Koodi-puhelin
Vanhemman miehen vieteltävänä
BtmPoju

Olimme muutaman kaverin kanssa viettämässä iltaa kisojen jälkeen hotellissa Tampereen lähellä. Mentiin sinne, koska lähellä ei ollut oikein muita paikkoja, missä olisi ollut porukkaa. Olin juuri täyttänyt 18, joten pääsin sisään ihan omilla papereillani. Istuimme pöydässä, kaverit kävi välillä tanssimassa, minä istuin ottelussa loukkaamani jalan takia suurimman osan ajasta. Toisella puolen salia istuva mies katseli aina vähän väliä minuun, tapani mukaan tuijotin takaisin. Jossain vaiheessa iltaa kaverit löysivät jostain naiset itselleen ja keskittyivät niiden nuolemiseen siinä pöydässä. Minua alkoi touhu ottamaan päähän, ja ajattelin lähteä majapaikkaan nukkumaan juotuani ensin yömyssyn. Nilkutin tiskille ja tilasin paukun, istahdin juomaan sitä baarijakkaralle. Muutaman hetken kuluttua viereeni istahti se sama mies joka oli vilkuillut minuun koko illan. Katsoin sitä nyt tarkemmin, se oli ehkä viidenkymmenen, aika raamikas mies. Huomasin sen vasemmassa nimettömässä sormuksen kun se poimi drinkkinsä tiskiltä. Jostain se juttu sitten alkoi, se esitteli itsensä Pekaksi, kertoili itsestään, kyseli minusta ja minä vastailin.

Tulin tilanneeksi toisenkin paukun, Pekka halusi välttämättä maksaa sen. Sanoi olevansa naimisissa, kaksi lasta, kaupungissa työreissulla. Minä kerroin olleeni kisoissa, seurustelevani myös ja muuta yleistä itsestäni. Aika juoksi ja baarimikko välkäytti valoja, hämmästyimme molemmat kuinka paljon kello oli. Kaverini olivat häipyneet jo jonnekin, varmaan niiden naistensa kanssa. Pekka kysyi haluaisinko minä vielä yhden yömyssyn, sillä oli huone hotellista. Vastasin miksei ja nilkutin hitaasti Pekan vierellä hissille. Hississä se laski kätensä varovasti pepulleni ja puristi. En ollut ennen ollut miehen kanssa, vaikka olinkin haaveillut sellaisesta, sanoin sen sille ja se sanoi, että pitää sitten tehdä ekasta kerrasta ikimuistoinen. Pääsimme sen huoneen oven taakse ja astuimme sisään, se kahmaisi mut syliinsä suljettuaan oven ja suuteli hellästi, tunsin kaluni heräävän ja sen pullistuman omaani vasten. Pekka käski istua sängylle, se laittoi tv:n päälle ja soitti puhelimella jonnekin. Hetken päästä tv.ssä alkoi sitten pyöriä gay-pornoa, katselin sitä lumoutuneena. Se käveli mun eteen ja veti käsistäni mut ylös. Se alkoi riisumaan mua, ensin lähti paita, se pyöritti kovia nännejäni sormien välissä ja näykki mun kaulaa huulillaan, se laski kätensä farkuille ja avasi ne hitaasti, tunsin kuinka mun kalu venytti kireitä alushousujani. Se kouraisi kaluani alushousujen päältä ja päästi farkut putoamaan nilkkoihin. Pekka polvistui mun eteen ja auttoi mun farkut pois, samoin sukat. Seisoin sen edessä nyt enää pelkissä kalsareissa, huohotin ja katselin alaspäin. Pekka katseli pullostustani ja tarttui kalsareihini, se nosti niitä vähän, niin että kalu tuli ulos lahkeesta ja ahmaisi sen muutaman kerran syvälle kuumaan suuhunsa, se tuntui ihanalta.

Mun muna alkoi kasvaa täyteen mittaan, katselin kuinka se kiilteli Pekan syljestä. Se veti kuitenkin kalsareistani niin, että kaluni painui taas piiloon niiden puristukseen. Se nousi ja nuoli nännejäni vähän aikaa, huohotin ihan kiimassa enkä osannut tehdä mitään, muistan kuinka Pekka kehui mun vartaloa ja munan makua, sitten se taas suuteli mua. Se käski mut kontalleen sängyn päälle, peppu siihen päin. Menin niin kiltisti, Pekka polvistui taas taakseni ka veti kalsareita hitaasti alemmas kunnes pudotti ne polviin. Mun kalu seisoi ihan kivikovana, Pekka hieroi pakaroitani hellästi, puristeli palleja ja levitti pakaroita. Huokaisin kun tunsin sen hengityksen pakaroideni välissä, sitten huulet peppureiälläni, lipovan kielen, se työnsi sen hitaasti sisään peppuuni, nuoli syvältä. Meinasin laueta koko ajan, mutta Pekka ei antanut, se ei koskenutkaan mun kaluun. Se vaan nuoli mun peppua hitaasti ja kiihottavasti, tuntui että sen kieli painui koko ajan syvemmälle syljestä liukkaaseen peppuun. Mä en tiedä kauanko se jatkoi mutta se oli taivaallista. Välillä se painoi sormen sisään ja ahmi pallit suuhunsa, mä painoin poskeni sänkyä vasten ja huohotin kiimasta.

Sitten se nousi ja käveli matkalaukkunsa luo, katsoin taaksepäin, olin yhä peppu pystyssä ja avoinna sängyllä. Pekka katsoi mua kiinteästi, alkoi riisua itseään. Se otti ensin paitansa pois, paljasti lihaksikkaan ja karvaisen rintansa, mahansa, tiputti housutkin alas. Katsoin sen boksereissa olevaa pullistumaa. Pekka käski mun kääntyä kasvot siihen päin. Käännyin ja Pekka käveli eteeni. Kädessään sillä oli joku purkki ja kortsuja. Se tuli aivan mun eteen, painoi mun kasvot kiinni boksereihinsa ja puristi tuubista voidetta mun peppureiälle, levitti sitä sisälle asti muutamalla sormellaan. Tunsin kuinka liukas olin ja haistelin Pekan kalua naamani edessä, uskalsin näykkiä sitä huulillani kalsareiden päältä. Pekka runkkasi sormillaan peppuani, puristui lopuksi vielä ison kasan voidetta peppuvakooni. Sitten se nousi kunnolla seisomaan, astu vähän taaemmas ja laski bokserinsa. Sen kalu oli puolikovana ja suonikkaana metrin päässä mun kasvoista. Katselin sitä lumoutuneena, Pekka otti sen käteensä ja veti esinahan taakse, kalu kasvoi kovemmaksi. Se astui mun eteen, mä avasin suutani ja Pekka nosti ison terskansa huulieni eteen. Avasin varovasti suuni ja painoin huuleni terskan ympärille. Se maistui hyvältä, suolaiselle, tuoksu täytti nenäni ja nuoleskelin sen päätä varovasti, Pekka katsoi tarkasti ja runkkasi kaluaan pienin nytkyttävin liikkein. Kalu kasvoi täyteen mittaansa, painoin sen syvemmälle suuhuni, nuolin terskan alapintaa kielelläni. Pekka antoi mun tutustua uuteen kokemukseen rauhassa, välillä se kumartui taas mun ylle ja paineli sormia peppuuni. Ahmin kalua jo ihan kiimaisena kun Pekka veti sen pois suustani, katsoin kun se heilui edessäni kovana ja syljestä kiiltävänä, omaa kaluani pakotti jo.

Pekka kiersi taakseni ja painoi kalunsa pään pepulleni, se hieroi mun peppua sillä jonkun aikaa, se tuntui ihanan kuumalta ja liukkaalta. Kuulin kuinka se viimein rullasi kumin kalunsa päälle ja asettui paremmin mun taakse. Kalu upposi hitaasti syvemmälle, terskan sisään meno sattui eniten, sen jälkeen helpotti ja tuntui jo hyvältä. Viimein se oli kokonaan mun sisällä, syvällä. Tunsin kuinka kiimatipat valuivat mun kalusta joka oli ollut koko ajan ilman huomiota, alun muutamaa imutusta lukuunottamatta. Pekka kysyi, että sattuuko ja mä pudistin päätäni. Sitten se alkoi liikkua hitaasti edestakaisin mun sisällä, mä huohotin kiimasta. Se jaksoi nussia vaikka kuinka kauan, ainakin musta tuntui siltä. Se käänsi mut kyljelleni ja nussi sivusta, hieroi nännejä samalla ja veti mun kädet pois kun yritin runkata kaluani. Se käänsi mut selälleni ja tuli päälleni, sen vatsa hieroi mun kalua samalla kun se nussi mua hellän hitaasti ja suuteli samalla, näykki kaulaa ja hieroi nännejä. Se varmaan huomasi etä tuun ihan kohta, ja veti kalunsa ulos pepustani, nuoli tiensä alaspäin mun kaulaa, rintaa, nännejä, vatsaa, kunnes tuli kovana seisovan kalun khdalle ja ahmaisi sen syvälle suuhunsa, etusormella se runkkasi mun peppua. Se ei kauaa kerinnyt sitä tehdä, mutaman kerran ahmaista kalun syvälle kurkkuunsa kun mä laukaisin hirveän spermalastin syvälle sen kurkkuun. Mä sain tosi hyvin, huusin suoraa huutoa. Sen sormi liikkui hitaasti mun pepussa ja se piti mun kalua suussaan sitä nuollen kun se löystyi hitaasti. Mä huohotin ja makasin raukeana kun muistin ettei Pekka ollu vielä saanut. Se sanoi, ette sillä ollut niin kiire, että oli aikaa, mutta mä otin sen kalun käteeni ja runkkasin, vedin kumin pois siitä päältä ja Pekka toi sen huulileni, ahmin sitä ja puristelin sen palleja ja tunsin kuinka se sykkii mun suussa. Pekka laukesi korahtaen, spermaa ryöpsähti suuhun, osa lensi heti ulos suupielistä, osan sain nieltyä. Mäkin annoin Pekan kalun löystyä suussani, se nuoli lopuksi spermaroiskeet pois kasvoiltani ja tuli viereen makaamaan. Aamulla mä sain herätä siihen kun sen paljas kalu liikkui sisälläni ja roiski lopulta spermat syvälle peppuuni. Sen jälkeen mä sain aivan fantastisen suihinoton....

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute