Koodi-puhelin
Kalua
Neitsytpoika

Päätin toteuttaa pitkäaikaisen fantasiani ja yrittää löytää chatista kriteerini täyttävän miehen. Halusin löytää luotettavan ja mukavan miehen, jonka voisin turvallisesti tavata salassa tyttöystävältäni. Löysinkin chatista jonkun ajan kuluttua etsimäni. 44-vuotias Mikko etsi juuri kaltaistani hoikkaa 23-vuotiasta poikaa. Kerroin olevani melko kokematon ja epävarma tilanteesta, mutta Mikko vakuutti minut ja sovimme tapaamisen illaksi hänen asunnolleen Helsingin keskustaan.

Valmistelin itseni tekemällä huolellisen suolihuuhtelun ja en voinut vastustaa kiusausta vaan hain kynttilän ja kurkun. Rasvasin aukkoni suun sekä apuvälineet. Painoin kynttilän reikääni ja työntelin sitä puhtaassa pepussani. Kaluni kovettui ja vaihdoin kurkkuun. Kurkku oli melko iso, mutta hetken soviteltuani sain sen sisääni ja työnsin sen syvälle. Nousin istumaan kurkun päälle ja ratsastin sillä lujaa kunnes kaluni ruiskutti spermat pitkin lattiaa. Huohotin tyytyväisyydestä enkä malttanut odottaa tapaamistani Mikon kanssa, jolloin saisin oikeaa lihaa sisääni.

Tuntia myöhemmin menin keskustassa olevan kerrostalon alaovesta sisään ja alaeteisessä seisoi kuvaukseen sopiva mies. Kättelimme ja menimme toiseen kerrokseen ja sisään Mikon asuntoon. Asunto oli iso ja siisti. Mikko johdatti minut olohuoneeseen. Minua jännitti suunnattomasti ja olisin halunnut juosta karkuun. Istuimme hetken sohvalla ja suorastaan tärisin. TV:ssä pyöri todella irstas pornoelokuva, joka sai oman kiimani kasvamaan. Mikko ehdotti alkuun suihkua ja menimmekin kylpyhuoneeseen. Riisuimme vaatteemme ja menimme lämpimään suihkuun. Mikko oli hieman vatsakas ja minua 10 cm pidempi. Hänen kalunsa roikkui puolijäykkänä ja se oli mukavan kokoinen. Mikko otti saippuaa ja alkoi pesemään minua. Hän antoi minulle saippuaa ja minä pesin häntä. Hän teki huolellista työtä pesten takapuoleni, kaluni ja kaikki muutkin paikat. Minä tein saman hänelle. Hän kietoi yllättäen kätensä ympärilleni ja painoi huulensa omilleni. Suutelimme pitkän ja märän kielisuudelman.

Huuhtelimme saippuat ja poistuimme suihkusta. Mikko otti kädestäni kiinni ja johdatti makuuhuoneeseen. Siellä hän suuteli minua uudestaan ja hänen kalunsa paisui mahtavaksi. Otin suudellessa siitä kiinni ja runkkailin sitä hiljaa. ”Haluaisitko maistaa sitä”, hän kysyi? Ja sanaakaan sanomatta polvistuin hänen eteensä. Katselin mehevää kalua ja silitin sitä. Kosketin kielenkärjelläni kalua ja nuolaisin. Se maistui hyvälle. Otin kalusta kunnolla kiinni ja aloin imemään ja lutkuttamaan sitä. Otin sen niin syvälle suuhun kun sain, vedin sen ulos ja nuolin vartta. Toisella kädellä hieroin Mikon kiveksiä. Olin ekstaasissa saadessani ensimäistä kertaa kalua suuhuni. Aikani imettyäni Mikko pyysi minua seisomaan jalat harallaan. Otin tukea seinästä ja Mikko meni polvilleen peppuni alle ja nuoli pakaroitani. Hän levitti pakarani ja nuoli ahnaasti reikääni. Se oli ihanaa. Hän otti rasvapurkin ja dildon, rasvasi peppuni ja sauvan ja asetti sen reiälleni. ”Työnnä, työnnä”, anelin ja hän työnsi. Dildo meni helposti sisään ja hän nai minua hiljaa dildolla. ”Näin saadaan reikä venymään”, hän sanoi.

Pian hän veti dildon pois suolestani, nuolaisi vielä persettäni ja käännyin. Suutelimme jälleen ahnaasti ja hän kysyi haluaisinko kalun sisääni. Vastasin myöntävästi, mutta halusin ensin imeä kalua vielä hetken. Lutkutin kalua melko pitkään. Mikko asettui selälleen sängylle ja rullasi kondomin päälle. Asetuin hajareisin kalun yläpuolelle ja asetin kalun kärjen reiälleni. Se meni yllättävän helposti sisään jo rasvaiseen pyllyyni. Painoin peppuani alemmas ja sykkivä kalu upposi sisääni. Se ei sattunut lainkaan, se tunti taivaalliselta. Istuin hetken paikoillani kalu sisälläni. Kumarruin suutelemaan Mikkoa. Imeskelimme hetken toistemme kieliä. Aloitin hitaasti liikkua ja kiihdytin tahtia. Kalu liukui sisälläni ja olin kiimassa. Huohotin ja nousin pois kalun päältä ja menin kontalleni. Mikko tuli sisääni ja aloitti kovat työnnöt. Hän piti pakaroistani kiinni ja nussi minua lujaa. Huusin ja anelin lisää. Painelin peppuani vastaan ja pyöritin sitä kalu syvällä sisälläni.

Vaihdoimme taas asentoa siten, että menin selälleni ja nostin jalat ylös. Hän tuli päälleni makaamaan ja ohjasi kalunsa reikääni. Mikko nai ja suutelimme ja nuolimme toisiamme samalla. Hän alkoi huohottaa raskaammin ja arvasin että pian häneltä tulee. Hän vetäytyi sisältäni, otti kumin pois ja tunki kalunsa suuhuni. Imin ja runkkasin lujaa. Hän veti kalunsa suustani ja kuuma sperma ruiskusi kasvoilleni ja kaulalleni. Sitä tuli paljon ja samalla laukesin itsekin. Hän nuoli omat spermansa kasvoltani sekä minun spermani vatsaltani. Makasimme hetken huohottaen. Menimme suihkuun uudelleen ja aloin tekemään lähtöä. Pukiessani tunsin kuitenkin dildon osuvan pakaroihin ja pian dildo oli sisälläni ja Mikon muhkea kalu uudestaan syvällä suussani.

Neitsyyteni oli viety suusta ja pepusta. Silloin tällöin käyn naitavana Mikon luona edelleen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute