Koodi-puhelin
Koulussa 2
Jakke

Oli toukokuun 18.päivä ja hieno aurinkoinen päivä. Heräsin väsyneenä edellisillan valvomisesta ja raahauduin aamupesulle. Avasin suihkun ja väänsin sitä kylmälle, jotta heräisin paremmin. Menin varovasti suihkun alle ja olin saada sydärin, joten väänsinkin suihkun kuumemmalle. Lopulta sain itseni pestyksi ja puin päälleni. Söin aamupalan ja lähdin kävelemään kohti koulua.

Olin noin vuotta aikaisemmin katsellut erästä rinnakkaisluokalla olevaa Juusoa. Katsellut ja ihmetellyt hänen kauneuttaan. Olihan silloin jotain aloitettakin yrittänyt, mutta yritykseksi se oli jäänyt. Puolen vuoden kuluttua rohkaisin itseni uudelleen ja menin tervehtimään häntä. Hän vastasi tervehdykseeni ja minä lähdin tyytyväisenä saavutuksestasi kotiin. Rupesin odottelemaan sopivaa tilaisuutta uuden keskustelun aloittamiseksi ja kauan sainkin sitä odottaa, yli kuukauden. Lopulta hän istui yksin pihalla, ja minä rohkaisin mieleni ja menin hänen viereensä istumaan. Kyselin kaikenlaista ja ehdotin että voitais tavata myöhemmin samana iltana. Siitä se sitten alkoi.

Tapasimme joka päivä ja viihdyimme toistemme seurassa. Nyt sitten oli tämä toukokuinen päivä, ja minä olin varsin tyytyväinen miettiessäni saavutustani. Tulin koulunovelle ja menin pääovesta sisään. Astelin rauhallisesti koulun käytäviä englanninluokan eteen ja istahdin lattialle odottelemaan tunnin alkamista. Siihen alkoi kerääntyä muita luokkakavereitani ja aloitimme jutella niitä näitä. Vihdoin opettajammekin tuli paikalle. Olin vähällä nukahtaa tunnille, mutta sain kuitenkin valvottua sen kunnialla ja lähdin pihalle tunnin päätyttyä. Luokan ovesta tullessani huomasin Juuson odottelevan minua jonkun matkan päässä. Lähdimme yhdessä kohti ulko-ovea, mutta kun olimme vessojen kohdalla, Juuso vetäisi minut yhtäkkiä kanssaan poikien vessaan. Olin vähäaikaa ihmeissäni, mutta lopetin hämmästelyn siinä samassa, kun Juuson märät huulet koskettivat omiani ja varsin halukkaina. Olin kauhusta kankeana ja Juuso sanoi että tätähän sinä olet odottanutkin.

Suutelimme siinä vähän aikaa ja kiersin vasemman käteni Juuson taakse samalla, kun oikealla kädellä avasin hänen housujensa vetoketjua. Työnsin käteni farkkujen alle ja yllätys yllätys: hänellä ei ollut lainkaan alkkareita! Hieroin hänen kovaa kalua mikä tuntui tosi kuumalta ja sykkivältä. Jatkoimme kiihkeää suudelmaa siinä samalla. Kuulin, kuinka muut oppilaat menivät opettajien ajaessa välitunnille. Joku tosin yritti päästä vessaankin, mutta koska olimme laittaneet oven lukkoon, se ei onnistunut. Nyt Juuso vuorostaan alkoi availla housujani ja saikin ne alas nopeammin kuin olisin uskonutkaan. Avasin Juuson paidan nappeja samalla, kun etenin huulillani alaspäin hänen ihanaa ja kiinteää vartaloaan. Seuraavaksi laskeuduin navankohdalle samalla kun hyväilin hänen pakaroitaan. Lopulta pääsin kalun kohdalle ja rupesin innoissani nuolemaan sitä ja hapuilin sormillani kohti hänen peräaukkoaan ja työnsin sormeni sinne. En voinut enää kauempaa vastustella todellisia halujani, vaan työnsin kovana ja vaativana seisovan kaluni hänen sisäänsä. Kiihotuin nopeasti pannessani ahdasta ja märkää reikää ja spermani syöksyivätkin kohti parempaa tulevaisuutta. Juuso vetäisi nopeasti kaluni pois reiästä ja otti kullin kuumaan suuhunsa. Hänen kielensä pyöri terskani ympärillä samalla, kun hän pumppasi kaluani suussaan.

Käytävä oli niin hiljainen. Kaikki muut olivat ulkona paitsi me, jotka nautimme toisistamme koulun vesassa. Juuso lopetti kullini imemisen ja otti loputkin vaatteet pois päältään, sulki pöntön kannen ja istahti sille. Nopeasti ja sulavasti hänen jalkansa nousivat koukkuun ja hän alkoi levitellä takamustaan edessäni. Minä katselin tuota näkymää lumoutuneena. Sitten Juuso avasi reppunsa, otti sieltä jonkinlaisen tekopeniksen, jolla hän rupesi tyydyttämään itseään. Hän nousi seisomaan edelleen pannen itseään tuolla tekomulkulla ja halusi lisää sitä oikeaa, kuten hän asian ilmaisi. Nyt soivat kellotkin välitunnin loppuneeksi, mutta kiihkoissamme emme välittäneet siitä lainkaan.

Nappasin muovilelun pois Juuson anuksesta ja työnsin sormeni sinne. Juuso voihkaisi nautinnosta, kun runkkasin hänen kulliaan ja kiihotin näin meidät molemmat jälleen valmiiksi. Työnsin kaluni hänen anukseensa ja aloitin panemisen, tosin nyt vähän rauhallisemmin kuin ensimmäisellä kerralla. Juuso kietoi kätensä ympärilleni ja huohotti kiimoissaan. Minä puolestani pidin käsilläni vastaan hänen pakaroistaan, jottei hän vain pääsisi liian kauaksi. Juuso sai orgasmin ja kiljahti mällin lentäessä pitkin vartaloaan. Toivoin hiljaa mielessäni, ettei kukaan ollut kuullut tuota kiimakiljahdusta. Jäimme vielä vähäksi aikaa nojailemaan vessan seinää ja hyväilemään ja suutelemaan toisiamme. Sitten palasimme arkeen ja erosimme jatkaaksemme omiin luokkiimme, mutta tämä oli vasta alkusoittoa kaikelle tulevalle…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute