Koodi-puhelin
Jarmon kanssa saunassa
HJB87

Tämä juttu tapahtui noin kaksi kuukautta sitten. Menin kylään tätini perheen luokse, koska olimme jo kauan suunnitelleet että voisin mennä vahtimaan lapsia, jotta tätini sekä hänen miehensä pääsisivät illaksi ravintolaan. Niinpä sitten saavuinkin perille kauniille maatilalle. Päivä kului siinä tätini kanssa jutellessa, sekä lapsien kanssa "leikkiessä."

Illalla noin puoli kahdeksan aikaan tätini lähti miehensä kanssa keskustaan viettämään ravintola iltaa. He ilmoittivat tulevansa takaisin noin puoliltaöin. Laittoin lapset kymmenen aikaan nukkumaan ja aloin itse katsomaan leffaa, jonka kävin päivällä vuokraamassa. Kun olin saanut sen katsottua sain yhtäkkiä hullun päähänpiston laittaa sauna lämpiämään. No niinpä sitten pääsin noin puolen tunnin päästä saunomaan ja riisuin pukuhuoneessa vaatteeni ja hieroin vähän kovettunutta kaluani. Menin saunan lauteille suljin silmäni ja aloin haaveleimaan... Kaluni kovettui täysin ja aloitin kiivaan runkkaamisen.

Säpsähdin kun yhtäkkiä saunan ovi aukesi ja tätini mies, Jarmo, astui sisään ja sanoi: Saanko liittyä seuraan? Katsoin hämilläni häntä silmiin kun hän tuli viereeni istumaan. Jarmo kosketti reittäni ja alkoi hyväilemään sen sisäpintaa. ”Kiinnostaisko sua kokeilla?”, Jarmo kysyi. Vastasin kakistellen: ”Ky-kyllä kait..” Jarmo jatkoi reiteni hyväilyä, kunnes otti jo valmiiksi kovettuneen kyrpäni käteeni ja aloitti sen taidokkaan runkkaamisen. Hän runkkasi ja runkkasi ja loputa otti kaluni suuhunsa, kun sanoin että kohta tulee. Laukesin hänen suuhunsa voihkien en ollut koskaan saanut yhtä suurta orgasmia. Sitten hän sanoi että nyt on minun vuoro saadaa. Kosketin hänen suonikasta kyrpäänsä haparoivin sormin ja yritin runkata sitä. Kun olin aikani runkannut aloin imemään sitä suurta melaa. Imin Jarmoa, kunnes hän kysyi että: ”Saisinko naida sinua?” Myöntäydyin hänen tahtoonsa ja lähdimme saunasta suihkun puolelle. Hän käski minut kontilleen lattialle. Ensin Jarmo työnsi sisääni kaksi sormea ja runkkasi niillä vähän aikaa tiukkaa anustani. Hetken kuluttua hän alkoi kostuttamaan sitä ihanalla kielellään; hän nuoli ja nuoli, kunnes alkoi työntäytymään sisääni. Hiljalleen hän sai kyrpänsä kokonaan sisälleni ja aloitti tasaisen naimisen. Minä voihkin ja kaluni alkoi taas innostua ja paisui taas täyteen mittaansa. Jarmon naitua minua muutaman minuutin hänen rytminsä alkoi sekoittua ja nopeutua. Jarmo voihki ja ähki ja sai sanotuksi että nyt tulee! Tunsin kuinka hänen spermansa täytti suoleni ja laukesin itse suihkun lattialle. Jarmo vetäytyi sisästäni ja nuoli naidun reikäni kokonaan spermastaan. Tämän tapahtuman jälkeen olenkin vieraillut tätini luona useammin ja viettänyt mahtavia hetkiä hänen miehensä kanssa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute