Koodi-puhelin
Neitsyys kolmelle
Nonvirgin

Hei, oon 17-vuotias Vantaalaisjätkä, ja näin mä menetin netsyyden…

Tulin kolme viikkoa sitten englannista jossa olin serkkuni luona kaksi viikkoa. Tutustuin englannissa Philip nimiseen jätkään joka teki heti selväksi olevansa bi, mä en ajatellu eka oikeen mitään, paitsi että Philip on hyvännäköinen. Kolme päivää olin sen kanssa hengaillu ja se oli tutustuttanu mut aika monelle tyypille joten alkoi olemaan kavereita.

Yhtenä iltana me saatiin tietää Philipin kaverin bileistä ja päätettiin lähtee. Me saavuttiin sinne, siellä ei ollut alkuun paljoa porukkaa mutta illan myötä talo täyttyi. mä jubailin Philipin kanssa alkuillasta ja sit tutustuin yhteen mustaan jätkään joka oli niinikään homo, sen nimi oli Greg. Me jossain vaiheessa alettiin suutelemaan ja hyväilemaan toisiamme vaikka talo oli täynnä heteroita jotka ei tienny homouttamme. Pari muijaa yritti saada Gregiä ottamaan multa suihin mutta eivät onnistunu.

Jengi alkoi lähtemään kahentoista aikaan ja lopulta huomasimme Gregin kanssa että jäljellä oli vain me kaksi, Philipin kaveri ja bileitten pitäjä Thomas. Philip oli kännipäissään jättänyt ja lähtenyt kotiin.

Ajattelin että voisin jäädä Gregin kanssa yöksi, Thomas suostui. Menimme ylös Thomasin vanhempien huoneeseen ja suljimme oven. Aloimme suudella ja repiä toistemme vaatteita pois kunnes ovi avautui, Thomas ja Philipin kaveri Andrew, joka niinikään oli musta homo, tulivat sisään kun olin jo kokonaan alasti. Thomas ei sanonut sanaakaan vaan riisui itsensä ja tuli luokseni, hän tarttui kovaan kyrpääni ja nuoli kaulaani, Andrew eli Andy lähti jonnekin mutta palasi takaisin mukanaan kondomeita ja jotain ihoöljyä. Epäröin hetken kun minut piiritettiin ja hyväiltiin joka puolelta, kyrpäni seisoi kovana ja kosteana kun Andy nuoli sitä.

Asettauduin sängylle selälleni, Greg tuli jalkojeni väliin kyrpä kovana, Greg suuteli minua ja asetteli kyrpäänsä reiälleni mutta ei tullut sisääni. Thomas hieroi öljyä reiälleni ja työnsi sormensa sisääni, neitsyt reiässäni tuo yksi sormi tuntui jo isolta. kohta sisälläni oli jo kaksi sormea ja tuska kasvoi, suutelin Gregiä ja runkkasin Andyn kyrpää jota hän aina välillä yritti työntää suuhuni. Vastustelin aluksi mutta en voinut vastustaa tuota massiivista mustaa kyrpää joka maukkaana työntyi suuhuni, imin ja runkkasin sitä kun samaan aikaan Greg työnsi valtavaa mustaa kyrpäänsä reiästäni sisään, kipu oli suunnaton mutta se alkoi hellittää kun Greg piti kyrpäänsä suolessani.

Thomas haki videokameran ja alkoi kuvata, olin kahden mustan miehen jakama ja Thomas sanoi että tulee mustavalkovideo. Olin kääntynyt kontalleni ja samaan aikaan kun Greg jyskytti turvonnutta ja öljyistä perääni, Andy alkoi täristä ja pian laukesi suuhuni, lämmin sperma valui suupielilläni kun suutelin Andyä. Greg kiihdytti tahtia ja laukesi pian syvälle suoleeni. Thomas pisti kamera pöydälle ja tuli alleni, hitaasti aloin ratsastaa Thomasin päällä samalla kun runkkasin omaani ja Gregin kyrpää, Greg työnsi kyrpänsä suuhuni ja aloin nuolla spermoja kyrvältä pois,

Thomasilla ei kauaa mennyt kun hän tuli suoleeni. Enää Andy oli vailla suoltani ja hän työnsi spermaisen kullinsa vakooni, huohotin koska olin jo alkanut todella nauttia kyrvän saamisesta. Suoleni oli arka ja vähän veren sekainen sperma valui reisilläni, nuolin vielä kaikki kyrvät puhtaiksi ja menin pelin eteen ihailemaan näkyä; suunpielet spermassa, peräreikä ihanan löysänoloinen ja spermantäyteinen, suussa sperman ja kyrvän maku, tunne oli ihana. menin pesulle ja sitten palasin Gregin, Andyn ja Thomasin viereen nukkumaan...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute