Koodi-puhelin
Runkut rantahiekalla
Boyeing

Olen tätä nykyä 21-vuotias kundi ja tuota elämänkokemusta on päässyt jo kertymään. Pari vuotta sitten kun olin yhdeksäntoista mulla oli tapana käydä parhaitten kavereitteni kanssa uimassa sellaisella soramontulla, jonka pohjalla oli täysin uimakelpoinen lampi. No, kerran me oltiin pyöräilemässä siellä päin, minä, 19-vuotias Tommi, 18-vuotias Pasi ja samanikäinen Marko.

Koska olimme vaan ohikulkumatkalla, meillä ei ollut mukana uikkareita, ja päätimme mennä uimaan. Paikalla ei ollut ketään muita, koska soranottamo oli aikoja sitten hylätty, ja vain aurinko hyväili meitä tosi helteisesti niin, että meillä oli heti rantaan tultuamme tosi kiire ottaa shortsit ja paidat pois.

Näin heti selvästi, miten Tommi katseli meitä muita, kun riisuimme alkkarit ja olimme kohta ilkosillamme, ja silloin Tommi sanoi meille muille että hei nyt kun ollaan alasti niin katotaan, kenellä on isoin kalu ja järjestetään kullinmittaus. Mulla ei totisesti ollut mitään sitä vastaan, ja mulla oli itse asiassa ollut täysi työ estää kaluani nousemasta täyteen erektioon.

Mut aika suuri hämmästys oli se, että kyrpäni noustua täyteen mittaansa Pasi ja Marko vertailivat jo kalujaan rantahietikolla toisiaan vasten ja näyttivät nauttivan puuhasta ikään kuin olisivat tehneet sitä ennenkin. Tulimme keskenämme neliapilan muotoiseen piiriin ja polvistuimme reisiasentoon ja aloimme seisottaa ja runkata kullejamme. Välillä vertailimme kalujamme ja suurin kulli näytti olevan Markolla, joka oli vasta kahdeksantoista. Se oli ainakin 18-senttiä pitkä ja aika paksu kyrpä, vasemmalle vähän käyrä ja tiukkanahkainen meisseli, jota kyllä kelpasi näytellä.

Tommilla oli toiseksi isoin, ehkä seitsemäntoistasenttinen, ja mulla ja Pasilla aika samankokoinen, noin kuusitoistasenttinen ase. Marko, joka näytti nauttivan puuhasta oikein toden teolla, meni äkkiä hiekalle vatsalleen, ja sanoi meille muille, että voisittekste panna mun reikää. Hän levitti perseensä sormillaan, ja Tommi, jonka kalu oli jo kiimalimasta spermassa, työnsi kyrpänsä Markon 18-vuotiaaseen perseeseen meidän muiden katsellessa. Hän alkoi panna Markoa, joka voihki alla kiimaisena.

Runkkasin samalla Pasin kullia ja Pasi runkkasi mun kalua. Menimme lopulta Tommin eteen ja työnsimme molemmat vuoron perään kalujamme Tommin suuhun Tommin itsensä jatkaessa allaan voihkivan Markon panopuuhia. Ei mennyt enää kauan, kun Tommilta tuli. Hän painoi tiukan teinilantionsa Markon tiukkaan perseeseen, ja samalla hänen suonikas kalunsa vuodatti joka ikisen spermapisaran Markon pyllynposkien väliin, hänen ahnaaseen teinipojan vittuunsa.

Mutta Markolta itseltään ei ollut vielä tullut. Kuin kuumeessa ja helteisestä ilmasta kiihottuneena hän kömpi ylös hiekasta ja alkoi runkata itseään vimmatusti. Hän vatkasi kiimaista munaansa voihkien ja huohottaen, eikä kulunut aikaakaan, kun hänen terskansa siemenportit avautuivat, ja kiimainen teinikulli ruiskautti kuumat spermansa kolmessa eri erässä rantahietikolle. Näky oli niin kiihottava, että vilkaisimme toisiimme, minä ja Pasi, ja samalla Pasi sanoi, että multakin taitaa tulla. En voinut enää hillitä itseäni, vaan tartuin Pasin kullista kiinni ja puristin sen suuhuni ja tunsin samalla, miten lämmin sperma tulvahti suoraan suuhuni. Samalla runkkasin itseäni vimmatusti, ja omat spermani valuivat hietikolle, kunnes Tommi otti kalustani kiinni ja imi vielä viimeiset siittiöni suuhunsa.

Makasimme raukeina uimarannalla, ja spermalastinsa lennätettyään kullimme alkoivat veltostua. Hyväilimme toistemme vartaloita ja päätimme, että tällainen kullinmittaus järjestetään vielä monta kertaa. Maattuamme rannalla kymmenisen minuuttia ja käytyämme uimassa emme malttaneet vielä pukeutua vaan aloimme jälleen runkata kalujamme ja hyvät orkut niistäkin tulivat.

Kommentit: boyeing@hotmail.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute