Koodi-puhelin
Minä ja kaverini pikkuveli
Rankaisija

Minun nimeni on Toni ja minulla on kuuma suhde kaverini Jounin pikkuveljen Jukan kanssa. Kaikki alkoi siitä kun olin pesemässä suutani lavuaarissa Jounin luona otettuani häneltä suihin. Syljin sperman pois suustani ja huuhtelin suuni vedellä. Jouni oli sillä välin tullut eteiseen ja melkein törmäsin häneen tullessani. Jouni heitti takin niskaansa ja sanoi:

-"Hei, mä meen tonne kauppaan nyt, mut voit odottaa täällä siks kun tuun."

Se iski silmää ja häipyi. Menin sen huoneeseen ja aloin lukemaan sarjista siinä kaikess rauhassa. En huomannut kun Jukka tuli huoneeseen. Hyppäsin melkein kattoon kun se sano:

-"Ai sääkin oot täällä."

Mä vaan virnistin ja moikkasin. Vähän yllätyin kun se tuli mun viereen sängylle istuun. Sit se vilkas mua sinisillä silmillään:

-"Taasko te nussitte?"

Nyt järkytyin pahasti:

-"Mistäs sää sen tiedät?"

Se vaan katso mua oudosti:

-"Hei en mää kai ihan tyhmä oo."

Pitkän hiljaisuuden jälkeen se jatko:

-"Millasta se on?"

Vastasin:

-"Ihan jees."

Olin jo tosi hämilläni ja aloin kattoo Jukkaa tarkemmin. Se oli aika kuuma ilmestys, lyhyt blondi tukka, hyvin ruskettunut iho ja sen pystyn nenän alla tunki esiin ekat teinikarvat. Sitten huomasin että sillä oli armoton stondis, jota se oli koittanut piilotella.

-"Sulla seisoo.", sanoin.

Se meni ihan punaseks ja tuskaseks.

-"Mää haluaisin nussia sua.", sanoin rehellisenä.

Se katto mua vähän aikaa ja näytti siltä, että se lähtee karkuun. Mää tarrasin sen vyötäröstä kiinni ja pussasin sitä. Se painui mua vasten ja värisi.

-"Älä jännitä", mä sanoin samalla kun riisuin paitani.

Se työntyi taaksepäin makuulle ja sanoi:

-"Sulla on kiihottava vartalo"

Se tuijotti mun pientä kyrpää, kun se paljastui mun housujen alta. Sitten aloin riisuun sitä.

-"Ooksä joku ruumiinrakentaja", sanoin samalla kun sivelin se rintalihaksia. Se sano ihan nolona:

-"Joo, oon mä."

Se äännähti kun äkkinäisellä liikkeellä suutelin sen ruskeaa, kovaa nänniä. Sitten riisuin siltä sen housut ja painoin sen uskomattoman suurta stondista sen stringien päältä. Se alkoi kosketella mun nännejä samalla kun paljastin sen 19-senttisen teinikyrvän.

-"Voi jumalauta mikä kanuuna", mä sanoin.

Se siveli mun tummia häpykarvoja samalla kun mää tuijotin suurinta penistä, mitä mää olin ikinä nähnyt. Sen kivespussit oli pullistuneina jättimäiset, sen terska suuri ja kiihottava,sen penis oli karvaton ja koko kauneden täydensi sen vaalea häpykarvoitus. Sit vasta tajusin, että Jukka jo puristeli mun pientä, karvaista kypääni. Mää virnistin sille ja täytin suuni sillä herkulla. Puristelin sen kiveksiä kiihottuneena.

-"Mä tuun" se huusi.

Mä vaan sanoin :

-"Et ennen kun mää oon testannut sun neitsytpersettä.”

Mä lopetin sen herkun maistelemisen ja tunkeuduin sen sen perseeseen.

-"Muhun sattuu", se voihki samalla kun mää kiimaisena nussin sen tiukkaa ja trimmattua persettä.

Sit se laukes. Uskomaton määrä spermaa levis mun rinnalle. Mää en enää kestänyt, vaan nostin kyrpäni ja siirsin sen Jukan suuhun. Laukesin melkein välittömästi ja mun spermani levis Jukan kasvoille. Se nuoli mun kyrvän puhtaaks, jonka jälkeen me aterioitiin sen omalla spermalla. Niin se sitten alko. Nykyään Jouni ihmettelee, miks meiän seksi ei oo yhtä hyvää kun se oli joskus. Ehkä joskus tulevaisuudessa karataan Jukan kanssa Hollantiin ja mennään naimisiin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute