Koodi-puhelin
Heteron lipsahdus
Mikael

Olin tavalliseen tapaani illalla chatissa kun tyttöystäväni oli jo nukkumassa. En löytänyt ketään mielenkiintoista naista juttuseuraksi, joten mieleeni tuli jututtaa jotain miestä, menin gay-chattiin ja aloin jutella 24-vuotiaalle Mikalle, itse olen siis 21. Hetken aikaa juteltuamme alkoi miesten välinen seksi ja Mikan tapaaminen kiinnostaa minuakin. En kumminkaan vielä samana iltana uskaltautunut Mikaa tapaamaan, vaan vaihdoimme sähköpostiosoitteita. Pari päivää sitten mailailtiin Mikan kanssa ja surffailin netin gay-sivuilla kuvia katselemassa.

Lopulta päätin lähteä tapaamaan Mikaa kun en enää pystynyt pidättelemään halujani. Sovimme tapaavamme eräässä Forumin kahvilassa ja juttelevamme ensin vähän aikaa. Saavuin kahvilaan ja löysin kuin löysinkin Mikan heti sieltä, hän oli n.180cm pitkä ja normaalivartaloinen, siististi pukeutuva nuori mies. Hetken juteltuamme päätimme lähteä tekemään lähempää tuttavuutta Mikan asunnolle. Saavuimme hänen luokseen, ihan mukavan kokoiseen kaksioon. Menimme istumaan olohuoneen sohvalle, jolloin Mika enempää viivästelemättä avaa housuni ja koskettelee puolijäykkää kaluani. Mika otti housuni kokonaan pois ja otti jo jäykistyneen kaluni suuhunsa, se tuntui ihanalta ihanan irstaalta. hän imi sitä jonkun aikaa, kunnes halusin vuorostani kokeilla. Nousin sohvalta ja menin polvilleni Mikan eteen. Avasin hänen housunsa ja laskin ne jolloin se vihdoin oli aivan nenäni edessä, se tuoksui aivan samalla tavalla irstaalle kuin oma kalunikin. Nuolaisin terskan päästä hiljalleen jonka jälkeen otin terskan suuhuni ja imin sitä. Ei hassumpaa, onneksi Mika oli tainnut käydä juuri suihkussa niin se oli aivan puhdas ja raikas. Otin sen syvemmälle suuhuni. Työnsin sen oikein syvälle ja imin kovasti, päästin sen imusta jonkun ajan jälkeen aloin liikutella huuliani edestakaisin sen ympärillä ja runkkasin sen vartta samalla, jatkoin tätä kunnes Mika alkoi äännellä nautinnosta. Päätin että olisi aika siirtyä astetta pidemmälle.

Kaadoin Mikan sohvalle puoli-istuvaan asentoon ja otin hänen pöydälle jo valmiiksi varaamansa kondomin ja liukuvoiteen käteeni. Asetin kondomin hänen uljaaseen kaluunsa ja siirryin istumaan hajareisin hänen päälleen. Otin käteeni vähän liukuvoidetta ja sivelin sitä hänen kalulleen ja oman anukseni suulle sormillani työntäen sormeni sisään venyttääkseni sitä vähän. Sitten nojauduin vähän eteenpäin ja ohjasin hänen kalunsa reikäni suulle ja aloin hiljalleen painaa itseäni alaspäin keinuvin liikkein. Se meni aika helposti sisääni koska olin jo aikaisemmin harjoitellut tyttöystäväni hieromasauvalla. Aluksi kyllä teki kipeää mutta kipu hävisi kun aloin ratsasta hiljalleen hänen päällään. Hän sanoi haluavansa vähän aktiivisempaan asentoon ja annoin hänelle luvan tehdä minulle mitä halusi. Hän kantoi minut viereiseen sänkyyn kalun ollessa kokoajan sisässäni. Olin sängyllä selälläni jalat kattoon osoittaen ja hän alkoi naida minua kovemmin j! a kovemmin, se tuntui ihanalta, toisaalta teki kipeää mutta toisaalta se kipu oli taivaallista. Lopulta hän laukesi ja tunsin kuinka hänen kuuma kalunsa sykähteli sisälläni. Hän tuli ulos ja asettui sängyn reunalle nelinkontin, nyt oli minun vuoroni. Laitoin itselleni kortsun ja liukuvoidetta ja painoin kalun hiljaa hänen sisäänsä takaapäin ottaen samalla tiukan otteen hänen lantiostaan. En ollut koskaan saanut näin tiukkaa reikää, teki todella hyvää, tätä menoa en kauaa kestäisi näin kiihottuneessa tilassa. Aloin naida häntä peppuun kovenevalla tahdilla, se teki todella hyvää, hänen lihaksensa puristi kaluani joka puolelta todella tiukasti. Tunsin että kohta minulta tulee jolloin kovensin tahtia ja nain häntä todella rajusti, lopulta laukesin hänen sisäänsä. Otin kaluni ulos ja kiitin häntä kiihkeästä iltapäivästä. Olimme sopineet että hoidamme vai hommat ja sen jälkeen emme ole enää missään tekemisissä ellei kumpaakin ala taas kovasti haluttamaan. Joten laitoin vaatteet päälleni ja lähdin kotia kohti. Tunsin koko metromatkan puristavan tunteen kullissani, noin tiukkaa reikää voisi kokeilla toistekin. ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute