Koodi-puhelin
Gay-elokuvissa
El Perro

Olin 18-kesäisenä ensimmäistä kertaa kesäduunissa Tukholmassa hyvän kaverini kanssa - vastoin vanhempieni toiveita. He siis katsoivat karsaasti kahden villikon kesämatkaa - pois vanhempien valvovien silmien alta. Mika teki iltavuoroa ja minä olin vapaa kiertämään kaupunkia yksinäni. Oli vasta varhainen iltapäivä ja kadulla luki US Video ja yhtenä alaotsikkona oli gay videos. Kiersin paikkaa muutaman kerran sydän pampaillen - kunnes uskaltauduin sisälle.

Kassalla oli nuori mies, joka iski minulle silmää ja käski astua reilusti peremmälle verhon taa, josta löytäisin pienet elokuvateatterit. Käytävillä oli muutamia miehiä, enimmäkseen minua reilusti vanhempia. Etsiydyin keskimmäiseen teatteriin, missä pyöri heteropornoa, jossa usea mies nai tummaa tyttöä. Näky on jäänyt mieleeni, koska ensimmäisen kerran näin miten miehet runkkasivat mällinsä naisen kasvoille ja rinnoille ja nainen nuoli spermaa himokkaan näköisesti. Nojasin takaseinään - ujonpuoleisesti ja tunsin, että vieressäni oleva mies rutisti kevyesti pakaraani. Pelästyin ja ryntäsin välittömästi käytävälle. Sydämeni hakkasi tuhatta ja sataa, kainaloni kostuivat hermostuksissani. Kokeilin seuraavaa teatteria. Kankaalla kaksi mustaa miestä naivat toisiaan, jumalattomilta näyttävillä aseilla. Kalsarini olivat aivan kosteat kiimalimasta ja pelkäsin, että lima tunkee farkkujenikin läpi. Istuin reunapaikalle ja huomasin, että ympärilläni istui muutama mies, jotka pitivät käsiään nivuksissaan - ikäänkuin suojana. Varovaisia käsiliikkeitä... Minäkin rohkaistun ja avasin sepalukseni ja kaivoin kyrpäni esiin kuivatakseni kiimalimaa nenäliinaan. Ja juuri silloin viereeni tupsahti iloisen näköinen nuorimies, minua muutaman vuoden epäilemättä vanhempi kaveri. Hän katsoi silmiini, nyökkäsi ja kaivoi kikkelinsä esiin sangen estoitta.

-”Vill du suga?”, heitti poika kommentin kasvoilleni

-”Eller vill du att jag ska suga dig då?”

Herra varjele, täälläkö, ajattelin. Eikä aikaakaan, kun heppu kumartui ja työnsi käteni sivuun ja haukkasi kaluni suuhunsa. Uskoin räjähtäväni siinä paikassa, niin sähköiseltä tuo tuntui. Olihan minua jo imetty monet kerrat, mutta ne olivat ollet kavereitani. Nyt tyystin vieras mies yksinkertaisesti vaan otti munanni suuhunsa! Heppu nosti päätään ja näytti kaluaan, joka oli hieman ylöspäin käyrä ja aivan kivikova ja sekin kiilsi limasta. Hän otti niskastani kiini ja ohjasi päätäni kohti kyrpäänsä. Haistoin lämpimän makean miehisen munantuoksun, luulin laukeavani siinä paikassa pelkästä innostuksesta imeä julkisesti tuota kalua. Miten makealta se maistuikaan! Uusi tuttavani nosti pääni pois ja näytti seinustaa takanamme, jonne siirryimme munat sepaluksista törröttäen. Hän työnsi minut olkapäistäni alas polvilleni ja työnsi vakaasti munasa takaisin kosteaan ja himokkaaseeen suuhuni. Silmissäni vilisi ensimmäisellä kankaalla näkemäni spermaryöpyt ja nyt tunsin saavani kuuman annoksen ruotsalaisspermaa nieluuni. Miten paksua, miten makeaa, miten kiihottavaa. Ja miten vakaasti ystäväni pumppasikaan kaluaan nieluuni!

Olin polvillani, kun hän veti kalunsa suustani ja heti vieressä oli toinen, huomattavsti kookkaampi ja paljon tummempi kalu. Päätäni ohjattiin sen kimppuun... Katsahdin ylös ja näin lesikuvat tummat kasvot, virneen suupielissä ja tummat, lähes mustat olkapäille valuvat kiharat hiukset.

- ”Han är min kompis, bli int rädd.” Eli ystävän ystäväkin liittyi mukaan. En saanut uutta kalua tuskin huulteni väliin, kun mies laukesi ja ruiskutti aivan samanlaista paksua spermaa kielelleni ja huulilleni. Olin hämmentynyt. Mutta miehet eivät. He nostivat minut jaloilleni ja vetivät käytävälle. Ja veivät minut mennessään kotiinsa ja opettivat minulle uskomattomia asioita - koulupojan kesälukujärjestykseen sopien.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute