Koodi-puhelin
Heinäladossa
Gay16

Olin Virossa, lähellä Tallinnaa eräällä maatilalla. Heräsin aamulla viiden aikaan ja menin aamiaiselle. Pöydän ääressä oli yksi ihminen syömässä. Henkilö oli Remi niminen mies, 19-vuotias, hyväkroppainen ja komea. Olin katsellut häntä jo muutaman viikon sillä silmällä. Kun olin syönyt aamiaisen, lähdin töihin lähellä olevalle heinä pellolle. Hänkin tuli samalle pellolle töihin ja katselin päivän mittaan hänen kaunista kroppaansa. Aurinko paistoi ja ilma oli lämmin ja kostea.

Kello kuuden maissa oltiin oltu koko päivä töissä ja olin katsellut ja miettinyt Remiä koko ajan. Yhtäkkiä Remi tuli kysymään, että haluisinko hierontaa saunassa illalla. Housut alkoivat käydä ahtaiksi ja mieli kuvitus laukkasi lujaa. Hän huomasi asian ja hymyili lievästi, kääntyi ja meni jatkamaan töitä. Töiden päätteeksi lähdin viemään latoon heiniä ja Remi seurasi perässä. Heinä ladossa oli valtava kasa heiniä ja menin niiden päälle heittelemään sitä alas. Remi tuli taakseni ja alkoi puhua sitä sun tätä. Hän kysyi ikää ja ilmoitin olevani 18v. Kun käännyin, hän otti vahvoilla ja lämpimillä käsillään kiinni kainaloistani ja kaatoi pehmeästi heinien päälle makaamaan. Ihmettelin asiaa suu ammollaan, enkä keksinyt sanottavaa. Remi istui viereeni ja alkoi hivellä kädellään mahaani. Hän kysyi pidänkö siitä ja katsoi minua silmiin. Kaluni seisoi täydessä mitassa ja nyökkäsin vain hänelle. Remi nousi seisomaan ja aukaisi farkkujensa napin ja pudotti housunsa. Hän oli aivan alasti ja katsoin hänen täysin seisovaa munaansa. Olin laueta jo silloin. Remi kyykistyi ja aukaisi housujeni napin ja kaivoi kaluni housuista ja alkoi imeä sitä. Laukesin melkein heti ja Remi vain hymyili ja tyrkytti oman kullinsa suuhuni. Imin munaa vähän aikaa ja Remi laukesi suuhuni. Nielin koko lastin ja lutkutin kalua vielä vähän aikaa.

Remi makasi heinien päällä tyytyväisenä. Hän kysyi että jatkettaisiinko saunassa ja nyökytin hymyillen päätäni. Menin makaamaan hänen viereensä ja jäimme siihen vähäksi aikaa. Makasimme hymyt huulilla toisissamme kiinni heinien päällä ja hieroimme toisiamme, olin viimein saanut toivomukseni toteen. Siitä on 5 vuotta ja käyn edelleen välillä Virossa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute