Koodi-puhelin
Maalaisliitto
Juuso

Olin 18-vuotias hiukan ujokin maalaispoika. No eihän se ollut ollenkaan ihmeellistä, koska asuin pienessä maalaiskylässä keskellä laajaa suomalaista maaseutua. Matkaa lähimpään kaupunkiin, joka ei ollut vielä kuin pieniasutuskeskus oli noin 70 km. Elettiin 1970-lukua. Meillä oli keskikokoinen karjatila, jolla vanhempani ja kaksi nuorinta sisarustani eli, mutta kaksi vanhempaa sisarustani oli jo löytänyt elämänsä miehet ja olivat muuttaneet muualle asumaan. Siis olin nuorin ja poika. Minun oli mahdollisesti otettava joskus tilan isännyyden haltuuni vanhemmiltani.

Vaatetavara ja osa taloustavaroista ostettiin kulkukauppiailta, jotka useimmiten maitotilipäivien jälkeen oli liikkeellä. Lähimpään kyläkauppaan oli matkaa n. 8 km, eikä siellä tarvinnut kuin joskus käydä, sillä olimme mahdollisimman paljon omavaraisia.. Matka oli varsinkin talvella hankala. Paksut kinokset haittasivat kulkua ja henkilöautotkin olivat usein huomiokuntoisia vaihdokkeita. Siis kovinkaan paljon muusta maailmasta ei kuulut ja kirkonkylälläkään ei juuri käyty kuin maitotilipäivinä. Kulkukauppiaista erityisesti muistan sen sotainvalidimiehen nimeltään Arvo. Hän kulki kyynärsauvan varassa vanhalla pakettiautolla. Hän oli ikäistään noin 45-vuotiaista huomattavasti vanhemman näköinen. Arvolla oli joskus mukanaan poikansa, noin 19-vuotias Ari.

Ari oli upein näkemäni mies, jonka olen tavannut. Noin 180 cm pituutta ja lihaksikkaat, kesällä kiiltävän tummanruskeaksi ruskettuneet sopivasti teinikarvoituksen peitossaan oleva miehen kroppa. Se teki minuun sellaisia väristyksiä, joita on vaikea toiselle edes kuvailla. Hän katsoi minua samettisen pehmeillä, lempeillä silmillään, ja heti verenpaineeni nousi ja jalat alkoivat olla ”hyytelöä”. Pelkäsin, että kaluni alkaisi housuissani pönköttämään. Varmuuden vuoksi pidin mahdollisemman kireitä farkkushortseja. Munakorseteiksi voisi sanoa ahtaaksikäyneitä farkkurisoja. Survoin penikseni usein terskapään näyttämään kohti vyötäröä.

Eräällä kauppamatkalla Arvo kertoi, että Arin pitäisi jatkaa kulkukauppiaan uraa, sen jälkeen kun saa ajokortin. Hänen perheellään oli naapurikunnassa kiinteäkin myymälä, jota piti Arin äiti yhdessä kahden hänen sisarensa kanssa. Ari oli ulospäin suuntautunut kaveri, joka varmasti hurmasi monen emännän sydämet. Ihmettelin miksi ihmeessä olin ihastunut Ariin, miksen esimerkiksi hänen sisareensa. Elokuussa vanhempani lähtivät maatalousseuran matkalle Tukholmaan ja jäin yksin hoitamaan talontöitä loman ajaksi. He viipyivät siellä lähes kolme vuorokautta.

Arihan sieltä heti tuli seuraavana päivänä kaupoille. Hän oli yksin ja oli siis saanut ajokortin. Autona oli vanha tummanvihreä paku. Melkoisesti ruostunut, peräluukkukin oli hankittu hajottamolta ja oli väriltään sininen.

Heti näin Arin iloisen ilmeen ja hän kysyi: ”No Esa mitä haluat? Minulla olisi uuden mallin uimahousuja. Saimme niitä eilen tukusta.” Huomasin Arin shortseissakin pientä pullotusta ja ihmettelin miksi hän ei hävennyt sitä. En ollut osannut varautua Arin tuloon ennakolta ja heti hänen nähdessäni verkkarihousunrisojeni alla oli jo kovat paineet. Häpesin olotilaani. Ari kysyi: ”Onko sinulla paikkaa jossa voisimme koettaa uikkareita ja ehditkö uimaan”. No siihen sanoin: ”Onhan tuolla tuo rantasauna ja rannassa on uusi uimalaituri”. Olin todella hämmästynyt ja kauhuissani, kun Arin katse seurasi minun seisovaa kulliani. Hän nieleskeli niin, että aataminomenansa liikkui kurkussa. Hän oli tiennyt että olin yksin. Tietysti oli katsellut ilmoituksia tai poikennut muihinkin naapuritaloihin tiedustelemaan ennakolta.

Saunan pukuhuoneessa riisuin ensi verkkarit ja sen alta paljastui löysäksi kuluneet nansolaiset puuvillakalsarit. Kaluni ja munani jökötti toisesta liepeestä vapaana. Ari heitti lyhyet shortsit pois ja sieltä paljastui yhtä jäykkä teinimiehen sopivasti karvoittunut ase. Siinä se jäkätti esinahka lähes kokonaan takana tummansinisenä ja jäykkänä. Ari otti minua voimakkaalla kädenliikkeellä kiinni ja alkoi intohimoisen suutelun. Tunsin miten suuni painautui Ari suuta vasten ja sain samalla ilmaa Ari kiihdyttävästä hengityksestä. Tunsin miten värisin kiimasta ja toivoin hartaasti pääseväni puristavasta pakotuksesta. Hän polvistu eteeni ja alkoi imemään kaluani. Sain voimakkaan orgasmin. Olin voipuneessa tilassa ja tunsin miten tuo unelma kaveri oli minun sankarini. Sen jälkeen tein Arillekin samoin. Otin tuon lähes kymmenen tuumaan pitkän peniksen huulteni väliin. Avasi suuni ammolleen ja painoin huuleni hänen kaluansa vasten ja aloin imemään, kuten pikkuvasikka imee hoitajansa sormea. Voi miten ihanasti tuoksui ja miten lämpöinen oli Arin kalu. Miten hänen taidokkaasti luodut munat olivat aivan kasvojeni edessä. Ei aikaakaan kun häneltä lähti siemensyöksy ja alkoi voimakkaasti huohottamaan. Imin tuota lämmintä tahmeaa nestettä jokaisen tipan ja tunsin tuon ihmeellinen elämän eliksiirin virtaamisen mahalaukkuuni ja sieltä koko kehooni.

Lähdimme uimaan. Sukeltelimme ja otimme veden alla toisistamme useasti tiukasti kiinni. Tulimme rantaan ja samalla lähdimme yhdessä juomaan kahvit. Ari lähti jatkamaan kierrostaan muihin taloihin, mutta pyysi yöpymispaikkaa, ettei tarvinnut lähteä yönselkään ajamaan.

Illalla myöhään iltalypsyn jälkeen Ari tulikin jälleen. Olin tehnyt iltalypsyn ja muut askareeni niin ajatuksiini syventyen, etten edes muista teinkö kaiken oikein

Olin laittanut vähän iltapalaakin ja yhdessä sitten söimme. Katselin ihailevasti Arin terävää leukaa, johon oli hiukan jo kasvanut pientä parransänkeäkin. Ylähuulessaan hänellä oli hyvässä kasvussa olevat nuorenmiehen viikset. Kun suutelimme ne hiukan kutitti aluksi, mutta kuitenkin salaa toivoin nähdä ne taipuisina ja pehmeinä nuorenmiehen viiksinä. Samalla katselin syödessänsä edestakaisin liikkuvaa aataminomenaa. Hoikka kaulansa ja ne ihanat samettiset tummat silmänsä, yhdistettynä hiukan lainehtivaa hiuskasvustoa varten teki taas ihanan värisyttävän kiimantunteen.

Lähdimme saunalle iltapesulle. Saippuoimme yhdessä kummatkin oikein täyteläiseen saippuavaahtoon. Hyväilin hänen sulavalinjaista peppuaan ja uskalsin lykätä sormeni sinne. Samalla Ari hiukan vingahti. Aloin hieromaan hänen liukasta saippuoitua pintaansa lämpöisen saunan lauteilla. Lykkäsin vielä toisenkin sormeni sisälle. Pidin sitä niin kauan kunnes hänen hengityksensä kiihtyi. Painoin kaluni Arin haarojen väliin ja lisäsin vielä saippuavaahtoa ja samalla jatkoin painamaan kaluani syvemmälle. Arin. Samalla olin aivan ällikällä lyötynä mitä olikaan nyt tekemässä. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt miten miehet saatikka, miten mies ja nainen nai. Tunsin luonnostani miten sen pitää tapahtua. Seuraavalla kerralla Ari olikin taas yhdessä isänsä kanssa kaupoilla. Isäni osti Arilta työhaalarit ja äitini uudet sukkahousut. Kukaan muu, kuin minä ja Ari, eivät heistä tienneet, mitä olimme yhdessä tehneet vanhempien Ruotsinristeilyn aikana.

Olin kerran käymässä naapurikunnassa toimittamassa asioitani isäni Soliferilla. Parikymmentä kilometriä ajettuni Arin auto oli sammunut tienposkeen. Höyryä oli kaikkialla, kun tulin paikalle. Ari manaili sitä, miten pääsisi hakemaan uuden tuulettajahihnan kotoa. No, minähän tarjouduin kyydiksi. Se oli myös mahdollinen lupa vanhemmiltanikin viipyä luvallisellakin asialla pidempää. No Ari istui moponi tavaratelineelle. Tunsin siinä yhdessä ajaessa, miten Arin kalu alkoi hieromaan minun pyllyäni vasten. Oli pakko pysähtyä lepäämään ja läheisessä pensaikossa otin ”tuoretta mahlaa” reilun annoksen polttoaineekseni Arin peniksestä ja sanoin hän minultakin. Yhdessä poltimme ystävyyden merkiksi Arin ainoa Colt savukkeen. En ollut vielä siltä ennen aikaisemmin tupakoinut. Ei se oikein hyvääkään ollut ja tottumattomalta alkoi hiukan huimatakin, koska vedin alkuun liian syvään savua keuhkoihini. Oli kuitenkin mahtavaa tuntea jälleen yhteen kuluvaisuutta Arin kanssa imemällä yhteistä syljen kostuttamaa filtteriä.

Arin kotona, hänen Lempi äitinsä otti pojat ilolla vastaan. Olin ostanut juuri tältä herttaiselta Lempi rouvalta lähes kaikki käyttämäni jalkineet. Kehuipa minun vieraanvaraisuuttanikin kun tarjosit Arillekin kortteeripaikan, ettei hänen tarvinnut tulla kotiin kesken pitkän kauppamatkan. Ari poika oli kehunut ruoanlaittotaitojani ja hyväksi lämmitettyä saunaa. ”Kyllä teistä pojat tulee hyviä aviomiehiä jollekin tytöille,” Lempi rouva hehkutti.

Palasimme mopollani takaisin autolle, joka pian taas oli käyntikunnossa. Vielä kävimme yhdessä hakemassa lisää vettä pakun syyläriin läheisestä ojasta. Samalla matkalla, vielä Ari teki yllätyksen, sieppaamalla minut syliinsä ja suuteli intohimoisesti. Hän hiveli ihoani ja olin sulaa hänen herkkään hyväilyynsä. Jälleen tunsin Arin jäykän, mutta niin hyvää tekevän kalunsa pyllyssäni. Sen jälkeen hän otti kaluni voimakkaaseen imutukseen. Taas tunsin miten mehuni lähti jokaisesta ruumienosani pienemmästäkin kolkasta kohden kaluani. Ihana onnen tunne taas valtasi minun nuoren sydämeni.

Meistä kunnastakin tuli hyviä ystäviä. Ari on aina tervetullut meidän kotiimme ja hankkii edelleenkin valtaosan käyttämistäni ja perheeni vaatteista. Onni on tullut meidän kummankin osaksi. Kumpaisellakin on hellä vaimo ja liuta lapsia kaiken lisäksi. Elämme onnellista biseksuaalin elämäämme. Vaimommekin varmasti tietää, että ystävyytemme on muuta kuin nuoruuden ystävyys ja asiakassuhteet.

Palautetta kirjoituksiini: jugayman@jippii.fi

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute