Koodi-puhelin
Sopimus
Jusa

Oli perjantai iltapäivä. Olimme Juhan kanssa tulossa liikuntatunnilta takaisin pukuhuoneeseen. Käytimme pienempää, syvemmällä koulun kellarissa olevaa pukuhuonetta. Tämä siksi, että sinne oli helpompi mennä pikkusalista, jossa pingispöytä oli. Sali oli koulumme alkuperäisen rakennuksen liikuntasali, jonka käyttö oli muuttunut uuden salin myötä lähinnä pingis- ja sulkapallokentiksi. Kuvittelimme olevamme ainoat ihmiset kellarikerroksessa, joten emme kovinkaan paljon estelleet meluamme. Tiesimme, että seuraava jälkeemme on koulumme vahtimestari vasta myöhään illalla.

Saavuimme laukkuinemme pukuhuoneen puolelle. Penkillä oli reppu, joka ei ollut siellä kun tulimme liikuntatunnille. Emme kiinnittäneet siihen niinkään huomiota, mutta Juha huomasi repun alta pilkottavat lehdet. Tarkasteltuamme niitä tarkemmin huomasimme niiden olevan täynnä alastomien miesten kuvia. Molemmat olimme hiukan vaikeina, mutta selkeästi kumpikin halusi katsella lehteä enemmän. Selailimme lehteä ja löysimme yhä rohkeampia kuvia komeista miehistä. Nieleskelimme yhä nolompina. Juha kääntyi katsomaan minua ja naurahti: "Hei jätkä! Sullahan seisoo..." Kielsin kaiken ja sanoin, että itelläs taitaa seistä. Juhakin kielsi asian, mutta virnuili että hänellä onkin paljon isompi kuin kuvien miehillä. En uskonut asiaa (tai en halunnut uskoa) vaan totesin Juhalle, että hänen on näytettävä, muuten en usko. Juha huomasi kiinnostuneisuuteni ja sanoi "vilauttavansa" jos minä näytän ensin. Ehdotin, että tehdään se yhtä aikaa ja pienen empimisen jälkeen Juha suostuikin.

Samaan tahtiin vedimme housumme nilkkoihin ja molemmillahan housujen alta löytyi seisovat kalut. Juhalla oli komea paksu kalu, mutta itselläni oli häntä pidempi. Juha hymyili ja sanoi: "No, mutta on mulla ainakin kauniimman näkönen ku noilla noissa kuvissa." Nyökkäsin vain ja kysyin Juhalta oliko hän joskus aikaisemmin "vilautellut" itseään toisille jätkille. Juha kertoi, että ei, mutta kertoi aina suihkussa ihailevansa muiden jätkien kulleja. Aloin hitaasti vetelemään käteeni ja niin alkoi Juhakin. Hän kysyi minulta olinko koskaan runkannut porukassa. Kielsin, koska en ollut.

Kuin sopimuksesta siirryimme vierekkäin penkille, kuitenkin siten että lehti oli välissämme. Katselimme sitä kiimaisina ja runkkailimme rauhallisesti. Yhtäkkiä vessan ovi kolahti ja ovesta astui ulos eräs komea seiskaluokkalainen, Esa, naama aivan punaisena. Juha meni lievästi paniikkiin ja kielsi Esaa kertomasta kenellekään, mitä oli nähnyt tai kuullut. Esa oli vielä enemmän paniikissa, koska pelkäsi meitä kasiluokkalaisia. Itse olin rauhallinen ja kysyin Esalta, oliko reppu ja lehdet hänen. Hän myönsi. Hän kertoi löytäneensä ne uimahallin kaapista.

Pyysin Esan vierelleni istumaan ja hän tuli. Pelkäsi kai edelleen. Juha istui hiljaa toisella puolellani. Otin Esan kainalooni, työnsin käteni hänen shortsiensa vyötäröstä sisään ja kokeilin varovasti hänen kaluaan, ja sehän oli vielä puolikova. Kysyin Esalta, tuntuiko hierontani hyvältä ja hän vain nyökkäsi. Mieleeni tuli kiihottava ajatus. Ehdotin Esalle, että hän jäisi kanssamme pukuhuoneeseen ja keksisimme jotain kivaa tekemistä. Esa ymmärsi välittömästi ehdotukseni ja laski kätensä kaluni päälle ja liikutteli varovasti esinahkaa. Juhakin näytti elpymisen merkkejä ja totesin molemmille: "Mennään kaikki suihkuun. Mulla on ainakin hikinen olo pingiksestä." Muutaman minuutin päästä olimme kaikki suihkuhuoneessa. Pojat tulivat kanssani saman suihkun alle ja aloitimme toistemme tunnustelun ja hieronnan. Kerroin Esalle tekevämme jotain, joka tulisi sinetöimään meidän kolmen välisen pikku salaisuuden. Ensimmäiseksi laskeuduin polvilleni poikien eteen ja aloin nuolla Juhan kullia. Kun olin aikana imenyt, Juha siirtyi Esan taakse sylkäisi käteensä ja liukasti kaluaan. Hitaasti, mutta päättäväisesti Juha alkoi upottamaan munaansa Esan anukseen ja itse nuoleskelin Esan kalua. Esaa selkeästi sattui, mutta kun kipu alkoi hellittää, hän selvästi nautti tunteesta. Varoittamatta hän laukesi suuhuni. Yllätyin kovasti, mutta imin viimeiseen asti ja päätin niellä kaiken. Samaan aikaan Juha nopeutti liikkeitään, vetäisi kullinsa ulos ja laukesi naamalleni. Pojatkin laskeutuivat polvilleen viereeni ja suutelimme toisiamme. Molemmat nuolivat nesteitään kieleltäni ja poskiltani. Tunne oli mahtava.

Juhan käsi hakeutui täysseisokissa olevalle kalulleni ja hän totesi, että sinetöinnin pitää olla kaikenpuoleinen. Esa ymmärsi jälleen yskän ja tarttui minuun kiinni ja kallisti lattialle makaamaan. Hän nosti jalkani ylös ja levitti pakaroitani. Hän alkoi nuolla anustani. En voinut muuta kuin inistä mielihyvästä. Juha tuli hajareisin pääni päälle ja työnsi kalunsa suuhuni. Enkä toki pistänyt yhtään vastaan. Samalla hän alkoi imemään ja nuolemaan omaan mulkkuani. Esa touhusi edelleen reikäni kimpussa nuollen ja puristeli samalla kassejani. Kuiskasin pian tulevani ja kiusallaan pojat hidastivat touhuaan. Tietysti vaadin lisää, mutta tunsin kuinka Juha siirsi jalkansa käsieni päälle enkä päässyt mitenkään kahden kokoiseni pojan alla vaikuttamaan heidän tekemisiinsä. Sen jälkeen he aloittivat uudestaan täyden touhun ja tunsin kuinka huippuni alkoi tulla. Imin voimakkaammin Juhan kalua ja tulimme samaan aikaan. Tunne oli sanoinkuvaamaton. En pystynyt itse liikuttamaan kuin suutani! . Levättyämme hetken Esa ja Juha vaihtoivat spermaisen kielarin, jonka jälkeen he suutelivat vielä minua.

Pesimme vielä toisemme perusteellisesti ja vaihdoimme suudelmia. Ennen lähtöä kysyin Esalta, mistä hän oli tuon kaiken oppinut. Hän vain löi pornolehdet meille molemmille käsiin ja iski silmää: "Mä tuun niitä ilman toimeen viikon. Teillähän on taas liikkaa viikon päästä. Eikös vahvisteta sopimustamme silloinkin."

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute