Koodi-puhelin
Bi-kokemukseni
-

Olimme kaverini Maken kanssa suunnitelleet että tulisin hänen luokseen maalle. Olemme olleet kavereita lapsesta asti ja olin vieraillut hänen mökillään aika usein varsinkin kesäisin. Tuli perjantai ja työni loppui. lähdin ajelemaan kohti keski-suomea. Sää oli mitä mahtavin ja ajattelin jo sitä että kohta pääsisin uimaan raikkaaseen veteen ja karistamaan kaupungin pölyt päältäni. ajatus sai minut entistä paremmalle tuulelle. reilun tunnin ajomatkan jälkeen saavuinkin jo perille. Make tuli minua vastaan. Purimme auton ja veimme tavarani sisälle mökkiin. Juttelimme niitä näitä ja päätimme mennä uimaan. Minä olin kuitenkin unohtanut uikkarini kotiin. Kerroin tämän Makelle, joka sanoi että: "Mehän ollaan maalla. eihän tänne kukaan tule tai näe". ”Pistetään kuitenkin sauna sitä ennen lämpimäksi että päästään sinne sitten lämmittelemään kun tullaan" Make sanoi. näin teimme. Riisuuduimme saunakamarissa. Make sai ensin vaatteensa pois. Katselin salaa Maken vartaloa ja ennen kaikkea hänen kaluaan. En ollut ennen nähnyt miehen kalua "oikeasti", tai oikeammin en ollut sillä silmällä katsellutkaan. Nyt vähän säikähdin itsekin miten se jotenkin eritavalla kiihotti minua. Katselin Maken vartaloa joka oli treenatun näköinen hoikka mutta silti kuitenkin voimakkaan oloinen ja kiinteä.

Kävimme uimassa ja kun tulimme takaisin oli sauna jo lämmin. Juttelimme koko ajan kaikenlaista mitä oli tapahtunut. Make kyseli kaikki nais asiani kuten minä myös hänen. Otimme pari saunaolutta samalla ja juttu alkoi vapautumaan mukavasti. Make kysyi yhtäkkiä: "Oletko koskaan päässyt naimaan ketään tyttöä b-portaaseen?". Hivenen ihmettelin Maken suoraa kysymystä mutta vastasin että olin muutaman kerran. Hän kertoi ettei ole koskaan vielä päässyt sitä kokeilemaan. No siinä jatkettiin juttuja yhtä estottomasti kuin aina. Me olemme kertoilleet aina toisillemme lähes kaikki "seikkailumme". Minä sain kuitenkin jo löylyistä tarpeekseni ja lähdin pesuhuoneeseen. Saunassa ei ole suihkua joten pitää huuhdella itsensä pesuvadissa. Olin juuri huuhtelemassa tukkaani ja painanut pääni vatiin kun kuulin Make tulevan pesuhuoneeseen, minun jatkaessa pesua. yhtäkkiä tunsin kuinka lantiooni tartuttiin ja tunsin pakaroideni välissä jotain kovaa ja paksua ja... lämmintä. Säpsähdin ja nousin äkkiä ylös ja käännyin ympäri. Make oli vähän häpeissään ja pyyteli anteeksi. Oli kuulemma ollut niin "otollinen tilaisuus" ettei hän voinut jättää sitä käyttämättä hän sanoi. Katselin häntä ensin vähän sekavin tuntein ja sitten katsoin alaspäin. Näin kuinka hänellä seisoi kieltämättä tosi komeasti. Terska oli paljaana ja se oli ISO. Katselin sitä hetken ja arvioin sen olevan jonkin verran isompi kuin minulla. Make kysyi minulta yllättäen että oliko se tuntunut pahalta kun hän oli "yllättänyt" minut takaapäin. "ei mutta tavallaan oli... olen hetero" sanoin. Make sanoi että niin oli hänkin mutta eihän se nyt niin pahaltakaan ollut tuntunut vai kuinka. Kieltämättä oli tuntunut aika jännältä ja... kiihottavaltakin. "Haluisinko minä kokeilla sitä?" Make kysyi ja otti kädestäni kiinni. Hän laittoi sen kalulleen. Otin Maken kullista kiinni ja tunsin miten lämpimältä se tuntui... ja kovalta... ja kiihottavalta. Ajatus kiihotti nyt minua ihan tosissaan. Pidin toista miestä seisovasta kalusta kiinni.

Minullakin alkoi seistä ja Make otti siitä kiinni alkaen hitaasti liikuttelemaan kättään. "Eihän me voida" sanoin Makelle. "miksi ei", tuli vastaus nopeasti. "kokeillaan edes miltä se tuntuu" Make sanoi. minäkin aloin varovaisesti runkkaamaan häntä. "Mitä haluaisit kokeilla kanssani?" sain kysyttyä Hän meni eteeni polvilleen ja otti kullini suuhunsa. "muun muassa tätä" hän sanoi. Oli kulunut hetki siitä kun minulta oli viimeksi otettu suihin. se tuntui niin hyvälle. käskin kuitenkin Maken lopettamaan koska meinasin laueta melkein heti. Tilanne oli niin kiihottava. "Mitä muuta haluaisit kokeilla" sain sanottua. Tunsin jalkojeni tärisevän samoin kuin äänenikin. Make käänsi minut ympäri ja sanoi "tätä". Hän laittoi kätensä pakaroilleni ja levitti niitä hivenen. Hän painoi samalla kulliaan niiden väliin ja piti sitä siellä hetken. "Haluisitko sinä antaa minulle persettä?" Make kysyi. ajattelin kiihottuneena että tämä oli kieltämättä kiihottavaa ja tästä olin haaveillut pitemmän aikaa mutta silti hänellä oli tosi iso kulli. miten se mahtaisi mennä sisälleni. sanoin tämän hänelle ja hän sanoi: kokeillaan. jos sattuu lupaan lopettaa ja ottaa pois". "mennään tuonne saunakamarin puolelle. sieltä löytyy varmaan jotain käsi voidetta jolla liukastaa sua" jatkoi. saunakamarissa oli kaksi suht kapeata sänkyä ja pöytä niiden välissä. "mene tuohon kontillesi ja levitä jalkojasi" Make komensi. minä olen aina halunnut olla jonkun "nainen" eli hän käskee mitä pitää tehdä ym. menin sängylle ja levitin jalkojani. Make kaiveli laatikoita ja löysikin siellä jotain käsivoidetta. hän tuli taakseni ja alkoi hyväillä pakaroitani.

Tunsin kiihottuvani lisää (mikäli vielä mahdollista). Hän alkoi hieromaan käsirasvaa pakaroideni väliin ja reiälleni. se kiihotti suunnattomasti. pikkuhiljaa hän alkoi laittamaan sormeaan pyllyyni sisään. se tuntui hyvälle ja yllätyksekseni se ei sattunut ollenkaan. Pikkuhiljaa hän alkoi liikutella sormeaan nopeammin edestakaisin. hän otti lisää rasvaa ja laittoi toisenkin sormen. Taas sama juttu. sitten hän laittoi vielä kolmannenkin sormen pyllyyni. Se hivenen nipisti mutta ei kuitenkaan sattunut. "etköhän ole jo valmis" Make sanoi ja tunsin kuinka hän nousi taakseni. Tunsin kuinka hänen lämmin (tai oikeastaan) kuuma terskansa liikkui pakaroideni välissä ja osui aina välillä peräreikääni. Sitten tunsin kuinka hän laittoi sen kohdalleen ja alkoi painaa sitä sisälleni. Aluksi se ei meinannut mennä mutta kun hän painoi sitä kovempaa tunsin kuinka se alkoi painumaan pyllyyni. Make oli liukastanut ja runkannut minua sormillaan niin hyvin että se ei juurikaan sattunut mutta se tuntui tosi isolta perseessäni. Make painoi kulliaan syvemmälle pikku hiljaa ja hoki kokoajan: "Se menee sinne... se on niin tiukka..." tunsin kuinka hänen suuri kullinsa saavutti pohjan ja jäi sinne. "Sattuuko?" kysyi Make. "pidä hetki paikallaan ja aloita sitten", sanoin hänelle. hetken päästä paine alkoi helpottamaan ja sanoin hänelle että "nai mua varovasti". Make alkoi vetää kulliaan varovasti ulospäin ja painamaan sitä takaisin sisään. Hetken päästä hän otti minun kullistani kiinni ja alkoi runkkaamaan sitä samaan tahtiin kun pani minua. "Saanko panna oikein kovaa hetken?" Make kysyi. "Nai minua oikein kovaa ja kunnolla että tiedän saaneeni kullia" vastasin. Make alkoi naimaan minua mielettömän kovaa ja tunsin että kohta minulta tulee ja etten voi enää pidätellä. "Saanko laukaista spermani syvälle perseeseesi?" Make huohotti takanani. "Anna tulla syvälle. Haluan tuntea kuinka spermasi pulppuaa pyllyyni" melkeinpä huusin. Samalla tunsin kuinka minulta alkoi tulla Maken käsille. Huusin orgasmissa samalla kun Makekin alkoi sykkiä sisälläni ja laskea spermaa sisälleni. Make piti hetken aikaa kulliaan vielä sisälläni. Kun hän veti sen ulos tunsin että hänen spermaansa alkoi valumaan ulospäin. Se kiihotti minua mielettömästi... "mennään pesulle" Make sanoi. "mennään vaan" sain sanottua.

Menimme uudestaan saunaan ja juteltiin mitä oli juuri tapahtunut. meitä molempia kiihotti ajatus siitä emmekä nähneet siinä enää mitään "väärää". Meitä kiihotti ajatus siitä niin paljon että uusimme kaiken tämän 5 kertaa sinä viikonloppuna. Sunnuntaina tunsin oloni hivenen "avoimeksi" ja minulla oli "naitu" olo. Ihmekös tuo kun Make pani, nai ja nussi minua kokonaista 6 kertaa kolmen päivän aikana.

Mutta siitä lisää...

Jos haluaa joku kirjoitella niin: mickey@ironmaiden.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute