Koodi-puhelin
Haaveeni
Pekka

Olin käymässä Helsingissä, päätin käydä siellä paljon kohutussa keltaisessa ruusussa, tunnelma oli hämärä ja valitsin yhden kopeista hetken paikkaani katseltuani. Menin koppiin ja laitoin oven kiinni. Kuulin kun viereiseen koppiin tuli joku. Minulla alkoi seistä pelkästä ajatuksesta työntää kyrpä reiän läpi toiselle puolelle.

Heitin housuni pois ja valmistauduin suureen hetkeen. Uskaltaisinko tehdä sen. Lopulta rohkaisin mieleni ja laitoin kullini reikään. Enpä osannut aavistaa että viereisen kopin miehellä oli sama ajatus. Kyrpämme osuivat toisiinsa. säikähdin ja vedin kullini pois. Mies teki samoin. Sitten toiselta puolelta kuului hiljaista kuisketta. Mies halusi että työnnän kaluni uudelleen reikään. Teinkin niin ja survaisin sen reikään. Tunsin kuinka mies tarrasi siihen ja runkkasi sitä. Mikä ihana tunne..

Mies ehdotti että tulisin samaan koppiin hänen kanssansa. Suostuin koska halusin toteuttaa toisen fantasiani, runkata miehen kanssa.

Yllätyksekseni tämä mies olikin todellinen mies. Jo 46-vuotias ja minä vasta 22. Mies tuijotti kulliani ja minä hänen. Seisoimme molemmat ja meillä kummallakin seisoi. Mies kertoi että hän oli myös ekaa kertaa miehen kanssa runkulla.

Päätimme katsella ensin toistemme runkkausta. Miehellä oli 15-senttinen tuppikulli, samanlainen kuin omani. Veivasin kulliani ja mies runkkasi omaansa. Päätimme laajentaa haavettamme ja siirryimme runkkaamaan toisiamme. Aah, mikä ihana tunne. Lämmin vieras käsi vatkaamassa kulliani. Mies kysyi saisiko hän myös nuolla. Lupasin että hän saa nuolla pallejani jos saan laueta hänen kasvoillensa. Mies suostui ja nuoli pallejani märällä kielellänsä. Uuh.

Lopulta tuli lennätyksen aika. Hankasin kyrpääni itse ja runkkasin hänen kasvoillensa. Mies hymyili kiimaisena. Hän istui tuolille joka oli kopissa. Hänen kullinsa oli veltostunut, ajattelin että mitähän seuraavaksi. Hän viittoi minut istumaan syliinsä ja istuinkin. nuolin hänen spermaisia kasvojaan kunnes tunsin peppuani vasten kovan kalun. Se oli todella kiihottava tunne! polvistuin hänen eteensä nelinkontin ja hän alkoi runkata. Kuulin huohotusta ja hän polvistui taakseni polvilleni. Kyrpänsä hän työnsi pakaroideni väliin niin että kulli sojotti ylöspäin ja lennätti hetkisen kuluttua spermat selkääni. Upea tunne. mies levitti spermansa iholleni ja päätimme lähteä hänen luoksensa jatkamaan lemmenleikkejämme...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute