Koodi-puhelin
Kaksoset
Joonas

Tämä tarina kertoo minusta ja kaksoisveljestäni Jannesta. Olemme koko pienen ikämme asuneet toistemme kanssa samassa huoneessa, ja tavallisesti voimme luottaa toisillemme kaikki asiamme. Tai ainakin melkein.

Kaikki alkoi päivänä jolloin istuimme sohvalla vierekkäin katsomassa tv:tä. Kun olimme pieniä, äiti aina puki meidät samanlaisiin vaatteisiin. Ja nykyäänkin vaikka emme edes olisi ostamassa yhtäaikaa vaatteita saatoimme ostaa aivan samanlaiset vaatteet. Siispä nytkin meillä oli punavalkoiset hupparit ja löysät tummansiniset farkut päällämme. Istuimme siis tv:n ääressä, kunnes Janne kysyi minulta yllättävän kysymyksen.

"Onkohan meillä samanlainen maku tyttöjen suhteen?" "No, en minä tiedä! Millaisista tytöistä sä sitten pidät?", vastasin vähän hämmentyneenä. "No, sillä pitää olla semmoset blondit hiukset, pieni nenä, siniset, isot silmät", Janne sanoi samalla minua katsoen, äkkiä hän vilkaisi minua alapäästä ja jatkoi: "Sitte semmonen sopiva.. siis sopivat rinnat.", Janne vastasi ja jatkoi minun tuijottamista. "Mitä, oletko sinä kiinnostunut yksirintaisista naisista?" heitin, ja nauroin päälle. Silloin Janne muuttui punaiseksi ja alkoi vähän ajan päästä hänkin nauraan.

Nuo merkit kuvailivat täysin meitä molempia. Voiko olla että Jannekin? Olen lukenut jostain, että monesti molemmat kaksoset ovat kumpikin homoja. Ja mitä tuo virhe sitten tarkoitti, oliko se oikeastikin vain ajattelemattomuutta?

Tapaus jäi siihen ja jatkoimme elämää, kunnes eräänä kesäisenä lauantai-iltana. Olimme silloin saunomassa. Istuimme usein saunassa seläkkäin, niin että molemmat voivat rauhassa saunoa. Välillä saatamme leikkimielisesti kokeilla jalkavoimiamme työntämällä kummatkin mahdollisemman lujaa jaloillamme toistemme jalkapohjia vasten, se kumman jalat pettäisivät häviää. Olimme taas pelaamassa tuota peliä saunassa, ja lopulta Jannen jalat pettivät. Kuitenkin nyt Jannen jalkojen pettäessä mun jalkani hipaisivat Jannea haarojen välistä, näin ei ollut koskaan ennen käynyt. Ja näinkin kuinka Jannella vähän kovettui. "Oho, sori ei ollu tarkotus, eihän sattunu?", kysyin. "Ei sattunu, mennäänks istuun selät vastakkain?" Janne vastasi, ja mä nyökkäsin.

Vähän aikaa istuttuamme päätin mennä suihkuun ja kun vilkaisin Jannea, näin kuinka hänellä seisoi. En voinut mitään, ja niin minullakin alkoi siinä seisoa. Toivoin vain, ettei Janne ehtisi näkemään, ennen kuin pääsisin suihkutilaan. Minulla oli niin kovat himot, että minun oli pakko purkaa ne suihkuun, ja aloinkin vetään hiljaa käteen, ettei Janne kuulisi. Ei ollut mitään pelkoa, että Janne tulisi vielä suihkuun, ei hän voisi vielä, kun hänellä vielä seisoi.

Vedin suihkussa käteen kun yhtäkkiä kuulin oven äänen, ja tunsin jonkun painautuvan selkääni vasten. Hänellä seisoi vieläkin ja saatoin tuntea sen takapuoltani vastaan. Yhtäkkiä Jannen kädet tulivat rinnoilleni ja alkoivat hieroa rintalihaksiani. Tunsin kuinka Jannen poski vastasi omaani ja kuinka hänen leuka vastasi olkapäätäni. Jannen kädet laskeutuivat, kunnes hänen peukalonsa koski minun terskaani, samalla hänen muut sormet osuivat pusseihini ja peukalo jatkoi matkaa varttani pitkin alas pusseihin. Hän paineli pussejani ja alkoi nostaa kättänsä pitkin minun varttani, kunnes tuli huipulle. Tästä hän jatkoi taas alas ja alkoi vetämään minulta käteen.

Minä en voinut tajuta, tämä tuntui niin hyvältä, mutta myös niin perverssiltä. Onkohan tämä oikein. Yhtäkkiä Janne tuli eteeni ja tunsin hänen huulensa minun huuliani vasten. Aloin imeä Jannen suuta samalla kun hänen kielensä nuoli minun kieltäni.

Käteni harhailivat veljeni takapuolella ja selässä, samalla kun hänen kätensä tekivät ihan samaa minulle. Aloin suutelemaan Jannen leukaa ja laskeuduin Jannen ihanaa rintaa pitkin alaspäin samalla kun suutelin hänen vartaloaan. Olimme molemmat hyvässä kunnossa, koska pelasimme jääkiekkoa ja harrastimme muutakin liikuntaa. Tulin veljeni navalle, jossa pyöritin kieltäni ja jatkoin matkaani, kunnes tulin Jannen haarojen väliin. Se on täsmälleen saman mittainen kuin minullakin ja niin ihana. Otin Jannen pussin suuhuni ja aloin nuolemaan sitä. Janne alkoi huohottaa ja nousin hänen varrellensa. Otin sen suuhuni ja aloin imeä sitä.

Pian aloin tuntea kuinka veljeni alkoi jännittyä ja lopetin. Janne päästi suustansa turhautuneen äänen ja sanoi: "Älä lopeta vielä, jatka loppuun asti!" "Saat ensin tehdä saman mulle, sitten vasta jatkan" Vastasin, ja hymyilin. Suudeltuamme Janne alkoi kyyristymään kunnes äitimme koputti oveen ja huusi: "Pojat, pois sieltä jo, olette olleet siellä jo puolitoista tuntia, on minun ja isän vuoro!" Peseydyimme äkkiä ja lähdimme pois kylpyhuoneesta.

Janne meni huoneeseemme ja minä hain keittiöstä molemmille juomaa. Pistin laseihin kaksi jääpalaa sekä juomaa ja odotin, että äiti ja isä menisivät saunaan. Lopulta kun he olivat menneet menin Jannen luo. Janne surfasi netissä kun tulin. Veljeni näytti vieläkin seksikkäämmältä, kun hänellä oli vain pyyhe ympärillänsä. Hänen blondit hiuksensa olivat märät ja söpösti sekaisin. Tulin sisään ja hymyilin Jannelle, suljin oven ja menin veljeni luo.

Janne jatkoi surfailuaan ja minä laskin leukani hänen päänsä päälle, ja tarjosin hänelle hänen juomansa. Laskin käteni hänen rintojensa päälle ja silitin niitä. Lopulta veljeni kääntyi tuolinsa kanssa minua päin ja veti minut syliinsä. Suutilimme himokkaasti toisiamme, ja nousimme seisomaan, tunsin kuinka veljelläni seisoi pyyhkeen alla. Kävelimme samalla suudellen sänkyyni. Kellahdimme siihen ja aloimme pyöriä siinä samalla suudellen, niin että meidän pyyhkeemme irtautuivat meistä.

Kyyristyin Jannen kyrpää vastaan ja aloin ottamaan veljeltäni suihin samalla kun hänen varpaansa kutittivat minun kovettunutta elintäni. Käteni silittivät veljeni kiinteää peppua ja menivät vähän syvemmällekin. Lopulta Janne tuli suoraan suuhuni, ja nousin Jannen luo. Hän suuteli minua.

"Nyt on mun vuoro" sanoin veljelleni ja osoitin sänkyä. Janne tajusi ja meni makaamaan mahalleen sänkyynsä. Menin makaamaan hänen päällensä ja aloin työntämään varovasti kovaa kyrpääni Jannen sisälle. Janne oli vielä niin kireä, että päätimme hakea kosteusvoidetta vessasta. Janne tuli takaisin ja meni makaamaan. Sivelin voidetta Jannen pepulle ja omalle elimelleni. Aloin taas laskeutumaan ja kun pääsin sisään kuulin kuinka Janne parahti. Aloin vetämään ja sen jälkeen taas työntämään veljeäni. Ja lopulta tulin hänen selällensä. Jäin vielä makaamaan veljeni päälle.

Yhtäkkiä kuulin kuinka joku yrittää avata oven ja kuulin isän äänen. Hänen kysyi haittaisiko meitä jos he lähtisivät kaupungille täksi illaksi. Meitä ei tietenkään haitannut. Saisimmehan vielä jatkaa uutta harrastustamme.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute