Koodi-puhelin
Kokemattoman päiväunia
Pete

Ajelin tässä kesällä eräs ilta lomareissulta kotiin päin, kun äkkiä iski armoton kusihätä. Kurvasin ensimmäiselle levähdyspaikalle minkä löysin ja kiiruhdin metsän rajaan pusikkoon. Helpotin oloani syvään huokaisten. Jatkoin toimitustani kun hetken kuluttua kuulin edempää myös syvän huokauksen. 'Jollain toisellakin taisi olla kova hätä', ajattelin hymyillen. Huokailu jatkui kuitenkin yhä ja aloin jo kummastella että ei kai se noin hyvää voinut pelkkä kuseminen tehdä. Siirryin vaivihkaa hieman sivummalle ja syvemmälle pusikkoon, samalla kun jo ravistelin viimeisiä tippoja kalustani. Samassa huomasinkin äänien lähteen. Noin 5 metrin päässä metsikössä about nelikymppinen mies nojasi koivun runkoa vasten housut nilkoissa ja hänen edessään oli polvillaan minua nuorempi, ehkä parikymppinen kaveri, hänen kyrpänsä suussaan. Kiihtyneenä katselin kuinka nuorempi mies imi ja nuoli kovaa, miltei 20-senttistä kyrpää. Hänen kätensä hieroi kiveksiä, välillä sormi liikkui perseen luona ja toinen käsi hyväili reisiä ylös alas. Vanhempi mies nautti selvästikin käsittelystä edelleen huokaillen silmät suljettuina. Hänen kätensä hyväilivät nuoren pojan hiuksia, välillä painaen päätä syvemmälle kyrvän kimppuun. Olin katsellut videoita ja haaveillut samanlaisesta käsittelystä mutta en ollut koskaan uskaltanut kokeilla. Tilanne oli todella kiihottava ja kaluni jämähti kivikovaksi hetkessä.

Irrotin katseeni miehen kalusta kun hän avasi silmänsä ja katsoi suoraan minuun hymyillen. Huomasin seisovani käsi kovalla kyrvälläni hitaasti runkaten ja jämähdin aivan liikkumattomaksi. Kasvoni leimahtivat yhtä punaiseksi kuin terskani pää. Mies ei vaikuttanut lainkaan yllättyneeltä, ehkä hän oli kuullut tuloni aikaisemmin. Hän kuiskasi jotain ystävälleen joka kääntyi myös katsomaan minua. Myös hän hymyili minulle, iski silmää ja nyökkäsi vanhemmalle miehelle kääntyessään jatkamaan imuttelua. Näin kuinka hän, kumartuessaan takaisin kyrvän kimppuun, työnsi kiinteän näköistä farkku-persettään minua kohti samalla kun hyväili sitä toisella kädellään. Vanhempi mies viittoili kutsuvasti minulle. Aivoni raksutti tyhjää ja ennen kuin edes oikeastaan tajusin, kävelin jo heitä kohti käteni edelleen kyrvälläni. En oikein tiennyt mitä tehdä tai sanoa, mutta se oli tarpeetonta kun vanhempi mies laittoi kätensä olkapäilleni ja painoi minut hellästi polvilleni nuoren miehen viereen. Poika tarttui miehen kyrvän juuresta ohjaten sen huulilleni samalla kun hän tarttui yhä 'vapaana' olevaan kyrpääni kädellään. Ynähdin yllättävän kiihottavasta tunteesta jonka toisen miehen käsi sai kalullani aikaan samalla kun haparoiden nuolaisen vanhemman miehen terskaa. Maku oli hieman suolainen ja outo muttei mitenkään epämiellyttävä. Miehen reaktiosta päätellen tein jotain oikein ja rohkaistuneena otin koko terskan suuhuni. Kieleni leikitteli terskan alapinnalla samalla kun huuleni painautuivat tiukasti varren ympärille ja ryhdyin tekemään imeviä liikkeitä. Ajan- ja paikantajuni katosi täysin kun keskityin hyväilemään tuota tuntemattoman miehen kyrpää. Samalla lantioni teki miltei pakonomaisia liikkeitä kohti nuoremman kaverin kättä joka todellakin tuntui erilaiselta kuin oma, tuttu käteni.

Poika yhtyi pian kanssani hyväilemään huulillaan vanhemman miehen kyrpää, hänen kätensä yhä runkaten hitaasti kaluani. Nuoleskelimme kyrpää vuorotellen, yhdessä, välillä kielemme kohtasivat terskan kärjessä pikaiseen leikkiin ja palasivat taas hyväilemään kalua. Äänistä päätellen mies nautti tilanteesta suunnattomasti ja aivan yllättäen hänen lantionsa alkoi nytkähdellä ja ryhtyi sylkemään kuumaa spermaa kaaressa meidän molempien kasvoillemme. Mies tarttui kaluunsa ja runkkasi viimeisetkin tipat yhä sykkivästä kalustaan. Poika kääntyi puoleeni ja suuteli minua suoraan huulille, nuoleskellen spermaisia kasvojani puhtaaksi. Olin edelleen polvillani kun hän työnsi minua taaksepäin käsivarsieni varaan samalla kumartuen kohti kaluani. Hän veti esinahkani hellästi taakse ja otti terskani suuhunsa runkaten kalua samalla. Kului vain hetki kunnes silmissäni iski kipinöitä ja ennekuin ehdin tehdä mitään laukesin suoraan pojan suuhun. Tuntui että taju lähtisi, niin hyvältä tuntui kun poika imi vielä spermaa sylkevää kyrpääni.

Tuskin olin toipunut voimakkaasta laukeamisestani kun poika kysyi hiljaisella äänellä: 'saanko mä nussia sua?'. En miettinyt kauaa vaan nyökkäsin hänelle. Mies ja poika riisuivat housuni ja asettivat minut kontalleen maahan. Poika riisui housunsa ja kaivoi taskustaan kortsun samalla kun mies otti taskustaan tuubin jotain liukastetta. Pojan kalu näytti saman kokoiselta kuin omanikin, n.16 cm mutta se oli hieman paksumpi. Hän oli ajanut pois kaikki karvansa, pusseja myöten. Vilkuilin olkani yli pojan ottaessa sormiinsa liukastetta, levittäen sitä myös perseeni aukolle. Tunsin kuinka sormi tunkeutui hitaasti sisääni ja vetäytyi taas melkein kokonaan pois. Huokasin miltei pettyneenä kunnes poika työnsi sormensa taas sisääni. Hän nussi reikääni sormellaan hetken kunnes tunsin toisenkin sormen liittyvän leikkiin. Tunne oli jo hieman tiukempi mutta aukkoni tottui siihen pian. Tunsin kuinka sormet vetäytyivät kokonaan sisältäni ja vilkaisin taas taakseni. Mies seisoi vieressä näkymä! sitä nauttien kun poika laittoi kortsun paikalleen ja rasvasi sitä hieman. Sätkähdin aluksi kun tunsin kovan kalun aukollani. Pojan ohjaamana yritin rentoutua mutta se ei oikeen tahtonut onnistua. Hän työnsi hitaasti mutta varmasti kyrpäänsä sisääni. Tuntui ettei se voi mitenkään mahtua sisääni mutta tunsin kuinka aukkoni antoi lopulta periksi ja terska sujahti sisälleni. Hän katsoi minuun kysyvästi. Pyysin häntä odottamaan hetken kun yritin totutella outoon tunteeseen. Hetken kuluttua nyökkäsin hänelle ja tunsin kuinka kyrpä työntyi syvemmälle sisääni. Tukala tunne jatkui vielä hetken mutta kun hän oli työntynyt sisääni hitaasti ja miltei ulos muutaman kerran, oloni helpottui nopeasti ja aloin jo nauttia tunteesta.

Oma kaluni oli taas paraatikunnossa ja niin oli vanhemman miehenkin. Hän asettui eteeni ja härnäsi huuliani kalullaan. Odottelin vielä hetken kunnes nopeutuvat työnnöt suolessani saivat minut voihkimaan työntöjen tahdissa ja otin taas miehen vielä limaisen kalun suuhuni. Olin jo niin kiimassa ettei vielä minulle uusi, hieman spermainen maku haitannut lainkaan vaan tein parhaani saadakseni miehen laukeamaan. Pian oli jo pakko laskea kyrpä suustani ja vain nauttia voihkien tunteesta jonka sisälläni jyskyttävä kalu sai minussa aikaan. Kun poika ojentui runkkaamaan kaluani työntöjen tahdissa laukesin nopeasti hänen käsilleen vaikka edellisestä lastista ei ollut aikaa kuin hetki. Laukeamiseni sai aukkoni sykkimään puristaen sisälläni olevaa kalua vielä tiukemmin ja poika laukesi sisälleni karjaisten kovaa. Jos lähistöllä oli ketään ulkopuolisia, ei varmaankaan jäänyt epäselväksi mitä pusikossa tapahtui ! Hän vetäisi kyrpänsä ulos, heitti kortsun pois ja runkkasi loput spermat pitkin pakaroitani. Vanhempi mies oli sillä aikaa runkannut kaluaan silmät kiiluen katsellen touhujamme ja laukesi myös pian kasvoilleni. 'Spermaa tuntuu riittävän vielä hänelläkin', ajattelin kun tartuin kaluun ja lypsin siitä nuoleskellen viimeisetkin pisarat suuhuni ja kasvoilleni.

Huohotimme hetken aikaa hengähtäen kunnes sovimme tapaavamme seuraavana iltana samassa paikassa. Sillä reissulla pääsin itsekin nussimaan molempien miesten aukkoja mutta se on taas toinen tarina...

Eka fantasiani, jonka rohkenin julkaista, olis kiva kuulla kommentteja. ;) a72pete@hotmail.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute