Koodi-puhelin
Setä
Veljenpoikaa

Kesken kiireisimmän työpäiväni sain yllättäen puhelinsoiton lähses 20-vuotta itseäni vanhemmalta veljeltäni. Olin yllättynyt sillä emme olleet koskaan olleet erityisen läheisiä. Mutta kuitenkin veljeni pahoitteli kovasti sitä että hän joutui häiritsemään minua. Hänellä ja hänen vaimollaan oli tarkoitus lähteä seuraavana aamuna viikoksi ulkomaille. Kahdestaan. Ja näin ollen he tarvitsisivat "lapsenvahtia" pojalleen Janille. Nojaa... Mietittyäni hetken asiaa ja selailtuani kalenteriani saatoin todeta että minulla oli parin viikon loma. Ajattelin aluksi viettää lomani käymällä risteilyllä ja rentoutumalla raskaan syksyn jälkeen. Mutta kuitenkin vastasin veljelleni tulevani seuraavana aamuna paikalle. Veljeni oli kiitollinen minulle ja lupasi palkkioksi melkein kuun taivaalta. Kun suljin puhelimeni jouduin paniikkiin. Mihin oikeastaan olin itseni sotkenut? Joutuisin viettämään viikon jonkin 17-vuotiaan hormonikoneen kanssa...

Seuraavana aamuna saavuin veljeni kotiin hyvissä ajoin. Veljeni vaimo Laura tuli avaamaan oven. Ja kyseli nopeasti kuulumiset. Astuin sisään ja näin veljeni hermostuneena eteisessä. Hän kysyi Lauralta heidän passejaan. Laura rauhoitti miestään ja katosi nopeasti yläkertaan viimeistelemään omien tavaroidensa pakkausta. Nopeasti veljeni Mikko selvitti kaiken oleellisen. Jani pelasi jalkapalloa ja kävi siinä sivussa koulua, jos nyt yleensä jaksoi aamulla nousta. Kun tiedustelin missä veljenpoikani nyt oli sain Mikolta nopean vastauksen, jossa hän kertoi poikansa olevan koulussa. Kaikki rutiinit oli käyty nopeasti läpi ja taksi saapui noutamaan Mikkoa ja Lauraa. Mikko vannotti minua viimeisen kerran soittamaan heti itselleen jos jotain tapahtuisi. Lupasin pyhästi ja lopulta nuo kaksi kyyhkyläistä saattoivat lähteä matkallensa kohti etelää. Huokaisin ja menin keittiöön ja napsautin kahvinkeittimen päälle. Juotuani kahvit astelin olohuoneeseen ja katselin valokuvia. Huomatessani veljenpoikani rippikuvan en voinut olla huokaisematta. Jani oli todella komea, omalla poikamaisella tavallaan tietenkin. Asetuin sohvalle puoliksi makuulleni ja ajattelin ottavani vain pienet torkut. Mutta toisin kävi...

Heräsin kun kuulin jonkun huhuilevan minua eteisessä. Nousin nopeasti istualleni. Huomasin tuijottavani veljenpoikani Janin ihaniin ruskeisiin silmiin.

-”Paljonko kello on?, minä änkytin.”

-”Puol kolme...”

Nyt vasta tajusin. Olin nukkunut melkein kuusi tuntia. Sitä ne valvomiset yöllä teettää. Katselin Jania päästä varpaisiin. Hänellä oli yllään tiukat, siis tosi tiukat, farkut ja juuri sopivan tiukka neulepaita. Tunsin sydämeni alkavan takoa ja kysyin Janilta joko tällä oli nälkä.

-”Ei sun tartte huolehtia mistään... Mutsilla on pakastin täynä safkaa...”

-”Aijaa... No siel ois kuitenki kuus tuntia sitten keitettyy kahvii... Siis jos sulle maistuu?”, Jani naurahti ja nauraessaan hän paljasti virheettömät hampaansa.

Tunsin kaluni alkavan kovettua housuissani.

-”Voisinhan mä kahvia ottaaki... Jos keität uutta.”

Lupasin keittää ja kiiruhdin keittiöön. Jani katosi yläkertaan. Ilmeisesti vaihtamaan vaatteitaan. Kahvi oli ollut jo hyvän aikaa valmiina kun Jani viimein asteli keittiöön. Nielaisin ja tuijotin Jania hämmästyneenä. Hänellä oli yllään ainoastaan valkoiset boxerit. Jani ilmeisesti huomasi tuijotukseni ja kouraisi etumustaan...

-”No pitääkös setä näkemästään?”

Että pidinkö? Kehtasikin vielä kysyä tuollaista. Minähän olin aivan pilvissä...

-”Nojaa.. Eipä sussa ole mitään moittimista...”

Jani nauroi taas ja tuli aivan eteeni ja kuiskasi hiljaa.

-”Kyl mä tiiän et sä tykkäät pojista... Oon kuullu ku mutsi ja faija on puhunu...”

-”Ja nyt sä yrität vietellä mut vai? ”

-”Onko siihen muka tarvetta?” Hymyilin Janille ja suutelin hänen kuumia huuliaan.

-”No eipä juurikaan...”

Jani alkoi oitis riisua minua. Paitani lensi jonnekin keittiön nurkkaan. Sitten Jani alkoi keskittyä farkkuihini. Hän avasi napit yksitellen todella hitaasti. Lopulta hän vetäisi farkkuni nilkkoihini ja painoi huulensa pullottavien boxereiteni etumukselle. Ja suuteni kaluani.

-”Sähän osaat vaikka mitä... ”

-”Poikien kans ollaan joskus harkkojen jälkeen harjoteltu...”

Kaluni jämähti kivikovaksi kun kuvittelin parikymmentä nuora poikaa keskenään pukuhuoneessa.

-”Sullahan seisoo... ”

-”Niin sullaki...”

Jani nousi seisomaan ja kietoi kätensä ympärilleni. Nostin jalkojani ja potkaisin farkkuni kauemmas. Suutelimme pitkään ja kielemme tutustuivat toistemme kieliin. Lopulta Jani kuiskasi kiimaisena korvaani.

-”Tule... Mennään mutsin ja faijan huoneeseen...”

Seurasin Jania kuin koira ja katselin hänen upeaa, tiukkaa teinipojan persettään. Kuinka minä halusinkaan upottaa kaluni sinne ja naida häntä.

Saavuimme veljeni ja tämän vaimon makuuhuoneeseen. Jani riisui boxerinsa ja viskasi ne huoneen nurkkaan. Sitten hän heittäytyi selälleen vuoteelle ja levitti jalkansa. Paljastaen näin karvattoman perseensä.

-”Tule...”

Minulta ei kulunut kuin silmänräpäys kun tempaisin niin ikään boxerini pois ja painauduin Janin päälle vuoteelle. Suutelimme ja koskettelimme toisiamme. Lopulta minä aloin laskeutua alaspäin Janin vartalolla. Suutelin hänen huuliaan, sitten leukaa, sitten kaulaa, sitten nännejä, sitten vatsaa, sitten napaa ja lopuksi hänen kaluaan.

-”Aaah... Ota multa suihin...”

Nuolaisin huuliani ja imaisin Janin 16-senttisen teinipojan kyrvän kerralla suuhuni. Aloitin mielipuolisen imemisen. Jani haroi sormillaan hiuksiani ja huohotti raskaasti. Tiesin että kohta saisin hänen spermansa suuhuni. Tiivistin tahtia ja imin ja imin. Imin koko ajan nopeammin ja nopeammin. Kunnes yhtäkkiä Jani huusi.

-”Nyyyt tulee... Aaaaaaaah...” Suuni täyttyi suolaisen makeasta teinipojan spermasta. Nielin kaiken ja nostin päätäni. Jani katsoi minua kiimainen ilme silmissään.

-”Saanko mä nyt imee sua?”, Hymyilin Janille samalla huuliani nuollen.

-”No et...”

Jani vaikutti pettyneeltä.

-”Miksen? ”

-”Koska mä haluan naida sua...”

Sen sanottuani nostin Janin jalat ilmaan ja kumarruin nuolemaan hänen aukkoaan. Nuoltuani sen mielestäni sopivan märäksi asetin kaluni reikää vasten.

-”Varovasti setä... ”

-”Mä olen ennenkin nainut teinipoikia...”

Aloin painaa kaluani Janin tiukkaan perseeseen. Jani huohotti ja käski minua jatkamaan.

- ”Ihanaa... Ihanaa... Nai mua... NAI...”

Työnsin kaluni kokonaan hänen sisäänsä. Sitten aloin liikuttaa kaluani. Ensin ulos. Sitten sisään. Ulos. Sisään. Ulos. Sisään. Kiihdytin tahtia koko ajan ja pian tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle jostain pallieni kaukausimmasta mutkasta.

-”Jani, multa tulee...”

-”Anna tulla vaan... Anna tulla...”

Kiihdytin tahtiani ja nain Jania kuin mielipuoli. Lopulta tunsin lastini purkautuvan Janin tiukkaan peppuun.

-”Aaah... Multa tulee... Nyyyyyyt...”

Huusin täyttä kurkkua ja laukesin veljenpoikani perseeseen. Minulta tuli ja paljon. Lopulta minä vedin vieläkin puolikovan kyrpäni ulos Janin perseestä. Asetuin makaamaan Janin vierelle ja suutelin hänen niskaansa.

-”Se oli ihanaa... ”

-”Niin oli Jani. ”

Jani kääntyi ja suuteli minua suulle. Samalla hänen kätensä vaelsi kohti kaluani ja pian Janin kuuma käsi runkkaili kyrpääni joka muuttui hetki hetkeltä kovemmaksi.

-”Otetaanko pian uusiksi?”

-”Meillähän on koko viikko aikaa Jani.”

-”Niin kai... Mutta mä oon vielä kiimanen...”

Suutelin Jania ja sanoin että naidaan vaikka koko viikko putkeen jos kerta sua niin panettaa. Jani vain hymyili ja laskeutui imemään kyrpääni... Tiesin että tämä olisi kaikkien aikojen paras keikkani veljenpoikani lapsenvahtina...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute