Koodi-puhelin
Ekakerta
Neitsytpeppu

Tämä on tosikertomus peppuneitsyyteni menettämisestä. Ennen tätä minulla oli kokemusta miesten osalta vain suutelusta, suihinotosta ja runkkailusta. Olin kylläkin harrastanut paljonkin dildoja ja muita apuvälineitä. Helpoin keino saada miestä lienee chatti. Chatti kuitenkin epäilytti kaikenmaailman feikkaajien takia, mutta päätin kokeilla. Löysinkin pian 46-vuotiaan miehen, itseäni puolet vanhemman. Keskustelimme chatissa pitkään ja tultuani vakuuttuneeksi aitoudesta sovimme tapaamisesta.

Menin samana päivänä hänen asunnolleen. Se oli kerrostalo, jonka ulkopuolella tapasimme. Hän oli hoikka, siistin ja mukavan näköinen mies, nimeltään Risto. Tervehdimme ja menimme sisään ja hissillä neljänteen kerrokseen. Olin todella vaivautunut ja epävarma, suorastaan tärisin. Menimme sisälle asuntoon ja tunsin hänen kätensä pakarallani. Käännyin ympäri ja hän suuteli minua pitkään.

Hän johdatti minut kylpyhuoneeseen, jossa riisuuduimme. Hänellä oli mukavan kokoinen kalu, joka roikkui puolijäykkänä. Astuimme suihkuun ja hän pesimme toisemme kauttaaltaan. Pestyämme siirryimme makuuhuoneeseen. Hän hyväili kroppaani samalla suudellen. Menin selälleni sängylle ja hän nosti jalkani ja alkoi ahnaasti nuolla peppuani. Hän tunki kieltään reikääni ja otti pian sormensakin avuksi. Hän nuoli ja venytteli reikääni ja huohotin voimakkaasti. Tätä jatkui tovin kunnes nousin ylös ja penin polvilleni hänen eteensä. Otin kiinni hänen kuumasta kivikovasta kalustaan ja maistoin terskan kärkeä. Nuolin hänen kalunsa vartta ja hyväilin hänen kiveksiään. Sitten otin kalun syvälle suuhuni ja imin minkä jaksoin. Lutkutin ja runkkasin häntä pitkään. Välillä nuolin vartta ja sitten taas kalu syvälle suuhun. En olisi halunnut lopettaa.

Risto käski minut nelinkontin sängylle ja veti kondomin kalulleen. Hän rasvasi peppuni ja kalunsa. Minua jännitti todenteolla. Tunsin kalun pään reiälläni hänen sovitellessa sitä paikalleen. Hyvin hitaasti tunsin kalun liukuvan sisään ja reikäni venyvän kalun ympärillä. Varovasti hän työnteli joka kerta hieman syvemmälle. Painoin peppuani vastaan ja kyrpä upposi pohjaan. Voihkin tyytyväisyydestä, kipua ei tuntunut yhtään. Hän kiihdytti työntelyään ja nussi minun neitsytpeppua.

Pian hän vetäytyi ulos minusta ja meni selälleen sängylle kaluan sojottaessa kohti kattoa. Menin hajareisin hänen päälleen ja ohjasi kyrvän reiälleni ja istuin. Kalu upposi helposti takaisin kuumaan ja sykkivään reikääni ja aloitin aluksi hitaasti ratsastamaan. Taivutin itseäni eteenpäin, että pääsin suutelemaan Ristoa. Ratsastelin aikani kalun soljuessa edestakaisin sisälläni. Välillä vauhti kiihtyi uskomattomasti. En kestänyt enempää ja kaluni laukesi sykkien ja spermat roiskuivat Riston kasvoille saakka reikäni supistellessa voimakkaasti. Tämä sai Riston kestävyyden loppumaan ja nousin hänen päältään. Risto nappasi kondomin pois ja tunki kalunsa suuhuni. Imin ahnaasti tietäen pian saavani kuumaat spermat kasvoilleni. Imin kovaa kunnes kuulin Riston voihkinnan lisääntyvän ja kalun alkavan sykkiä. Hän otti kiinni kalustaan ja runkkasi. Spermaa alkoi roiskua kasvoilleni ja avonaiseen suuhuni. Spermaa tuli valtavat määrät ja sitä valui pitkin suupieliäni ja kasvojani. Imin terskaa mahlan virratessa ja lopuksi nuolin kalun puhtaaksi. Suu täynnä spermaa suutelimme ja huohotimme tyytyväisyydestä. Risto ei kuitenkaan ollut valmis vaan otti pöytälaatikosta dildon ja asetti sen reiälleni. Hän työnsi sen sisään ja aloin itse nussia itseäni dildolla hänen katsellessa. Eikä aikaakaan kun Riston kalu oli kovettumaan päin ja sain sen uudelleen suuhuni!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute