Koodi-puhelin
Uskomaton leiri
Alikessu vm-81

Olin vuosi sitten armeijassa Kajaanissa prikaatilla. Palvelin alikersanttina jalkaväessä. Menin inttiin ihan vuoden 2001 alusta, mutta mitään ei tapahtunut ennen elo-syyskuuta. Silloin oli nimittäin uusien alokkaiden ensimmäinen leiri, ja se pidettiin perinteiseen tapaan Vuosangassa.

Eräänä alkusyksyn/loppukesän aamuna tuli sitten kauan odotettu lähtö Vuosankaan. Meillä oli edessä uuvuttava pyörämarssi, sillä matkaa oli noin 90 kilometriä. Kiinnosti kuinka moni alokkaista heittäisi matkan kesken ja hyppäisi auton kyytiin, mut yllättävän moni sit jakso perille asti. Illalla Vuosangassa syönnin jälkeen pystytettiin teltat. Mun teltta oli jees, sillä siihen tuli mun lisäksi vain yks koksu ja muutama alikki.

Mun leiri sai uuden käänteen seuraavana päivänä, ensimmäisen yön jälkeen. Oli tarkoitus lähteä alokkaiden kanssa rasteille, mut kävikin niin et sairastuin kaikeksi epäonnekseni. Harmitti ja vitutti, sillä oli vähän kuumetta ja flunssaa, mut mitään kunnollista ei saanut tehdä. Ei ainakaan saanut palelluttaa ihteään. Istuin leirisotkussa ja mietin mitä tekisin, mutta juuri silloin sisään asteli eräs yksikkömme luutnantti. Hän käski minun mennä lämmittämään saunaa iltaa varten, että olisin edes jotenkin hyödyksi. Join pikaisesti kahvini loppuun ja marssin takaisin läheisille teltoille. Kaksi alokasta oli kanssa (muka)sairaana, ja heidät komensin mukaani.

Sauna oli noin kahen kilometrin päässä teltoista, ja eräs auto vei meidät perille. Saatiin eväspussitkin oikein mukaan, jos menee iltaan ja varsinainen ruokailu menisi siis sivu suun. Kello oli kai jotain viis tässä vaiheessa. Noh, jannujen kanssa alotettiin saunan lämmittäminen. Se oli iso leirisauna, jonne sopii parikymmentä jätkää kerralla. Lämmitämiseen kului siis paljon halkoja. Siinä halkoja kanneskellessa ja saunan valmistelemisessa se aika sitten vierähtikin, ja viimein alkoivat ensimmäiset saunojat ilmaantua.

Kundit olivat mielissään kun saivat puhistaa päivän paskat pois kunnolla lämpimässä saunassa. En laskenut saunojia, mut paljon heitä kuitenki oli illan aikana. Viimein kun alkoi jo hämärtää loputkin lähtivät pois. Apupoikani päästin jo lähtemään toiseksi viimeisen auton matkassa. Viimeinen tulisi tunnin kuluttua, ja päätin palata teltoille vasta siinä, etenkin kun tiedettiin et sauna oli minun vastuullani niin mua ei kaivattaisi vielä. Astelin tyhjään pukuhuoneeseen ja siitä edelleen saunaan. Lämpöä oli vielä kylliksi, joten päätin itsekin virkistäytyä illan päätteeksi. Riisuin vaatteeni pukuhuoneen penkille, tein hieman pesuvettä jo valmiiksi, avasin oven ja astuin tyhjään saunaan. Ihana lämpö ympäröi mut, ja istuessani ylimmällä lauteella olin onnellinen. Saunahuoneessa oli pehmeän kuumaa, kosteaa, ikkunasta tuli hämärä ilta-auringon valo huoneeseen ja ulkoa kuului vielä jonkun linnun ääntelyä. Aloin hiljalleen hivelemään reisiäni. Pian sormeni löysivät jo raskaat ja liian täydet pallinikin, jotka hiljalleen kohosivat kovenevan kaluni juureen. Mielikuvitus alkoi laukkaamaan yhä nopeammin, ja siinä himoissani nostin vieläpä jalkanikin lauteelle ja levitin ne niin, et ylsin sormillani persereiälleni oikean kämmenen runkatessa hiljalleen kovaa kaluani.

Muistelin et millonka viimeksi olin ollut pojan kanssa, tai ylipäätään kenenkään kanssa. Viimeisestä kerrasta tytön kanssa oli jo yli vuosi, kun erosin silloin tyttöystävästäni. Ja viimeisestä kerrasta toisen pojan kanssa oli jo pian puoli vuotta! Olin saanut tyytyä vain nyrkkikyllikin seuraan. Meidän yksikössä oli muutama hyvän näkönen sälli, yks alikessu, pari alokasta ja yks upee koksu, mut niistä ei koskaan ottanut selvää mitä ne oli. Heteroita tietenkin, ajattelin. Muutama kouluttaja oli myös vetoava. Kaksi yliluutnanttia oli tosi upean näkösiä, yks luutnantti samoin.

Hivutin yhden sormeni sisään perseeseeni. Samoin toisen. Ja kolmannen. Ranneliike alkoi nopeutumaan ja vispasin munaani jo melkosta vauhtia. Ajattelin et seuraavalla lomalla meen kyl lähikaupunkiin ja isken itelleni seuraa, ja uskoinkin saavani sitä. Olinhan komeanpuoleinen nuori mies: 20v 174/65 sopusuhtaisen lihaksikas ja söpö sälli. Perä oli timmi, tiukka ja kiinteä, ja munakin oli ihan ok vaikka ei suinkaan ollut mikään jättiläinen. Mun 16-senttinen muna on kait ihan normaalikalu, ja paksuutta löytyy kolmesta neljään senttiin kun eri kulmista katotaan.

Siinä tulevaa lomaani suunnitellessani ja nauttiessani täydellisesti runkkaamisen tuottamasta hyvästä tunteesta en ollenkaan muistanut tarkkailla tilannetta. Havahduin kun kuulin miten pesuhuoneen ovi kolahti, joku käveli saunan ovelle päin, ja siinä samassa ovi aukeni! Mun sydän jätti yhden lyönnin väliin! Jäädä nyt kiinni runkkaamisesta, ja mikä pahinta sormet perseessä! Nyt ei tulijalle jäänyt kyllä epäselväksi mikä olin miehiäni! Leukani loksahti auki kun näin sisään astuneen miehen olevan toinen niistä upeista oman yksikköni yliluutnanteista. Olin "paskoa housuihini" kun säikähdin niin pahasti. Vedin salaman nopeasti sormet ulos perseestäni ja istuuduin suoraan ja peitin munani.

Yliluutnantti katsoi minua suu auki ja selvästi säikähtäneenä.

- ”Pitänee tulla sisään ettei lämpö karkaa”, hän sanoi hätäisesti.

- ”Taidat ollakin sitten niitä poikia”, hän jatkoi jo hieman tietävään sävyyn.

Mies näytti hieman pilkalliselta, huvittuneeltakin. Ainakin hän katsoi jään kirkkailla sinisillä silmillään suoraan minuun ja hymyili leveästi niin et valkeat hampaat näkyi. Yliluutnantti oli komea mies: pituutta jotain 185-190 senttii, lihaksikas, siilihiukset ja hyvä perse. Ikääkin korkeintaan noin kolmekymmentä. Tää oli eka kerta kun näin hänen varustuksensa, eikä se ollut huono ollenkaan. Vaikka hänen kullinsa oli veltto se näytti paksulta. Ja raskaat ja karvaiset pallit hänellä oli. Yliluutnantti asteli mun viereen ylälauteelle. Hän ei paljoa tuhlannut aikaa, vaan laski kätensä mun reidelle. En voinut uskoa sitä todeksi, vaan kaikki tuntui jotenkin unenomaiselta. Ei kai vai meidän tuttu yliluutnantti ollut hintti?!

-”Empä oisi arvannut et juuri sä olet näitä peräpään poikia. Onko kovat paineet?” hän jutteli, ja samalla hiveli jalkaani.

Tuntui hyvältä.

- ”Alikersantti istuu nyt lauteiden reunalle ja nojaa seinään ja levittää jalat”, hän sanoi.

Tein työtä käskettyä. Yliluti siirtyi viereltäni alalauteelle jalkoväliini kontalleen. Hän levitti jalkojani vielä enemmän ja otti kassini isoon kouraansa ja puristi niitä. Tunsin jo hänen lämpimän hegityksensä terskani päässä, ja samassa hän aloitti ihanan nuolemisen. Hänen kielensä nuoli munaani joka puolelta koko varren matkalta. Sitten hän otti kyrpäni kokonaan kerralla lämpimään suuhunsa, pohjaan asti. Huokailin yhä raskaammin, enkä enää kestänyt paljoa. Ylös alas, ylös alas - yliluutnantin suu imi munaani voimakkaasti. Kieli seikkaili imutuksen aikana kyrvän vartta pitkin ja huulet tarrautuivat yhä tiukemmin varteen kiinni. Toisella kädellään hän puristeli pallejani, ja toisen käden hän tunki pakaroideni alle, ja antoi sormiensa vaeltaa hikeä tihkuvassa persvaossani aina välillä reikää painellen. Näin lauteen reunan yli, että hänen kalunsa oli kivikova. Olin arvannut äsken oikein, kunnon muhkea sapeli sieltä pilkotti. :) Pituutta jotain 17 - 18 senttii, mut paksuutta enemmän kyllä tosiaan kuin omalla vehkeellä.

Alkoi tuntumaan et orgasmi on lähellä. Yritin kiemurrella hänen otteestaan saadakseni munani vielä kerran ulos hänen suustaan, mutta hän puristi mut tiukemmin itseään vasten ja imutti nyt vielä entistäkin nopeammin! Samassa tunsin kuinka kalun valtasi sanoin kuvaamaton paine, orkku tuli voimalla! Vapisin kauttaaltani, huohotin ja voihkin ja hikinen vartaloni tärisi ja perseenikin supisteli. Spermaa roiskui paljon yliluutnantin suuhun. Hän piti munani suussaan koko orkun ajan, ja urheasti nieli kaiken minkä pystyi ylimääräisten valuessa suupielestä ulos. Yliluutnantti taisi olla melko kokenut mies... Korisin hiljaa onnessani munani vielä hänen suussaan. Sitten yliluutnantti nousi, nakkasi löylyä kiukaalle ja astui alas lauteilta. Hän käveli pesuhuoneeseen ja palasi takaisin saippuapullo kädessään. Arvasin jo mitä hän aikoi, nussia mun persettä!

- ”Mene selällesi ja nosta jalat olkapäihin.”

Tein kuten hän käski. Yliluti kumartui perseeni viereen ja jäi katselemaan näkymää.

- ”Alikersantilla on hyvä perse. Mukavan kiinteät pakarat ja vaaleanpunanen ryppynen reikä. On kai tullut annettua pebaa aikasemmin? Tai annettua ja annettua - minä otan! Hän täsmensi!”

- ”On mua nussittu pari kertaa”, mä myönsin.

- ”Jahas, hyvä niin”, yliluutnantti vastasi silmät kiimasta kiiluen.

Yliluutantti pisti päänsä mun persauksiin kiinni, ja aloitti reikäni nuolemisen. Hänen suustaan valui sylkeä ja mun omaa spermaakin mun reiälle, ja taidokkaasti hän vei nei sisään reikääni kielellään. Voihkin nautinnosta. Sit hän otti pullon käteensä ja pursotti siitä kylmää saippuaa mun reiälle. Yhdellä sormella ja siveli rasvaa sisälleni, ja samalla hän liukasti hieman munaansa. Yliluti asetti jalkani olkapäillensä ja terskansa reiälleni. Tunsin miten hän painoi itseään mua vasten, ja samalla terska jo muljahtikin sisälleni. Sitten hän painasi mulkkunsa pohjaan asti. Sattui hieman mut nautinto oli paljon suurempi. Molempien huokailut kaikuivat hiljaa lämpimässä ja hämärässä huoneessa. Mun sydän hakkasi kun hänen hikinen vartalonsa painaitui mun pingottunutta persettä vasten. Yliluutnantti aloitti heti kunnon painamisen. Pallit hakkasi mun pakaroita, perseestä kuului nussimisen ääniä - se lotsahteli ja litsi ja parskahteli. Olinpa haistavanani hienoisen paskan hajun yhessä vaiheessa, mut se ei häirinnyt selvästikään häntä, eikä kyllä muakaan. Persettähän tässä naitiin!

Molempien hiljaiset äännähdykset ja ylilutin kasvava murina ja voimakkaammat työnnöt kertoivat et hänenkin laukeamisensa oli lähellä. Hän kumartui ylleni jolloin mun kalu jäi vatsojemme väliin. Siitähän se vielä innostuikin, ja osoitti uudelleen elonmerkkejä. Ylilutin tuntolevyt roikkuivat mun silmien eessä ja heiluivat ees taas. Olin onnesta soikeana. Mun nussi upea mies, kunnon armeijan mies, ja mikä parasta se teki aivan helvetin hyvää. Tarrasin häntä pakaroista kiinni ja halusin hänet yhä syvemmälle ahnaaseen perseeseeni. Muna souti ees taas... aah! Yhtäkkiä yliluutnantti puristui minuun voimakkaammin, murahti pari kertaa, kunnes karjaisi oikein kunnolla. Hän työnsi mulkkunsa niin pohjalle suoleeni kuin pystyi. Samalla hänen paksu kalunsa alkoi sykkimään persauksissani, ja paksu ja kuuma mahla täytti reikäni, joka litisi nyt kahta kauheammin, kun yliluti lauettuaan työnteli vielä kovaa kaluaan muutaman kerran suolessani. Mun perseessä tuntui ihanalta, ihanan venyneeltä ja lämpimät mahlat sisässä. Sitten hän veti munan ulos perseestäni ja tuli alalauteelle seisomaan niin et muna oli kasvojeni vieressä. Hän käski mua imemään sen puhtaaksi. Avasin suuni ja hän työni munansa niin vyvälle kuin se meni. Minua etoi hieman mutta päätin kokeilla tätäkin, ja nuolin munan varren ja terskan kutakuinkin puhtaaksi sperman ja rasvan ruskeahkosta seoksesta.

Sitten yliluutnantti komensi minut ylös ja pesulle. Astuessani alas lauteita hän läimäytti mua pakaroille ja sanoi pitävänsä mua tästä lähtien erikoishuomiossa. Sainkin syksyn mittaan mukavia pikku hommia tehtäväkseni, kuten pikku toimistotöitä muiden ollessa kaatosateella koko päivän metsässä. Pesimme nopeasti itsemme ja pukuhuoneessa puimme vaatteet yllemme. Kuivasin etenkin perseeni huolellisesti, mutta se jäi luonnollisesti vielä hieman auki ja spermaa valui hieman ulos alushousuihini. Menimme kuistille ja lukitsin ovet, ja samalla kuuluikin jo auton ääntä ja valot tulivat esiin metsätietä pitkin pienen mäen takaa. Ennen kuin auto ehti saunalle yliluutnantti sanoi ettei olisi uskonut että tästä leiristä tulisi hänellekin näin antoisa. Hän sanoi tulleensa vielä illan päätteksi saunomaan kun kuuli että yksi alikersantti oli saanut saunakomennuksen ja tulisi pois vasta viimeisellä autolla, niin päätteli saunassa vielä olevan hieman lämpöä. Mutta näin hyvää saunareissua hän ei ollut odottanutkaan. Astuessamme autoon olimme kuin mitään ei olisi tapahtunut ja koko loppuleirin samoin. Tosin silloin illalla kun saavuimme sopivasti teltoille kun porukka oli rupeamassa nukkumaan telttani eessä istuva koksu virnisti ja kysyi oliko hyvät löylyt. Eihän hän mitään tiennyt, mutta hätkähdin hieman. Ensimmäinen kipinä oli minulla ja se kuluikin nopeasti kerratessani saunan tapahtumia. Leirin jälkeen kasarmilla yliluutnantti ennen lomille lähtöä vielä sanoi minulle haluavansa uusia jutun. Suostuin ilomielin, sillä niin mahtavan jätkän käsittelyssä tunsi todella saavansa miestä. Läksin hyvilläni lomille, eikä minun täytynytkään sitten etsiä seksiseuraa, vaan vietin lomaani muistellen saunareissuamme ja runkatessani. Ja syksyn mittaa uusimme sekstailut pariin kertaan!!!

No niin!! Onko muilla yhtä mukavia/mieleenpainuvia inttimuistoja? Muutkin kommentit ovat erittäin tervetulleita. hotyoungman81@hotmail.com

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute