Koodi-puhelin
Muistorikas viikonloppuloma
Alikessu vm-81

Tässä hiljattain kirjoitin teille kokemuksistani armeijassa, ja taisinpa mainita tarinani lopussa että kokemukseni eivät suinkaan loppuneet siihen yhteen kertaan. Nyt kerron mitä muuta minulle tapahtui.

Leirin päättymisestä oli kulunut jo yli kuukausi, ja syksykin oli edennyt jo pitkälle. Yliluutnantti ei ollut kiinnittänyt minuun huomiota ollenkaan sen jälkeen, mitä nyt kerran tosiaan pian leiriltä palattuamme sain tehdä niitä toimistohommia muiden mennessä kaatosateella koko päiväksi metsään. Mielessäni kävikin jo se vaihtoehto, että yliluutnantti ei enää edes muistanut yhteistä hetkeämme saunassa.

Eräänä tiistaina olin päivystäjänä. Kello lähenteli jo puoltayötä istuessani yksin päivystäjänpöydän takana, ajattelin et pian täytyy käydä herättämässä ensimmäinen apupäivystäjä vuoroonsa ja itse pääsisin lopultakin nukkumaan. Kääntelin päätäni ja katselin pimeälle käytävälle, näin aserivistöt telineissään, mietin siviilielämän iloja, ja tuskailin vielä jäljellä olevaa palvelusaikaa. Samassa kuulin askeleita portaista ja katsahtaessa pöytäni yli näin kuinka tämä "minun" yliluutnanttini nousi alakerrasta. Oli kait jäänyt ylitöihin tai jotain. Hän käveli minun luokseni ja nojasi pöytää vasten. Hän katsoi silmiini.

"Moi. Mitäs sulle kuuluu?", hän tokaisi kuin vanhalle tutulle. En oikein tiennyt miten vastata, puhutellako vaiko itsekin jutustella rennosti. Olin ollut vähällä ihastua mieheen, mutta leirin jälkeen hänen suhtauduttua välinpitämättömästi minua kohtaan orastavat tunteeni hiljenivät. Päätin siis vastata varman päälle.

"Herra yliluutnantti, mitäpä tässä", sanoin mutta hän hymyili ja naurahtaen kehoitti mua unohtamaan tittelit. Hän kysyi lomasuunnitelmistani, ja sanoi katsoneensa lomakuljetus-listaa ja nähneensä etten ollut laittanut nimeäni siihen. Vastasin että joko jään tänne prikaatille tai menen enoni luokse, joka asui Vuokatissa, mutta en ollut vielä kuullut enostani mitään joten en tiennyt varmasti. Yliluutnantti oli hetken vaiti ja kysyi hiljaisella äänellä olisinko halukas tuleman hänen luokseen perjantaina. Tuntui kuin veri pakenisi jaloistani, ja olisin varmasti kaatunut ellen olisi istunut mukavasti päivystäjäntuolissa.

"No?" hän kysyi, siniset silmät tuikkien. En saanut sanoja suustani, niin yllättävä tilanne oli, ja takeltelin jotenkin tähän tapaan: "Ei kai mulla parempaakaan tekemistä lomalle ole". Yliluti sanoi ettei häneltä tosin liikenisi aikaa koko viikonlopuksi, joten sovimme että menen käymään perjantaina hänen luonaan. Olivatko nämä treffit? Olisiko kouluttaja kiinnostunut minusta pidemmän päälle, ja ihmisenä vai seksikumppanina? Olin innoissani, sillä minulle kelpaisi ihan pelkkä seksikin. Vakikaveri on hyvä olla, jos ei nyt seurustelusuhdetta tule, mutta eipähän tarvitse koko ajan olla uutta olla pokaamassa. Ennen poistumistaan pöytäni luota yliluti sanoi uudelleen hiljaisella äänellä, kuin varoen ylimääräisiä korvia, että pääsisin hänen kyydissään kyllä Vuokattiin lauantaina jos sinne haluan mennä, sillä hän jatkaa siitä eteen päin Pohjois-Karjalaan. Sovimme siis näin. Hän lähti ulos ovesta ja hävisi yön pimeyteen, ja minä nousin tuolistani ja menin yläkertaan herättämään apupässin.

Perjantaina iltapäivällä ennen ruokailua minua jännitti ihan sikana. Muistelin leirisaunassa koettua ja kuvittelin illalla koittavia iloja. Olo oli epätodellinen: minä menossa illalla komean upseerin luokse, ja mitä todennäköisemmin seksiä olisi luvassa! Tätä en olisi uskonut villeimmissä unelmissanikaan vielä kesällä! Hyvilläni mietin että onneksi en ollut runkannut viikkoon, niin into ei luulisi loppuvan kesken.

Illalla marssin portista ulos lomabussien kulkiessa vierestäni. Minä sen sijaan suuntasin läheisen pubin luokse, josta yliluti oli sanonut noutavansa minut. Pian hänen autonsa kurvasikin paikalle, hänellä oli virkapuku päällä, ja suuntasimme kaupungin toiselle laidalle hänen asunnolleen. Yliluti asui vuokralla eräässä paritalossa, ja vuokranantaja, naapuri, ei ollut sinä iltana kotona. Tämä vanha nainen oli kuulemma sanonut lähtevänsä illaksi Ouluun. Sen parempi meille.

Sisältä asunto oli siisti. Takit heitettiin naulakkoon, ja yliluti ohjasi minut olohuoneeseen ja käski istua sohvalle. Hän meni keittiöön ja palasi pian lasit kourassaan, antoi toisen minulle ja sanoi että pitäähän sitä meidän sotilaiden välillä päästä viinaksiinkin käsiksi. Join viskipaukun nopeasti. Tilanne oli outo, en edelleenkään ollut varma miten suhtautua häneen, sillä vaikkemme enää käyttäneetkään sotilasarvoja kumpikaan ei ollut turhan tuttavallinen.

Katselin hiljaa ympärilleni. Kirjahyllyssä oli valokuvia, taisipa olla ylilutin ylioppilaskuva ja inttikuvia joukossa. Hieno televisio hänellä oli, uusi ja iso. Yliluti huomasi etten osannut tehdä aloitetta. Hän nousi ja käveli videoille ja pisti yhden kasetin sisään. Hän palasi sohvalle istuuntuen ihan viereeni, hänen jalkansa oli kiinni omassani. Kaukosäätimellä hän laittoi videot päälle. Ruutuun ilmestyi pian nuori ja söpö kundi, joka imi silmät kiinni jättimäistä kullia. Seuraavassa kuvassa näkyi kuinka alaston, komea ja raavas noin kolmikymppinen mies tuntolevyt kaulassaan piti poikaa niskasta kiinni ja lykki munaansa tämän suuhun pallit heiluen. Inttipornoa siis! Housuissani alkoi tehdä tiukkaa. Yliluutnantti huomasi sen ja siirsi kätensä kohoumalleni, katsoimme toisiamme ja sitten hän kumartui kasvoilleni. Hän suuteli minua ja avasi suuni kielellään. Hänenkin maastohousuissaan näkyi teltta olevan harjassa. Hän otti kädestäni ja lattoi sen kankaan päälle. Tunsin miten kova muna oli.

"Riisu paitasi", kuulin hänen jämäkän äänensä käskevän. Riisuin paitani, ja hän riisui t-paitanikin pois samantien. Olin ylävartalo paljaana. Hän nousi seisomaan, ja aloitti riisumaan vaatteensa. Ensin lähtivät paidat, sitten maastohousut, sukat, ja lopulta alushousutkin lensivät maahan. Kyrpä tanassa hän käski minua polvilleen. Kumarruin lattialle ja hän ohjasi muhkean terskansa huulilleni, ja avasin suuni munan työntyessä nieluuni. Yliluti piti päätäni paikallaan ja aloitti nussimaan suutani! Vittu se tuntu kiimaselta! Tarrasin häntä persauksista kaksilla käsillä. Sormillani tunsin kuinka karvainen hänen vakonsa oli. Hetken imutettuaan yliluti vetäytyi suustani ja polvistui ja käski minua seisomaan. Hän otti kengät ja sukat jaloistani ja riisui housuni pois. Sitten hävisivät vihreät intin alushousut jaloistani, ja täysmitoissa oleva henkilökohtainen aseeni pongahti vapauteen. Levitin hieman jalkojani ja seisoin jalat harallaan hänen edessään. Yliluti ujutti kielensä palleilleni ja murahti, että minun pitäisi ajella pallini täysin karvattomaksi tai hän tekee sen. "Eikö alikersantti ole jo oppinut ettei armeijassa suvaita pitkiä karvoja, päässä tai muualla?", hän lisäsi. Samalla hän naurahti ja sanoi ettei vaiskaan, hän pitää jos kaverilla on vähän karvoja siellä sun täällä. Samalla tunsin kuinka hänen kielensä tavoitti kaluni, ja kädellään hän suoristi sen eteensä ja imaisi sen kerralla kokonaan lämpimään suuhunsa. Ihana voimakas, rytmikäs imutus oli heti päällä. Käsillään hän puristeli pakaroitani voimakkaasti ja hieroi sormillaan persvakoani. Värähtelin hänen kosketuksestaan, pääni taipui taakse päin ja henkäilin kiimoissani. Sormet vaeltelivat pakaroideni välissä niiden ollessa tiukassa puristelussa, ja perskarvojani hivellen hänen sormena lähenivät reikääni. Yksi sormi tuntui tavoittavan jo käsittelyä toivovan aukkoni, ja samassa, ilman minkäänlaista rasvaa, se painautui sisälle. Reikääni sattui. Voihkaisin ja sanoin että en halua puuhata mitään anaalijuttuja ilman rasvausta.

"Mä teen mitä haluan ja sun on parasta antaa mun vain viedä", hän sanoi tiukasti. En tiennyt mihin olin joutunut, olin halunnut tällaista jo pitkään, mutta yks ja toinen asia huoletti.

"Kortsuja on ees käytettävä", mä sopersin. Yliluti nousi ja käveli kirjahyllylle ja jostain kirjan välistä otti lapun ja antoi sen mulle. Se oli negatiivinen aids-testin tulos, ja hän sanoi rauhoittelevasti että oli muutenkin täysin terve. Hän sanoi olevansa aina huolellinen, ja puuhaili ilman kumeja vain harvoin.

Yhtäkkiä hän hypähti luokseni ja kietoi vahvat kätensä ympärilleni, nosti mut ilmaan ja sanoi nauraen et nyt saatkin kunnolla. Hän piti mua edelleen ilmassa ja yritti nostaa olkapäilleen, ja samassa huomasin kuinka hän muutamalla askeleella harppoi makuuhuoneen puolelle, ja lopulta pudotti mut leveelle sängylle hyökäten itse päälleni ja suudelleen mua rajusti.

"Vittu sä oot kiimanen poika! Onko pusseissa tavaraa, hä? Ne pitää lypsää kunnolla tyhjiin", hän puhui kiimasesti kaluani runkaten ja pallejani kourien. Hämärässä huoneessa yliluti käänsi mut mahalleni ja levitti jalkani. Pidin käsilläni sängyn päästä kiinni, ja hän hieroi lämpimillä käsillään jalkojani. Hän suoristi munani patjaa vasten vatsani alle ja pallini asetteli paremmin etteivät ne rusentuisi alleni. Samalla hänen kätensä vaelsivat reisiäni ja pohkeitani ylös ja lähenivät persettäni. Molemmilla käsillään hän puristeli pakaroitani voimakkaasti, ja molemmat mahtuivat hyvin hänen isoihin kouriinsa. Tunsin kuinka hän kumartui perseeni taakse, ihan lähelle, ja kuuma hengitys löyhytteli jo ihoani. Samassa tunsin kuinka vasen pakarani sai suukottelua osakseni, sitten oikea, ja lopulta kasvot painuivat persvakooni. Aaahhh... sänki hiveli ihoani ja kieli nuoli vakoani. Olin taas tään ihanan yliluutnantin hoidossa! Onneksi olin päivällä suihkussa ollessani saanut tilaisuuden! pestä myös perseeni kunnolla, niin ylilutista oli kait kiihottavampi nuoleskella perääni. Tai mistäpä minä hänen kaikkia mieltymyksiään tiesin. Hän nuoli jo reikääni ja ihana kiima voimissaan huokailin hänen käsitellyssään, pian kieli painui jo reikääni. Kunnon rimming oli parasta mitä tiesin!

Kiimoissani painoin persettäni tiukemmin hänen kasvojansa vasten, ja kieli lipoi ja suu suorastaan söi persettäni!! Sain oikein kunnon käsittelyä. Rentouduin. Mun perskoro litisi syljestä kun yliluti veti kasvonsa pois anuksestani ja otti persposkeni taas kämmeniensä huostaan. Samalla kaks sormea hieroi reikääni, ja voimakkaasti ne painuivat sisään yhtä aikaa reikääni venyttäen. Parahdin yllättävästä vihlaisusta, mutta nautin koko tunteesta. Hän venytteli ja möyhensi aukkoani.

"Käänny selällesi ja nosta jalat olkapäillesi". Tottelin häntä, ja kun olin uudelleen asemissa hän painoi nyt kolme sormea aukkooni. Aaahh... että se teki gutaa! Samalla hän suoristi kaluni kattoa kohden ja kaappasi sen ahnaaseen suuhunsa. Sylki valu kiiltävää kaluani alas ylilutin imeskellä asettani. Se teki jo liian hyvää. Syvälle, syvälle hän otti munani. Sormet perseessä ja kalu lämpimässä suussa alkoi olla jo hieman liikaa. Tunsin kuinka viikon annokset alko nousemaan paineella munan vartta kohti kusireikää, vaikeroin ja läähätin et kohta tulee, NYT TULEE!!! Samalla räjähdin voimakkaasti hänen suuhunsa, ja tälläkin kertaa kuten siellä saunalla hän tottuneesti juoda lutkutti koko satsin, vaikkakin osa väkisellä pääsi valumaan leuoille. Sieltäkin hän lipoi ja kaapi tavaran suihinsa. Se oli mahtava orkku!

Toivuttuani käännyin vatsalleni. Yliluti nousi ja otti lattialta sängyn alta jonkun pullon ja pursotti siitä jotain liisterismäistä rasvaa reiälleni. Osa valui suoraan sisääni hänen levittäessään aukkoani, ja lisää tuli kun hän sormillaan hieroi suoleni kunnolla liukkaaksi. Sitten siinä silmieni edessä hän rasvasi täysillä seisovan kyrpänsä.

"Mene kontilleen. Mä nussin sua nyt niin et muistat sen vielä sadan vuoden kuluttuakin" hän uhoili terskan jo etsiessä aukkoani. Liukasteet teki tehtävänsä ja vähitellen paine perseessäni alkoi kasvamaan niin että yhtäkkiä paksu terska lutkahti sisälleni, ja koko kalu samantien kerralla pohjaan asti. Parahdin sillä niin voimakkaasti se sattui! Samalla tunne oli niin kiimanen ja se teki niin hyvää että painoin takapuoltani hänen nivusiaan vasten. Hän otti minusta kiinni lanteilta ja alkoi hiljalleen tutun liikkeen - sisään ulos, sisään ulos. Hän veti munansa aina niin hollille että se melkein muljahti kokonaan ulos ahnaasta aukostani, jonka jälkeen hän työnsi sapelinsa kokonaan reikäni uumeniin.

"Sulla on upee perse! Aaahh.. ooh.. joo työnnä vaan vastaan poika, nyt sun perse saa kyrpää kunnolla" yliluti huokaili takanani. Livoin kielelläni huuliani ja huokailin nautintoni huipulla. Oltiin molemmat ihan hiessä, mun persvako varmaan kiilteli siitä, ja ilmassa leijui vahva miehinen tuoksu. Sänky hakkasi rytmikkäästi seinää, pallit puolestaan mun persauksia ja pallejani vasten, ja molemmat ähisi kuin vain kaksi kiimaista urosta voi.

Yliluti lipausitti munansa ulos. Olin ihmeissäni että mitä nyt, kunnes hän istui sängyn reunalle ja levitti hieman jalkojaan ja nojasi käsiensä varaan taakseen. Hän tahto mua ratsastamaan kyrvällään, ja mähän suostuin ilomielin. Istuin hänen syliinsä, selkä hänen rintaansa vasten. Mun piti levittää jalkani ihan kunnolla haralleen hänen lihaksikkaiden jalkojensa yli et saisin tukea lattiasta. Otin hänen kalustaan kiinni ja ohjasin sen aukolleni. Painovoima ja liukasteet tekivät tehtävänsä, ja tykki painui syvälle jo valmiiksi revittyyn reikääni. Yliluti nousi hieman ja kietoi kätensä rintani ympäri ja puristi minua itseään vasten. Laskin kämmeneni sängylle että saisin paremmin tukea. Aloin nostelemaan itseäni ylös ja alas. Muna teki hemmetin hyvää. Meidän kuumat ja hikiset vartalot kietoutuivat toisiinsa, ja yliluti nuoli mun korvanlehtiä, niskaa, selkää, ja puristeli sormillaan mun nännejä. Mä ratsastin kiihtyvään tahtiin, ja muna upposi yhä syvemmälle mun suoleen. Silloin ! ajattelin että kunhan on päässyt homman makuun, niin on se perseen antaminen kyllä yks maailman parhaista asioista!!!!!

Mun mulkku kovettu hiljalleen, eka se noustessaan poukkoili naimisen loiskeessa miten sattui, ja lopulta suorastaan kipeää tehden kivikovana kurottautui ilmoihin. Molempien huokailut ja voihkina sekoittui naimisen ääniin. Mun perse piti ihan hirveää meteliä: se lotisi ja litisi ja lätisi, maiskahteli ja parskahteli oikein kunnolla!!!! Litsis lätsis lotsis! Naimisen haju leijui ympärillä: hien ja perseen ja partaveden tuoksu sekoittui huumaten molempien pään. Yliluti puristi mua entistä voimakkaammin itseään vasten huokaillen korvaani. Hänen kivekset olivat tiukkana pallona kullin juuressa, ja ymmärsin ettei orkku ollut kaukana. Äijä alkoi huohottamaan ja voihkimaan yhtä kovemmin, lykki itekin munaansa kuin hullu mun sisään, ja mä lykin ja hieroin persettäni vastaan minkä pystyin! Sitten kunnon vavahtelujen jälkeen hänen kalunsa syöksi mun ennestään liisterissä hautuvaan persereikään semmoset spegut että en ollu kuunaan nähnyt!!! Yliluti karjahteli kun muna pumppasi kuumaa tavaraa mun suoleen, mä tunsin ku loput jo lenteli ulos mun aukosta meidän väliimme.

Molemmat ihan hikisenä, nautinnosta raukeana, huohotettiin siinä sängyllä. Yliluti hieroi vielä munaansa mun sisässä, ja lopulta kuin tulppa se lotsahti mun reiästä mun noustessa seisomaan huterille jaloilleni.

"Se oli paras nainti koskaan", mä sanoin.

"Taivaallinen, takuulla yks mun parhaista" yliluutantti vastasi vieläkin hengästyneenä. Hän otti kädestäni kiinni ja kaato mut takaisin itsensä päälle. Hän tunki kielensä mun suuhun ja muutenkin suuteli, hieroi vahvoilla käsillään mun selkää. "Sä oot hemmetinmoinen kundi. Oo onnellinen, sulla on takuulla aina vientiä" hän sanoi. "Mulle riittää yks jätkä kerrallaan" mä sanoin ja virnistin hengästyneenä. Yliluti kääntyi mun viereen ja tarrasi mun stondiksessa olevaan kaluun. Olin koko naimisen ajan ollut vähällä ampua, ja kuuman käden ei tarttenut vedellä kuin pieni häviävä hetki jolloin minä sain niin upean orgasmin että menetin loputkin voimani. Paksu valkea sperma lenteli kaarena pitkin ilmoja. Tiukka nyrkki lypsi mun kassit ihan tyhjiin, ja pian olimme molemmat saaneet osamme mun spermaa päällemme ja sängynpeite myös. Siinä vielä huokaillessani yliluti nuoli löytämänsä sperman ja kumartui vielä mun haaroväliin ja nuoli kalunikin puhtaaksi, ja käänsi mun vatsalleni ja nuoli! mun ammottavan aukkonikin. Hän nuoli parempiin suihin kaiken tavaran mitä mun avonaisesta reiästä valu.

Pian nousimme ja mentiin suihkuun. Sen jälkeen kuivattiin itsemme ja menimme takaisin makuuhuoneeseen. Hän otti päiväpeitteen pois, ja ryömimme molemmat lämpimien vällyjen väliin. Nukahdin pian siihen hänen kainaloonsa. Siinä oli niin hyvä olla, lämpimässä, pää vahvaa kättä vasten lepäämässä. Perse oli kuin tulessa, se oli aivan ihanan tuntonen, venynyt ja sitä kuumotti.

Aamulla kymmenen aikoihin, pitkän ja hyvin nukutun yön jälkeen, heräsin kun kova kalu oli painautuneena mun persvakoon ja liuku siellä ees taas pakaroiden välissä. Kun yliluti huomas mun herännen se käänsi mut vatsalleni ja työntyi minuun. Mitään liukasteita saatikaan persereiän venytyksiä ei tarvittu, vaan aamuseisokin kangistama halko hävisi mun reikään leikiten. Lyhyen rynkytyksen jälkeen yliluti tyhjensi kassinsa vielä kerran mun suoleen. Minut runkattiin vielä kerran loppuun asti. Sitten söimme aamiaisen, puimme päällemme ja lähdimme kohti Vuokattia.

Perillä mä jäin kyydistä lähellä mun enon taloa. Mun panomies lähti ajelemaan puhuttuamme eilisillan tapahtumista. Hän vannotti mua olemaan hiljaa, jonka mä lupasin oikean sotilaan tavoin tehdä. Sitten hän sanoi kouluttajan äänellään että maanantaina nähdään palveluksen merkeissä.

Katsoin kun auto hävisi risteyksen jälkeen talojen taakse. Käännyin ja kävelin enoni talolle. Vietin siellä hauskan viikonlopun, mutta mielessä kuohui koko ajan ajatuksen palaillessa yliluutnanttiin. Siinä vasta mies!!!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute