kun tunsin Teron mahtavan kyrvän välissämme en enää pystynyt pidättelemään. Lämmin ja liukas spermani levisi välillemme ja sitten Tero alkoi huohottaa ja tehdä nopeampia panoliikkeitä ja tunsin, kun hänen kyrpänsä nyki ja välillemme tuli lisää kosteutta. Rojahdimme molemmat Teron sängylle. Tämä oli eka kerta muttei vika Teron kanssa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute