Koodi-puhelin
Tirkistelyn seuraus
Saku85

nimi: saku85

email: younghotboy@hotmail.com

otsikko: Salaa tirkistelyn seuraus

Olin 18-vuotias kun opin mitä siitä voi seurata kun tirkistelee salaa sellaista mitä ei pitäsi.

Minä ja minun paras ystäväni Rami asuimme pienessä kaupungissa Oulun kupeessa. Olimme asuneet naapureina jo siitä asti kun muistan ja olimme olleet Ramin kanssa parhaat ystävät iät ajat. Saku oli Ramin isoveli joka välistä yritti nuorempana terrorisoida meidän ystävyyttä kun sillä ei paljon ollut kavereita. Rami olin minun ikäinen ja kävimme koulu samalla luokalla ja vietimme muutenkin paljon aikaa keskenämme.

Rami ei koskaan oikeen puhunut heidän perheensä asioista paitsi kerran kun hän möläytti yhden asian kun olimme heillä juomassa.

- "Toi meidän Saku on varmaa kiinnostunut pojista kun sillä ei vieläkään ole tyttöystävää", tokaisi Rami

- "Oleppas hiljaa", komensi Ramin äiti

Siitä asiasta ei sen kummemmin puhuttu kun Rami sanoin kun menimme pihalla että hänelläkin oli jo ollut tyttöystävä ja hän on paljon nuorempi kuin Saku. Minä en sanonut siihen juuta en jaata...

Siitä tapahtumasta kului ehkä kuukausi ja minua jäi vaivaamaan mitä Rami oli sanonut, olin sen verran utelias että halusin saada sen selville olikos se totta vai ei.

Yhtenä päivänä kun olimme Ramilla katsomassa alakerrassa videoita tuli hänen äitinsä ja pyysi Ramia mukaan kun hän lähtisi käymään Oulussa lääkärissä. Olimme aikaisemmin sopineet että minä voin jäädä heille yöksi kun minun vanhempani olivat reissussa. Mutta oli aika väsynyt ja en halunnut lähteä heidän mukaan istumaan ensiksi ½ tunniksi autoon ja sit odottamaan siellä ja takas. Kysyin voisinkos jäädä katsomaan videoita.

Ramin lyödessää ulko-oven kiinni lähtiessään äitinsä kanssa sairaalaan tuli Saku yläkerrasta omasta huoneestaan ja huusi: "Onkos meilla ketään kotona!"

En vastannut siihen mitään vaan menin portaikon alle piiloon, että Saku ei huomasi että olin heillä yksin. Olin ihan hiljaa siellä kun Saku asteli alakertaan rappuja pitkin ja meni siellä WC:hen. Odotin kun WC:n ovi sulkeutui ja hiivin hiljaan yläkertaan Sakun huoneeseen ja piilouduin siellä hänen sänkynsä viereiseen komeroon. Siinä komeron ovi ole sellainen puinen säleikkö josta näki hyvin Sakun sängylle. Odotin siellä hiljaa kun Saku tulisi huoneeseensa takaisin.

Kuulin oven avautuvan ja Saku tuli huoneeseensa. Olin aivan hiljaa siellä ja katselin mitä hän teki. Hän laittoi jonkun videon pyörimään ja kun hän siirtyi TV:n edestä huomasin että hän katseli gay-videota. Sitten hän riisui kaikki vaatteensa päältä ja heittäytyi sänkynsä päälle selälleen...

Siinä Saka makasi sängyllään ja alkoi hieroa haarojaa. En oikein nähnyt millanen kulli hänellä oli mutta kun se oli täydessä seisokissa, voisin väittää että se oli yli 20cm komistus. Siinä se Saku vaan alkoi runkata täydessä seisokissa olevaan kaluaa kun minullakin alkoi heräämään housuissa. Yritin korjata jo melkein täydessä seisokissa olevaa kaluani kun horjahdin ja kuuluu kolahdus...

- "Kuka siellä?!", Saku karjaisi, ja survaisi samalla kalunsa jalkojen väliin.

Sitten Saku lähti tulemaan ovea kohti ja minun pulssi nousi todella korkealla ja samassa hän repäisi oven auki ja sanoi: "Mitä sinä täällä teet?"

- "En minä mitään...": sopertelin.

- "Tiedätkös mitä tirkistelijöille tehdään?", Saku tokaisi.

- "En tiedä, mutta elä satuta mua...", minä anelin.

- "Tuleppas sieltä kaapista poies.", hän jo vähän rennommin sanoin.

Kommin komerosta poies ja menin istumaan Sakun sängylle ja sanoin:

- "En minä kerro kellekään mitä minä näin ja lupaan että se olisi viimeinen kerta."

- "Joo, et todellakaan kerro, mutta et sinä niin helpolla pääse.", sanoin Saku jo vähän virnuillen.

- "Miten niin...", vapisin.

- "Sinä saat olla osallinen tähän kaikkeen...Käy siihen sängylle selälles", komensi Saku

En uskaltanut muuta kun nojautua sängylle selälleni ja laitoin silmäni kiinni ja ajattelin että itsenhän olin tätä kerjännyt. Siten hetken pidettyä silmiä kiinni avasin ne ja huomasin Sakun olevan polvillani vieressäni ja hänen täydessä seisokissa oleva kalunsa jöpötti silmieni edessä. Huh, mikä näky! Vaikka silloin mua kyllä jännitti aikalailla. Katselin hetken hänen suoraan vaakatasoon sojottavaa reilu 20cm paksua ja karvatonta kaluaa. Hän oli varmaa ajellut karvansa pois kun luulisi reilu 19v kundilla olevan jo karvat kulkusissaan.

- "Mitäs pidät?", Saku kysyi naurahtaen.

Huokasin syvään ja kakistin sanoja suustani: "Onpa sulla ISO kulli" ja jäin suu auki katsomaan sitä.

- "Eikös olekin, meidän suvun miehillä on kaikilla isot aseet.", tokaisin Saku tyytyväisenä.

Ja samalla hän toi kosteaa ja paisunee kalunsa lähemmäs mun kasvoja ja tunsi kiimaisen kullin tuksun nenässäni ja mulla alkoi seisoa ihan täpöllä.

- "Nuolase sitä, kyl sä siitä pidät.", sanoin Saku.

Työnsin varovasti märkää kieltäni suustani kohti hänen kaluaa kunnes kielen kärki osui siihen ja vetäisin kielen takaisin suuhuni.

- "Kunnolla, kyl sä siitä tykkäät ja sitä paitsi sulla taitaa seisoa itselläskin.", hymisi Saku.

Ja samalla hän hiveli housujeni etumusta kädellä hellästi ja nyökkäsi mulle merkiksi että siitä vaan...

Nuolaisin ensin vähän varovasti hänen kaluaan terskasta ja sen kiimaisen maun tunnettua aloin nuolemaan hänen sykähtelevää kaluuaan pitkin vartta...

- "Juuri niin...sä oot tosi kiimanen kaveri", hymisi Saku edelleen: "Jatka vaan...saa sitä ottaa kokonaan suuhunkin."

Avasin suuni ja otin sen aivan ihanan kalun suuhuni ja maistelin sen makua samalla kielellä liponen. Otin toisella kädellä kiinni Sakun suurista roikkuvista palleista samalla kun jatkoi hellää imua sitä mahtavaa meisseliä. Tunsin kuinka Saku riisui housujani ja päästi mun teinikaluni jöpöttämään vapaana.

- "Onhan sullakin ihan kivan kokoinen kulli, varmaan jotain 17cm", sanoi Saku kun mikäkin ammatti timpuri.

Ja samalla kääntyi päälleni sillain että hän yletti imemään minun täysin kovaa kaluani. Siinä me sit imeskeltiin toistemme kaluja ympäriinsä pitkät tovit ja sit tunsin kuinka Sakun kalu alkoi sykähdellä kovemmin ja arvasin että kohta saisin lastit suuhuni.

- "Niele kaikki vaan, kyl sä siitä tykkäät.", sanoi Saku välillä ja jatkoi mun kyrvän imemistä.

Tunsin kuinka lämmin sperma pursusi Sakun isosta kalusta kurkkuuni ja nielin minkä kerkisin mutta välillä sitä valui suun pielistäkin. Sakun sperma maistuin todella hyvältä ja nuolin hänen kaluaan viellä oikein kunnolla vaikka sieltä ei enää mitään tullutkaan. Sitten minä laukesen samoin hänen suuhunsa ja makasimme sängyllä hetken ja Saku sanoi:

- "Tämä täytyy ottaa pian uusiksi, näin meidän kesken."

Ja siitä asti me kaverini isoveljen Sakun kans vietettiin monta ja monenlaista nautinto hetkeä!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute